46

интересно

преди 4 години

От статията разбрах, че е ангел небесен.Толкова хвалебствени слова отдавна не са се появявали.Перфектна и прекрасна, но за кого, се питам.

45

Анонимен

преди 4 години

ПР на тлъстата герберастка калинка продължава.Така навремето правеха поръчков ПР и на Дебелото Лиле.

44

Владислав

преди 4 години

Защо на самотна жена дават да осинови, има толкова семейства, които чакат осиновяване, а и детето определено ще се чувства по-добре в семейна среда.И точно не нея бяло българче под годинка?Явно решението за осиновяване е било напълно безпристрастно, вервам!

43

Светозар

преди 4 години

Толерастка статия.

42

Анонимен

преди 4 години

Едно време Германците са награждавали със медал и парична премия всяка германка която роди 4 деца.В България пък имаше ергенски данък които принуждаваше младите да се женят и правят деца. А това сега е разхайтена работа. Мъжете не работят, жените не раждат, държавите превърнати в разградени дворове и приюти са талибани.

41

Ясно

преди 4 години

Ще вземаме българчетата от семейството, щото е бедно, ще храним "сирийчета" от Пакистан и Нигерия, и разбира се, ще гледаме "ромчетата" като писани яйца - образование, здравеопазване, ток, вода... без пари.

40

толерантен

преди 4 години

Айде пропагандата почна. Ако някой все още не е разбрал - от доста време се намираме в нов тоталитарен режим................................"Преходът" завърши.

39

толерантен

преди 4 години

Из сборника "Соросоидски приказки за лека нощ на 80-те%" том Х

38

факт

преди 4 години

още една не раждала

37

Анонимен

преди 4 години

Айде пропагандата почна. Ако някой все още не е разбрал - от доста време се намираме в нов тоталитарен режим.

36

Анонимен

преди 4 години

Искам да пишете за българка, която е родила и отгледала поне две здрави физически и умствено деца и ги е родила в нормална за това възраст, защото такива българки са вече на изчезване.

35

1010

преди 4 години

До Част от пъзелаНе ми се иска да си прав, но за съжаление СИ.

34

Анонимен

преди 4 години

До до 30-СориСеляндурчето си ти или ти бърка в душата, когато се казва, че очевадно противни феминистки-лесбийки, защитаващи бежанците, са поставени на чело на министерство,че същите тези хора няма да дават пет пари за децата и родителите в затруднения, а за бежанците и техните подобни мързеливи събратя от махалите,Тая е типичната представителка на БХК.Разбра ли бе ограничено ми селянче просто?Айде *** да храниш прасето на двора,че Коледа идва.И не забравяй да си измиеш зъбите че форума мирише

33

Част от пъзела

преди 4 години

На пръв поглед е сълзлива реклама. Който чете и анализира фактите ще открие зловещ сатанизъм към нормалните хора. Не случайно в дълги години до високи постове не се допускаха хора без нормални семейства и деца. Сега девианти командват Европейския съюз - и Макарон,и Тереза Мей,и Юнкер,и Меркел нямат деца. Денеца Сачева е част от тоя . жендарски пъзел.

32

разплакан

преди 4 години

плача от умиление,плача...

31

дядо

преди 4 години

Питам се това защо не ни го казахте преди да я изберат ?

30

Анонимен

преди 4 години

В кликата ГРОБ има ли поне един като хората?Сбирщина от не нормалници странници!

29

Свободата...

преди 4 години

Дадохте свобода на жените, хапчета против бременност, аборти, презервативите ( мъже) и накрая няма раждаемост. Няма и семейство. Но има най-голямата демографска катастрофа в европейската история.Браво. Даже и да работят им позволихте и накрая какво стана? Не искат да раждат, а да са кариеристки, и да яздят к*да до живот. Но стават стари, никой не ги поглежда и вече искали семейство... Поне е осиновила някой бял човек. Не смотан негро или индианец.

28

до 30-Сори

преди 4 години

Селян.дурче пр.осто, недей да сочиш с пръст ами си гледай собственият миз.ерен животец, прави го така, че да е угоден за хората около тебе за да те смятат за нормален.

27

Анонимен

преди 4 години

До СориНяма мъж, защото по принцип не харесва мъжете!