25

Цецо

преди 4 години

Само да вметна,че кухата луна е лаф на Атанас,а Добрин на една от игрите го даде като пример как племето го взима на подбив.Някои май не са гледали предаването,а повтарят като папагали неверни неща.

24

Анонимен

преди 4 години

Предаването изглеждаше добре до вчера.Много изкуствено, евтино и манипулирано, с елементи на злоба . А така наречения финал с смс е трагедия и измама.След като е на принципа на състезанието трябва да зависи от финалистите , а не от някакви смс на неизвестно кой.Измама и загуба на време.Разочароващо.

23

Анонимен

преди 4 години

Юлиян беше играта и той е победителят , но това с смс -ите накрая беше смешно и жалко.Предаването се оказа добро с този подбор и формат , но се чувстват малки манипулации и лъжа към зрителите.Накрая с горчив вкус края беше фиаско.

22

Анонимен

преди 4 години

Учудвате ли се, че Добрин спечели на избори в държава, която си избира ББ за премиер? Явно колкото си по-вдлъбнат, толкова по-голям шанс да успееш на избори на тази територия.

21

До бг

преди 4 години

Бъркаш. Игри на волята са и социален експеримент. Иначе в противен случай ако са само и единствено битки на физика що да не сложат играчите в отделни къщи и да ги разделят. Могат чисто обективно да измерят техните физически качества - този плува най-добре, този мята най -много, този издържа и т.н. Именно елиминациите и игрите са пряко следствие на междуличностните взаимоотношения и те представят човека комплексно, а не само като физическо достижение.

20

Митко Миташки

преди 4 години

Тоя цял сезон ми наду главата с неговите риби, и как популацията им в световния океан намалявала, какво не трябвало да ядат, накрая го изби и на астрофизика! Това па за кухата луна, турна капака:)))Истинският победител за мен е Пламен, жалко че го изиграха...

19

бг

преди 4 години

Замисълът на състезанието е да победи най-комплексният играч, притежаващ всички качества на боец! Единствено Юлиан отговаряше на този профил.Това не е предаване за оценка на фразеологията на играчите и техните лични драми, нито е социален експеримент. В този смисъл финалът обезсмисли идеята на този формат,който заслужава да носи името-"Игри на думите", а не ".........на волята"!!! Победител се излъчва в реална битка, а не с гласуване,което лесно се манипулира!Жалко!!!

18

Donald

преди 4 години

Добре че Веско The *** отпадна. Падна ни в очите когато унижи Ана Мария. Оказа се че и не е умен, не можа да сметне елементарна задача. Go back to the States, garbage and start driving that big rig, that's all you can anyway.

17

До 8

преди 4 години

Как да не е бил добър играч Добрин и ще изкараш, че само от едното състрадание е спечелил играта. Представи се мъжки, влачеше като вол, само дето не се държеше зле с другите и това прави ли го слаб играч? Не тръбеше, като някой дето постоянно обясняваха кой е достоен за финала, че само те и никой друг. Няма нищо лошо в това да си хрисим по душа и добър играч.

16

Махалата

преди 4 години

Каква е тази пенсионерска седянка да не са пуснали пенсиите по ранно ......

15

До 16

преди 4 години

Не са показали Юлиян като злобен и нагъл, той сам така се представи. Да не би предаването да му е казвало какво да говори.

14

hippihater

преди 4 години

Пълен резил. Как може това ненормално хипи да спечели?!?! Зелен екстремист, който открито говори срещу човечеството. Юлиян заслужаваше победата, но продукцията реши да пристане на неолибералните фашкий.

13

А бе верно ли

преди 4 години

Близначките щели да куткудякат в курника на Славчо....

12

Анонимен

преди 4 години

Юлиян е много добър играч, но в предаването го показаха, като много некоректен, злобен нагъл. За мен най заслужаващият беше Пламен. Браво на Добрин, добро момче е.

11

Хаха

преди 4 години

Добата е пич, добре че спечели. Малко странен на моменти, но е с мъжко сърце

10

Анонимен

преди 4 години

Всички които харесват Юлиян са жени на 30 50 години в злобни и сами ,нормалните не харесваме тоя егоцентрик а нормалния Добрин той си беше и по-добър в играта така или иначе

9

МакеВи!

преди 4 години

*** пак ли се надрищи?

8

Анонимен

преди 4 години

Добрин е по-добрия играч Юлиян е слаб играч с голямо самочувствие получи си това което си търсеше от началото

7

Анонимен

преди 4 години

Лично аз гласувах 4 смс за Добрин добрия човек. България се е напълни с комплексари зависливи хора. Радвам се много че спечели един беден но много достоен човек.

6

Анонимен

преди 4 години

Българите показахме ,че сме достойни хора и достойния спечели а не спечели злобния комплексар