17

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Всъщност колко са истинските военните разходи на русия, дори и путин едва ли знае."Всъщност Путин много добре знае колко са разходитеПонеже ВПК на РФ(И Китай) са 100% държавни за своите въоръжени сили те произвеждат оръжие на ПРОИЗВОДСТВЕНИ ЦЕНИА и БАБА както се казва знае че НАДЦЕНКАТА при оръжията още при производителя за външни купувачи започва от 100% и това е абсолютен минимум.за тъй наречените модерни оръжия надценката може и надхвърля 1000%

16

Боби

преди 4 години

До Анонимен"До НЯКОЙРуснаците не са първите на крим."Напълно ВярноА Ердоган ще се опълчи ли на Руснаците за да си вземе Крим някога влизал в Османската Империя?А защо не Монголия и тя да няма претенции а? По времето на Златната Орда Монголците до средата на Европа бяха стигнали в завоеванията си ...

15

Боби

преди 4 години

До ЦРУ"САМО ФАКТИ ! Преди " Крим наш " ...БВП на Раша е 2.4 хил. милиарда $ ..сега 1.3 хил. мил. $"ЦРУ както обикновено прави СТЪКМИСТИКАСАМО ЗА САЩ БВП е в ДОЛАРИЗа Китай е в ЮАНИ, За РФ е в РУБЛИ, За България е в ЛЕВОВЕЗа да превърнеш един БВП в друга валута трябва целогодишно на всяка каса включително в Чукотка на маааай раааай за всяка продажба да я превръщаш по моментния курс в долари - иначе е СТЪКМИСТИКА или направо ЛЪЖАПаднал два пъти БВП в $(кво половината заводи изгоряха ли?)

14

Анонимен

преди 4 години

До НЯКОЙРуснаците не са първите на крим.

13

НЯКОЙ

преди 4 години

И САЩ взеха Косово на сърбите, но нищо било демокрация, а Русия не е взела Крим просто си го е върнала, който иска да прочете историята кога и защо Крим минава към Украйна. Сигурно и в Кримската война е участвала Украйна. Просто хората не четат история, нищо че не я знаят.

12

Анонимен

преди 4 години

Русия не слугинства на никой!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Те им взеха Украйна, те се радват, че били взели Крим.

10

Анонимен

преди 4 години

И какво от това? Да не би да върнаха Крим на Украйна?!?

9

Анонимен

преди 4 години

Русия няма разходи за отбрана всичко е за бойни ракети към мирния свят.

8

Анонимен

преди 4 години

Е даа ама руснаците имат ракети които летят по-бързо от гаргите !

7

ЦРУ

преди 4 години

До Анонимен 2.....САМО ФАКТИ ! Преди " Крим наш " ...БВП на Раша е 2.4 хил. милиарда $ ..сега 1.3 хил. мил. $.......заплатите мин. ЗАМРАЗЕНИ за да не умрат от глад / равностоина на 270 лв /....." Сила Сибир готов в Раша ....а Китаи ВЪОБЩЕ не го е почвал /евентуална 23-та год. ......Турски поток - за Турция от 16 мил газ....сега Турция взема само 9 ....имат си и ТАНАП ...и ефтин ВТЕЧНЕН газ от САЩ...КАТАР...имат си много ТЕРМИНАЛИ !!!! Ние ще пуснем само 50 % руски газ - така е в ЕС ! МЪКА !!!

6

Анонимен

преди 4 години

Всъщност колко са истинските военните разходи на русия, дори и путин едва ли знае.

5

Анонимен

преди 4 години

"Преса: Доналд Тръмп трябва да покани Русия за член на НАТО" - нали я подпитаха веднъж вече, когато даде достъп до въздушното си пространство за да може НАТО да бомби Афганистан. Руснаците отказаха, но предложиха близки отношения. После онзи чук Буш прецака всичко като реши да строи радари уж срещу Иран. Руснаците предложиха достъп до техните радари, но Буш отказа.

4

Сенсей Ага

преди 4 години

Русия отдавна е в нато ! но Нато никъде го няма в Русия

3

hahahaha

преди 4 години

Руските парцали нацапаха гащичките, оня дребният *** е напълнил ботите с високите токчета с кафява течност!!! Дотам я докараха, че вече и те бедничките искат да влязат в НАТО, скоро ще поискат и на ЕС да станат член чукундурите....Ами сега нашенските продажни русофили-дето пискаха да излизаме от НАТО и ЕС кви песнички ще пеят?!?!?! Вероятно от руската *** ще им дадат нов репертоар за разпявка!?!? Нещастници

2

Анонимен

преди 4 години

Кел файда, че им е такъв бюджета. Русия си прибра обратно Крим, построи СП 1 и 2, силата на Сибир и турски поток. Турция си купи С400 и сигурно ще купи и руски изтребтели, Египет и те натам са се запътили.

1

Анонимен

преди 4 години

Нормално да са 10 пъти повече, като се дават за 40 годишини бараки 3 милиарда лева!