336

Анонимен

преди 4 години

Прав е ИнсайдераПАЗЕТЕ СЕ В ВОЙНА СМЕ С МАЛЦИНСТВОТО макар и да не е обявена те ни грабят всеки ден а МВР спи или така са му наредилимене като ме изнасилиха да им дам хилядие левове от МВР ме питат откъде имам толкова пари и не си мръднаха пръста ако се бях защитил щяха да ме изкарат мене виновен и пак да плащам хиляди като стареца които даваха при Карбовски стрелял защото го нападнали в домъ му и го осъдили.

335

Ха-ха

преди 4 години

Ха да видим сега някой ще организира ли протест !?!

334

Ъпсурд

преди 4 години

Три години само с теа субсидии ни занимават -тоест с техните си сметки,а 2 милиона български/европейски граждани от ЕС са с не човешки пенсии от по 100 Е на месец не на ден или седмица на месец!!!И то при установена граница на ОЦЕЛЯВАНЕ от 350лв!!!

333

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ набраха червени точки с 1 лв. субсидия, с замразяване на данъци, с хиляди други ОБЕЩАНИЯ, все преди някакви избори, и филмът след изборите се повтаря - започва вдигането на данъци / като начало в София /, поправя се глупоста от 1 лв. субсидия на 8 лв., започнаха да растат цени на хр. продукти, административни заплати - нагоре, за народа поредния СРЕДЕН ПРЪСТ.....още ли сте у дома,а не на ПЛОЩАДА бе ?

332

Трайно Безработен

преди 4 години

Искам работа в Държавна институция защо няма такива обяви !

331

Философ

преди 4 години

Аз откога повтарям един и същи риторичен въпрос и никой не се замисли като мен!Какво Избираме на Избори!? Хора които да харчат събраното от данъци в БюджетаКой!? питам КОЙ освен тези които плащат тия данъци! ДА може да гласува.Е така ли е или всички гласуват и най вече тия които не са платили и 1 лв.

330

Тартора

преди 4 години

Това е добра новина пак ще има концерти и банкети на изборите и джобни пари .

329

до 328

преди 4 години

Като ти прочетох коментара се сетих, че Горанов живее в чуждо жилище а управлява 120 милиарда!

328

Анонимен

преди 4 години

Написах, че субсидията в Германия е 0.78 ?, а в Испания няма такава и виждам, че три овце не са съгласни в това и вероятно искат да я променят и там да е 8 лв ! Ха ха ха да им "завиди" човек на "панираният" им мозък ! Затова живеете като скотове, то на вас дори не ви трябва цензура бе, вие сами цензурирате истините !

327

баба мара

преди 4 години

на първите избори които предстоят тези 8 лева ще им излезат през носа

326

Анонимен

преди 4 години

Герберугите доста се охарчиха в купуването на гласове,затова им трябва т свежи пари за нови покупки.Иначе кога мислите щяха да подкрепят БСП?Точно на кукуво лято.

325

Социопат

преди 4 години

Догодина има избори трябват пари ....

324

Анонимен

преди 4 години

Държава в която има ЦЕНЗУРА на изказа,в която се налагат ежедневно ЧУЖДИЦИ,в която политиците водят съревнование по КРАЖБИ от нея,в която се имитира ДЕМОКРАЦИЯ,в която със закон се разрешава производството на ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ продукти произведени по химичен път,в която народът умишлено се държи БЕДЕН и ПОД СТРАХ,в която управлява БКП от 09.09.1944 г. до днес под различни клонирани от нея ПАРТИИ /БСП,ГЕРБ,ДПС,Обединени Париоти, ВОЛЯ/, не може да има развиие, не може да върви по правилния път

323

Анонимен

преди 4 години

Все по трудно намирам думи с които да не ме изтрият заради нарушаване правилата!За това ще напиша така 186 дупетати решиха субсидията да е 8 лв.БСП нямат 186 така , че това не е само тяхно желание защото ако другите не искаха нямаше да мине.Нека лапат докато може защото работещите с всяка година намаляват а те пълнят Бюджета!

322

Анонимен

преди 4 години

Българският народ винаги е гласувал за политици които иска да направи СВРЪХ БОГАТИ,ФИНАНСОВО НЕЗАВИСИМИ и СЪВЪРШЕНИ ДЪРЖАВНИ ИЗМАМНИЦИ !

321

до 331

преди 4 години

Професор беше Стефан Данаилов или пък Юлиян Вучков ти си просто един ***!

320

Анонимен

преди 4 години

Вижте доволната му'тра на пекинската патица, иска да каже:-ей най-после поправихме една допусната грешка, отново ще понапълним сметките си, народа отново ще ни дава от сърце, нали затова ни избра !

319

Гробокопач

преди 4 години

До ПрофесорЩеше да има две предложения - партийната субсидия да отпадне напълно и да се върне членският внос или да се вдигне на 13 лева. Това са двете предложения, които щях да внеса. Разбира се, първото води до разпад на политическите партии, а второто е мярката, с която ще работя;)))

318

Професор

преди 4 години

До АнонименАма ти още ли си тука бе? Нали щеше да бягаш някъде по чужбина, а вместо това още седиш тука и се обясняваш като ученичка. Никой не те държи насила в България. Като не ти харесва изчезваш и това е.

317

Анонимен

преди 4 години

коалицията е - парламента , целия, срещу народа!!