222

Обективен

преди 4 години

Аз мисля, че този път ББ е искрен като казва, че дава всичко от себе си тръбата да стане. Просто толкова си може, и то по обективни причини -нзакъснения от обжалваници и съдебни дела, технически възможности на изпълнителите и натиск отвън да не успее.Последното - геополитика.

221

гошо тъпото

преди 4 години

НА ПУСКАНЕТО НА ТРЪБИТЕ ОТ АЗЕЙРБАДЖАН В ТУРЦИЯ НЯМАШЕ ПОКАНЕН БЪЛГАРИН А ИМАШЕ ОТ ВСИЧКИ БАЛКАНСКИ СТРАНИ. Т.Е. ТРЪБИТЕ МИНАВАТ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ И МАКЕДОНИЯ БЕЗ БАЙ *** КОЙТО ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ИЗМИСЛЕНИЯ ОТ ТИКВАТА ГАЗОВ ХЪБ ПЪЛЕН С ПРЪДНЯ ОТ ДИК ЧЕЙНИ

220

с.м.

преди 4 години

Путин да си гледа Русия! България достатъчно има управляващи, които да определят кое как да се случва!

219

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО ДЖУДЖЕТО ПОСТОЯННО НИ УНИЖАВА С ТВЪРДЕНИЯ, ЧЕ ВЗЕМАМЕ РЕШЕНИЯ ПОД ВЪНШЕН НАТИСК! ОК, МАХАЙ СИ ТРЪБИТЕ ОТТУК И ПОВЕЧЕ ДА НЕ СИ СЪПИЛ! И АЕЦА ГО ДАВАМЕ НА САЩКОГАТО ВИ БЯХМЕ ВАСАЛИ НА ВАС МНОГО ДОВОЛНИ БЯХТЕ, СЕГА СЕ НАЕЖИЛ, 1 ДОБРА ДУМА НЕ Е КАЗАЛ ЗА БГ! ПОСЛЕ ЩО НЕ ГО ПРИЕМАМЕ...!

218

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоКое ти е обективното бря, руски лъжец? До Ниш по Вардар много лошо бие през ръчичките Чичо Сам.Чичовски подлизурко, колко км са от Солун до Ниш? И да плясне и да не плясне Чичо ти ,ти пак ще му се подмокряш. Защото Той ще бъде прав! :)

217

АДАНО ДЕ

преди 4 години

ЩЯЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ БЛА БЛА... АЙДЕ ДЕ, ОТКОГА ЧАКАМЕ!ДА АМА ДРУГ ПЪТ... С КАКВО ЩЕ НИ ШАНТАЖИРА КАТО С ЕОТКАЖЕ?А И КОЛКО МУ СЕ УДЪЛЖАВА ТРАСЕТО ЗА СЪРБИЯ? ЗНАЕМ Я НИЕ ГЕОГРАФИЯТА - ТОВА Е ИНФРАСТРУКТУРА, ФЛУИДА ТЕЧЕ ПОВЕЧЕ КИЛОМЕТРИ, С ПОВЕЧЕ ПОМПИ И ТОК, ОСКЪПЯВАМЕ И СЪРБИТЕ УМИРТАТ ОТ ГЛАД. НЕ ЧЕ СЕГА НЕ СА ДЕ... АЙДЕ ПЛАШИ ТИ ГЪЛЪБ С ГЕВРЕК, ДР. ПУТИН!

216

777777

преди 4 години

До Анонимен 232 " В другите държави .... "Кои са тези други държави ? Обикновено чуждите лидери се извървят на крака при Путин . Макрон , Меркел , Ердоган , Си Дзинпин и т,н

215

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДжудженцето може да поставя ултиматуми само на задунайците.В другите държави му обърсват по два шамара и го пращат да си ходи.Ще падна от смях. Великанът /"джуджето"/ си стои в Сочи, а другите държави ходят там да му обърсват шамарите :)))

214

Зозо

преди 4 години

До ОбективенКое ти е обективното бря, руски лъжец? До Ниш по Вардар много лошо бие през ръчичките Чичо Сам.

213

Тиквата да внимава

преди 4 години

Че е в удобна възраст за инфаркт , инсулт или друга удобна диагноза.Та да се му се случи случка. С големите босове шега не бива-слушкаш и изпълняваш.

212

Анонимен

преди 4 години

хахахахха зима иде страх го вова от хохолите да не му спрат газчицата от европа

211

Анонимен

преди 4 години

Джудженцето може да поставя ултиматуми само на задунайците.В другите държави му обърсват по два шамара и го пращат да си ходи.

210

руската мечка

преди 4 години

е във зимен сън! Не я събуждайте!

209

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Колкото спира краденето на ценните метали, ЗЛАТО и други неотчетни от поставените "канадски" крадци за САЩ тоя ТАПИР!

208

Анонимен

преди 4 години

Не само ТП,а дори искаме още една директна тръба с газ от Русия към България!

207

Анонимен

преди 4 години

Искаме ТП скоростно!Не се офлянквайте и не предавайте българските интереси,достатъчно изгодни за България проекти провалихте,чумата да ви тръшне,не проваляйте и последната надежда на България - турски поток !!!!!!!!!

206

Анонимен

преди 4 години

Ченгето губи присъствие на духa, издава раздразнението си и се заканва, това е контрапродуктивно и лош съветник !

205

АЗ

преди 4 години

Неумолим ултиматом.?! Защото имаше среща Борисов с Тръмп и една неразвита държава трябва отново да си прави избора?! Ползата потребителю на ...е такава , щото тук колкото и да странно е една бивша губерния на СССР . Нарича се България и ако си на възраст с козичките на чичо от село не си имаш на представа ,какво струват за нас това соц управление на комунистическите кланове. Те още имат икономическа власт и са и сега на власт ,чрез свои хора в герб. Заровете този мерак завинаги !

204

Анонимен

преди 4 години

Русия е една африканска държава със сняг.

203

Анонимен

преди 4 години

Руснаци, махайте се и от форумите и от държавата ни. Мразим ви вече достатъчно.