44

Ха-ха

преди 4 години

До АнонименТръмп-добряк?Тоя е изпечен стар мошеник,изпечен в далаверите!Само той е човекът който може да спаси Америка,като я върне към истинската и същност.Да се надяваме,че няма да му се получи,въпреки че има добри шансове!

43

Анонимен

преди 4 години

Да !!!

42

хъша

преди 4 години

явно ерата на гласоподаватели от ниската класа да доминира с избирането на разни противоречиви личности настъпиза пример Великобритания,италия,бразилия,турция,унгария,русия...у нас...списъкът е дълъг а дори без да сеспоменават деспотичните лидери ким,асад....сякаш на просолюдието му е нужно шоу а не ориентация с правилни ценностисегашните успехи в америка е прибързано да се предписват на тръмп,малко или много преди него някой също е послал за сегашното състояние

41

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Тръмп!Светът тебе гледа!

40

Анонимен

преди 4 години

Мачкай, Тръмп! Светът тебе гледа!

39

Анонимен

преди 4 години

До 43.Internet - пести тонове хартия.

38

Sichtpunkt

преди 4 години

Те няма да могат да го импийчнат, защото това е много тромава процедура. Искат обаче да го отстранят от следващите избори и дано успеят. Искрено им го желая- американците заслужават истината и истински президент, а не клоун!

37

Ха-ха

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!По логиката на демократите би трябвало да е латино-президент.Щото Байдън няма да го бъде.

36

Анонимен

преди 4 години

До Благословенни бъдетеКак автомобил е спестил хартия? Какво в автомобила се прави от хартия, че да я спестяват. Знаех че навремето автомобили се правеха от мукава ама не в Америка. И сега се правят от пластмаса ето с какво трябва да се бори Илън Мъск а не да се мъчи да печели от недоизкусурени проекти. Четох за една госпожица която чувствала ТЕСЛА като свое дете явно е участвала в създаването му. Аз не бих била толкова горда - детето е заченато с наследствена болест, която не се лекува

35

Анонимен

преди 4 години

Ако сменят Тръмп с личен негов противник,вероятно ще се лее кръв срещу републиканците,по-добре е поне демократите да сложат някой умерен кандидат,който няма да допусне саморазправи.А на мен Тръмп ми харесва,изглежда добряк.

34

Мда

преди 4 години

Нека видим кой стои зад Тръмп(републиканците) и кой зад демократите.Тука е същността на конфликта.Тръмп е подкрепен от клана Ротшилд и гравитиращите около него,а демократите са храненици на Сор*ос още от времето на Клинтън(Бил).Со*рос смяташе да владее света чрез напълно неадекватната Хилъри К.,но не го бъде-оказа се,че има и по-силни ев*реи от него и те избраха Тръмп!Мисля,че импийчмънтът ще претърпи пълен провал и то в нужния момент-навечерието на изборите.

33

Анонимен

преди 4 години

Вива Мехико карахо. Ще или не ще СрАЩ си е Мексико рано или късно ще ги претопиме краварите. Йейейейе.....

32

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Разбира се, че Тръмп трябва да бъде сменен.Как така бял човек ще управлява САЩ ?!Чернокож президент вече си имаха. Време е някой индиец да стане президент на Америка.Може и някой ром.Важното е да е политкоректно.

31

шматка

преди 4 години

Дрън дрънПодкомисия на подкомисията на комисията.Докато се натуткат мандата му ще свърши.Всъщност това е вече предизборна надпревара

30

Благословенни бъдете

преди 4 години

Аз симпатизирам на Тръмп. и пожелавам добри неща на него и на народа, който представлява. И също така потенциала който те имат и нововъденията които Господ им дава, да доведе до световна революция в екологията. ДОбър пример е електрическите автомобили TESLA, Internet (които спести милиони тонове хартия ) и много други .

29

Анонимен

преди 4 години

Който евреите кажат той ще е, пък те може да се пънат колкото искат да стават президенти

28

бай ганю

преди 4 години

не е ли създадената ситуация пример как могат нещата да се случват на запад и за сравнение че на изток това едва ли би могло да бъде допуснато да се случидали в правовите държави като русия и китай това би се случило за сравнение с лошата америка?няма значение дали ще се намерят достатъчно основания за отстраняването му просто факта че закона а не овластилия се е над всичко и всеки е все още недостижимо за много страни и за нас

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28 Де да знам виж за революция не мина през ума. Не се сетих защото въобще не го слагам като опция- в Америка има твърде много хора които не искат статуквото да се променя и никога няма да го допуснат.И то от простолюдието.Трябва да се намери лице ама свястно, може и треторазреден холивудски актьор да е, което да защитава американски ценности и в същото време да е отворено за света и промените в него. Трудна задачка не знам има ли кой да се справи с нея. Но Блумбърг - не.

26

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен 31Глупчо, сам ли си цъкаш плюсчетата, лузър.

25

преди 4 години

Абе те няма да го отстранят. Липсват им две неща: 1. Доказателства.2. Достатъчно гласове. Т.е. нямат нищо.