45

ЛЕНИН - СИФИЛИС

преди 4 години

Че те комунистите са най големите *** бе! Вижте Дърева, Вигенин, Серж, Меликов... аферата с червените прашки...Каква е тая демагогия?! Те са си джендърска фирмация още от хомото Ленин-сифилиса

44

Waffen SS

преди 4 години

"Отврат. Погнусен съм от тези ***."Ако това ви тревожи,не се безпокойте ,повечето нормални хора изпитват същите чувства

43

ГЕРБ подкрепя Деница

преди 4 години

Партията няма да Й позволи да продава имплатационни детски органи, нито цяли деца ще й позволят да изнася; Това което ще й позволят и подкрепят е да изнася цели семейства, за да обезлюди земята ни, която е от особенн интерес за прииждащите афро-китайски племена

42

Слав Караславов

преди 4 години

До 40. Не познавам същността на конвенцията, но си представям че с приемането й приемаме и определени задължения, които няма да бъдат безплатно. В София ще има представителство, което ще бъде контролирано и ще дава отчети на висшата Конвенциална инстанция, която е някъде в Женева, или Брюксел, а може и в Истамбул. Отчетите ще съдържат предимно статистически данни, в проценти: пример 2018 пребити жени 16,7%, 2019 намалени с 2,2 пункта и т.н. За командировките да не споменаваме, А предимства???

41

БГ мен

преди 4 години

Отврат. Погнусен съм от тези ***.

40

чичо Гошо

преди 4 години

Много грозно туй нещо бе....

39

Анонимен

преди 4 години

Дялан камък където и да я сложат работа не върши.Също като онова недоразумение министъра на външните работи.Такива като тях се наричат административни номади.Не е важно да са специалисти ,а да са верни и послушни на тези,които са ги сложили. Та това са мултифункционални " специалисти".Днес социален министър,утре на транспорта,а в края на седмицата на енергетиката.Все едно има дисциплина бягане с прескачане на министерски кресла

38

Анонимен

преди 4 години

При предния министър защо все имаше протести на някакви верки, така и не разбрах. Дават им за малките деца от 350 до 930 лв. на месец. За големите над 18годишни деца им дават 368лв. /159 от НОИ +198лв. от АСП/ и ако са 6 часа асистентки, още около 400 лв. Дават им от вноските на работещите, а те алчни за още. Айде марш на работа тогава, калпазани! 11037

37

Анонимен

преди 4 години

Трябва да ви кажа, че на България и Бог да слезе на земята - няма да може да й помогне..... Всичко стана толкова гнусно, противно и отвратително, че човек се смее през стинснати зъби и сълзи от гняв и безсилие. Някаква изнасилена усмивка. Някакъв изтръгнат смях от места, където го няма... Аз не успях да се измъкна от тук, дано читавите от следващите поколения успеят. Щото и читав да си - останеш ли тук - малко по малко се разваляш.

36

Експерт

преди 4 години

Тази "убавица" ,която няма свои деца и е осиновила някакво детенце , за да се прави на майка , ще съсипе децата ни !Първи ще подкрепи закона за отнемане на децата от семейството, после ще подкрепи и третият пол , а за помощи и по- високи детски и пенсии само може да си мечтаем..ПОГЛЕДНЕТЕ И ХИЩНОТО И ЖЕСТОКО ЛИЦЕ И РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СЕ ГОТВЯТ ДА НИ ЛИКВИДИРАТ С ТАКАВА МУЦУНА , КАТО СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР.

35

Анонимен

преди 4 години

Аз не знам какво си представят хората в България... че ако приемем конвенцията и изведнъж хоп ще плъзнат геове и ще живеят заедно....ми то и сега ги има и сега живеят заедно. Защо се психясвате за глупости? Да не говорим, че никъде в конвенцията не става дори дума за това....

34

Посетител

преди 4 години

Просторвече съм отчаян от тази държава. На 37 съм с две деца..... и все повече се замислям ...... да се махам ли.... да се откажа от гражданството си ли .... плюя Ви в устите престъпници нещастни.... всички партии сте за бесило чесно.

33

Да

преди 4 години

До по-долуМного си прав!Тази вещица е много по опасна от Пеевски!Касае се за живота на нашите деца!!!КОЙ?КОЙ Я ПРЕДЛОЖИ?ВСИЧКИ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА

32

Ани

преди 4 години

Не знам каква комисионна са и обещали новите еничари, но отвличането на деца от държавата и *** извращенията са престъпления срещу човека и всички, кинти свързани с тях са кървави!

31

реалист

преди 4 години

ПЕЕВСКИ БЕШЕ ЗАПЛАХА ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ И ХОРАТА СЕ ИЗСИПАХА НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА, СЕГА САЧЕВА Е ЗАПЛАХА ЗА ДЕЦАТА И ТРАДИЦИОННОТО СЕМЕЙТОВ, НО НЕ ПРОТЕСТИРАМЕ. ДЕЦАТА И СЕМЕЙСТВАТА НИ НЕ СА МИЛИ? ОСТАВКА !!!

30

Активист на БКП

преди 4 години

Баба Яга ще продава деца в Норвегия !!!

29

Влад

преди 4 години

Тая ли кукувица ще прилага контрабандата на деца!Позор! Измитайте се незабавно ***, че не се търпите повече!

28

дфг

преди 4 години

Поредния *** на шайката рзабойница довела до просешка тояга народа ни!Специалист по НПО, *** идеологии, отнемане на деца и т. н.Час по скоро гробаджите да се изиттат завинаги!

27

Ив.Андонов

преди 4 години

До герберастката мърда под 30Кукумицине, не разбра ли чадо неграмотно,че докато в БСП половината и членове са бившиконтрагенти на БКП, то в ГЕРБ - те са 70 %.

26

Анонимен

преди 4 години

"разкритикувано остро от БСП, ДПС и "Атака"."хахахха и на кой му пука за БСП, ДПС и Атака. В тия три партии е събран баберека на политиката и гласоподавателите. ххаххахахаххахаххаах БСПДПС и Атака са най безгласните букви в политиката.