10

Хм,

преди 4 години

крие самоличността си, а имено условно. Щом е потърсила помощ от институциите, значи е излязла от анонимност. Стига измислици с цел запълване на редакционно време, импресии и промиване на мозъци в посока ИК!. И само за протокола. Разликата между социално подпомагане и социална защита е съществена. И когато лъжеш, пак трябва да си убедетелен!

9

Анонимен

преди 4 години

20 години насилие и никой да не реагира ми звучи като научна фантастика. Чак толкоз залупени не сме.

8

Marto

преди 4 години

До АнонименТи нормален ли си, човече? Кога е казано, че й е осигурявал материални блага???? Дори и да го правел, това не е го е оправдавало.

7

Измислици-премислици

преди 4 години

По измислена статия не бях чел. Вече няма истинска журналистика, а само измислени истории.

6

Анонимен

преди 4 години

Оф, пак се почна!

5

Анонимен

преди 4 години

не съм от тази страна, но все си мисля че докато спи може да се събуди с някой атрибути по-малко + натрошени капачки на краката, за да не може да я намира навсякъде. Ще я съдят за телесна повреда и може да мине с условна като го обърне в самозащита.

4

Анонимен

преди 4 години

Иска ви сте да сте принцеси, но не това е начинът!

3

Jj

преди 4 години

Много ми е любопитно само сега колко коментара ще има от рода на 'щом я е биел, значи сигурно си го е заслужавала'....

2

Анонимен

преди 4 години

Милата и беззащитна Тя! Само го е накарала да тегли дългосрочен кредит за 6 цифрена сума, само е искала екстри, критикувала го е как не й осигурява материални блага и почивки каквито са получавали приятелките й! Беззащитна, мила и добродушна за пред обществото, а тиранин и психически насилник вкъщи. Гореописанито е събирателен образ на типичната средностатистическа българска жена - алчна, нагла, мързелива и искаща!Кога ще се криминализира психотерорът на жените върху мъжете?

1

Анонимен

преди 4 години

Пълна измишльотина