132

13

преди 4 години

От цялата планета Земя, само и единствено в Тиквостан, такъв б0клук може да бъде кмет, пожизнено на всичкото отгоре. Само бугаристанците в пропадналата Територия биха позволили подобна низост. Дори най-слабия народ, щеше поне да спре да плаща данъци. В по-развитите държави щяха да заплят няколко квартала, а в най-развитите държави щяха набързо да я свалят от власт и повече никой да не чуе за нея. В нормална държава щеше да и е позволено най-много да продава вестници или гевреци на спирката.

131

Анонимен

преди 4 години

Да превърнем София в голям Самоков.

130

АнонимеН

преди 4 години

ТОВА Е КУКЛА НА КОНЦИ!!!БОРИСОВ И НАРЕДИ ДА УВЕЛИЧИ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ТЯ ИЗПЪЛНЯВА!!!ТАЗИ Е 100%-ТОВА МАРИОНЕТКА НА БОРИСОВ КВОТО КАЖЕ И ТЯ ГО ПОВТАРЯ!

129

драйвер

преди 4 години

скандиневиян слипинг енд ливинг

128

Върл Левскар

преди 4 години

Много си проста Миме ! Мааа ти ...Всичко се връща . Споко !

127

Анонимен

преди 4 години

колкото и да ги вдигнеш пак ще си ги караме , това се знае, по добре си го кажете че искате да си пълните бюджета

126

matolek

преди 4 години

Вече няма кой да те подкрепи

125

Анонимен

преди 4 години

""затова по-замърсяващите, по-мощните коли да плаща(T)м малко повече отколкото досега."............., абе, колите ли плащат или собствениците не става ясно и като плащат повече пари, тия пари ще направят ли въздуха по чист? Хайде, започна се следизборно - пускат в пространството идея как да прекарат народа за да напълнят издънения джоб на държавата и ако мине, господ да ние на помощ.

124

Анонимен

преди 4 години

Ниска избирателна активност, високи данъци и непопулярни мерки.

123

АнонимеН

преди 4 години

До зеленскиГЕРБ НЕ БЕШЕ ИЗБРАН САМО ОТ СОФИЯНЦИ ТЪЙ, ЧЕ НЕ САМО СОФИЯНЦИ СА ВИНОВНИ ЗА НЕВОЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

122

зеленски

преди 4 години

вие---софиянците сте ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКИТЕ НЕВОЛИ НА НРБ---ДА ГОРИТЕ В АДАА

121

АнонимеН

преди 4 години

БРАВО НА ФАНДЪКОВА КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ СЪДЕРЕ КОЖИТЕ НА НАС СОФИЯНЦИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕКОЛКОТО И ДА СТРАДА НАСЕЛЕНИЕТО НА СОФИЯ МАЛКО МУ Е ЩОМ ТАЗИ БЕШЕ ПРЕИЗБРАНА ЕДНА МАРИОНЕТКА НА БОРИСОВ И НИЩО ПОВЕЧЕ!!

120

Bлк

преди 4 години

Ще има нови пари за преразпределяне и харчене. А идеята е нормална, но изпълнението е кошмарно. Даскалица, толкова си може.

119

Анонимен

преди 4 години

Ей, много бързо забравихте и сВинетка? Когато каза, че ще вдигне винетките за да може да оправи пътищата.И въпреки че съда на първа инстация каза, че е незаконно, защото не може да се увеличава услуга ПРЕДИ тя да е станала по-качествена, дебелата *** излезе най-нагло и каза, че сВинетките НЯМА да се намалят.То и пътищата не се оправиха, но пък винетките са ни по-скъпи.Сега и за въздуха започнали да събират такси. Не стига, че е мръсен, ами струва и по-скъпо да го дишаме...Абе не знам какви

118

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Демокрацията е несправедлива система, която налага диктатура на мнозинството от *** над малцинството от умни хора.Тотална несправедливост !Аз за селската измамничка от Самоков не съм гласувал.Трябва ли да се вдигат и моите данъци ?Разбира се, че не.Това не е моят кмет !Да се вдигнат данъците само на онези, които са гласували за Фандулкова.

117

Анонимен

преди 4 години

A лъжата как се приема? Боже какъв офчи народ! Ако някой политик ти обещае, че няма да вдига данъци, а го направи във Франция или Германия, хората ще го издухат. А тука хората го.......

116

Анонимен

преди 4 години

Скоро стана ясно, че държавата е изпуснала сроковете за да си търси неустойките за ска.паното изпълнение на ларгото. Преди това излязоха едни записи от разговори, където министъра и фирмата се уговоряха как да направят така, че държавата да не си вземе неустойките. Той твърдеше, че няма нищо вярно. Е, оказа се вярно. И какви са последствията? Там държавата ще изгуби милиони.

115

Анонимен

преди 4 години

Пари трябват, скоро Графа ще има нужда пак от ремонт...

114

Принципно!

преди 4 години

Принципно, всички ние щяхме да разберем и дори подкрепим данъците, ако имаше истиснки резултати! Щеше да е така, ако от това което се прави би следвало да се улеснява,а може би, дори први живота на всички граждани по-лесен, а може би и по-финансово изгоден! Например, по-лесен достъп да определени услуги или премахването на други, които са монополни и т.н. Това се казва реална политика и управление! А тук всичко е имагинерно и относително! В частния сектор не те бавят,а те шутират, така че...

113

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ трябва да си върне парите, които е раздал на малцинствата за изборите.