198

Така е ..

преди 4 години

До Анонимен 112 Ако имаше възможност, щях да ти сложа плюс и минус.

197

Анонимен

преди 4 години

На мен ми върнаха земя след промените, продадох, друга замених за 2 апартамента...На месе взимам 2000 от наем, през соца беше много по-зле....Комунистите са лоши, сега има повече работа в лидл, кауфланд и се търсят кадри навсякъде за минимум 5000 лв на месец. България е индустриална държава в момента, кадрите не ни достигат. През комунизма всички бяхме бедни, а сега всички сме богати, сигурен съм че и вие взехте парите след заменките, социализма не е за нас Бългаите

196

Анонимен

преди 4 години

210По-добре са и тези, които могат и искат да работят, имат търсени умения и инвестират в развитието си. Няма да плачем за мързеливите, готованците, тия дето чакат да "изпадне далавера" и пр.

195

Анонимен

преди 4 години

Засега живеем пет пъти по-зле от соца. По-добре са престъпниците и реститутките, но те не са народа.

194

Анонимен

преди 4 години

До ПенсионерТо реването е само от мързели и некадърни. Останалите живеят от сносно до чудесно.

193

Анонимен

преди 4 години

До Ликвидират Българите"За Европейския съюз" т.е. едни от най-богатите държави на планетата. Мерси.

192

Пенсионер

преди 4 години

А какво да кажат Венецуела , Куба , СК ?Най бедни сме в ЕС , да, но живеем сносно, много по добре от соца. Така че да понамалим реването.

191

Анонимен

преди 4 години

От 8 години средната нетна заплаха в Русия е по-висока от българската. През 2019 година е по-висока с почти 20%. България при ГЕРБ е зле и това е основното. Другите държави, които бяха близо до нас дръпнаха напред, а с ГЕРБ България не върви напред.

190

Ликвидират Българите

преди 4 години

Много е важно да се отделят издържаните с ограбвани от народа милиарди през бюджета :Отделно държавни и общински чиновнициотделно служители и собственици на партиино подставени фирми печелещи тн"обществени поръчки".По данни на ООН над 2 900 000 българи живеем в мизерия с доходи далече под прага на бедноста за Европейския съюзНад 5 000 000 са с доходи под прага на бедноста .Блокирана е раждаемста на човешки деца.родени за човешки майки са блокирани с ненужно тн"образование и ЛИПСА НА ДОХОд

189

Анонимен

преди 4 години

Кога ли ще стигнем стандартът на живот от 1969 година? Сега сме на 50% от него. Колкото до средното ниво в ЕС, сега сме някъде около 5% от него. Тези 50% са за наивници, а такива има много.

188

Помня

преди 4 години

И преди и сега сме по добре от братска Русия.

187

Анонимен

преди 4 години

С минималната заплата през 1989 година, можеха да се купят толкова билета за градски транспорт в София, колкото сега могат да се купят с 4811 лева заплата.

186

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 198Разсмя ме искрено. Мерси.

185

Пешо

преди 4 години

А като ни приеха в ЕС, долната Тиква каза, че Румъния ще ни дърпа назад...

184

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, сега освен онези милиарди за старите F16, ще платим и над 3 милиарда за машини на пехотата и стари бойни кораби. Явно на чужд гръб и 100 тояги са малко си мислят от ГЕРБ и псевдопатриотите.

183

Анонимен

преди 4 години

За да стигнем стандартът на живот през 1989 година осигуряван от минималната заплата тогава, трябва сега минималната заплата да е 2800 лева.

182

Анонимен

преди 4 години

До хахСловаците са ги взели на същите пари. Румънците не е ясно още за какви пари. Всички останали са ги вземали за пари адекватни на технологията. Нашите ще бъдат оборудвани със радарна система която се поставя в Ф-22 Раптър, тъй че маааалко по-различни от това което са продавали преди 15 години. Поне вземете се осведомете като говорите глупости на кило.

181

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ БИЛЕ ЕДИ КАКВИ СИ, НО КАК ДА НАРЕЧЕМ СОЦИАЛИСТИТЕ ПАРДОН КОМУНИСТИТЕ, НЕ БЕ ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ- ТЪЙ КАТО ТЕ ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ В 14 ФАЛИРАНИ БАНКИ- 1.1995Г/2.1997Г КАТО РАЗДАДОХА НА МНОГО ВЕРНИТЕ КОМУНИСТИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ ЗАЕМИ- И НЕ ГИ ВЪРНАХА - ФАЛИРАХА БАНКИТЕ.

180

Пешо

преди 4 години

Четеш ли, *** тиква????

179

Анонимен

преди 4 години

При еднакви и дори по-високи у нас цени и при няколко пъти по-ниски заплати няма как да ги догонваме.Най-добре е да догоним Румъния,защото преди няколко дни бях там и видях с очите си,че доста са дръпнали от нас.Останалото е илюзия.