75

Анонимен

преди 4 години

глупости никаква рецесия няма-я вижте жилищата в софия поскъпват с 2 % всеки ден

74

Анонимен

преди 4 години

Кои американци искаш да стигнеш? Тия дето живеят под наем, или тия дето живеят в каравани, или тия с 30 годишните ипотеки?

73

Анонимен

преди 4 години

72, осъзнаваш ли каква глупост си написал?

72

Анонимен

преди 4 години

72 в тия държави, които наричаш нормални, никой не стои на пари. Масово са с по няколко кредита, или ако имат излишъци ги набиват във фондове, които по правило гърмят първи при сътресения.

71

Анонимен

преди 4 години

Вече 30 години сме в рецесия и сме първи в ЕС.Но, по смъртност.Демокрация,либерализъм-капитализъм...Недостъпно здравеопазване,щото е платено.Който няма заделени 3-4 заплати какво да прави,да мре ли?А който е бездомен и без работа???

70

Анонимен

преди 4 години

ама че дивотия! Три хил абонамента са купили 15000 грама злато :) Значи средно по 5 грама. И тия 5 грама в Бг се изкупуват средно за 300-400 лева, ако е от 18 карата нагоре. И като се видиш в пари, та нема оправяне :) А това за "кюлчетата" е върха на "неумността". Изобщо целата работа е лов на шарани с гола кyка...

69

Анонимен

преди 4 години

Е те тука е разликата ! - ние ще отделяме по 3-4заплати ама дневни а нормалните хора в нормалните държави по 3-4 ама годишни.И КОГА ще ги стигнем американците ????

68

Анонимен

преди 4 години

Преди да ни нагази капитализмЪТ НЯМАШЕ безработни.Ходехме на почивка два пъти годишно.Лятото на море,зимата -в планината.Думата РЕЦЕСИЯ НЕ СЪЩЕСТВУВАШЕ!!!РАЗКАЗВАЙТЕ ТОВА НА ДЕЦАТА СИ,НЕКА ЗНАЯТ КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ КАПИТАЛИЗМА!

67

Анонимен

преди 4 години

С тази рецесия ни плашат колко години. През ден има предвещаване за рецесия и... край на света. Всеки месец нова дата за рецесия. Всеки месец нова дата за края на света.Тези, които за първи път са чули за това (по-младото поколение) ще повярват ! Останалите сме се наслушали на пророци...

66

Анонимен

преди 4 години

аз от 2003 съм в перманентна рецесия в България, не може да ме уплаши.

65

Анонимен

преди 4 години

Айде честито ! - кризата от 2008 нема да е нищо в сравнение с тази.Пак ще работим уж на 4часа а де факто по 10-12 и на половин заплата или без такава.Работодателите" обедняха" много а ние много "забогатяхме'' и е време да ни вземат паричките/всичките !!!

64

Анонимен

преди 4 години

Поредната капиталистическа криза.... вероятно и последната, която да бележи краят на този порочен икономически строй.

63

Анонимен

преди 4 години

Човекът винпредопреждава и си дава мнението. Това на 1994-а, когато БСП ви казваше, че е добре да си държите парите в родните банки и в левове. Може да проверите и други източници на информация и да си направите изводите сами!

62

Анонимен

преди 4 години

До ДзъДребна душичка... Ако убиеш буревестница, няма да спреш бурята.

61

Анонимен

преди 4 години

До Да-а-аРецесиите са плод на прекалената алчност и нереалистични очаквания.

60

Анонимен

преди 4 години

Суджука нали каза, че сме във възход?!На кой да вярвам???

59

Анонимен

преди 4 години

До IBM нешо си тамШе ти го хваля! Това, че някой злоупотребява с нещо, не значи, че трябва да се забрани. Наркодилърите ползват коли, за да си разпространяват стоката, ножовете се ползват за да се убиват хора ... Дай да забраним автомобилите и ножовете, защото 0.01 ги ползвали за лоши работи ...

58

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Докато блокчейн се ползва за пране на пари, не ми го хвали.Мога да ти кажа три фирми в СОФИЯ, които купуват от една мутренска-мафиотска фирма *** с истински пари под масата, но за пред НАП ползват биткоин.Полицията ги знае. И едните и другите. Редовно си взима своя **** Дори по едно време бяха взели целия портфейл, акаунт... Абе, пълен хаос и накрая - нищо.И до там сме.А, това с роомския биткойн на клана на бялата МАФИЯ. Ми те дори нямаха блокчейн. Всичко беше в един сървър за базаданни

57

opa

преди 4 години

абе скътайте един биткойн някъде пък ще си говорим пак след 3 години.. сега точно са на намаление за "блек фрайдей". Има още около 190 дни до "халвинг"-а след това нещата ще се повторят както беше 2017.. както всъщност е след всеки халвинг :)

56

Да-а-а ...

преди 4 години

евреите свикнаха на всеки 5 години да ни организират "рецесия",но с последната "рецесия" малко попрекалиха и за това вече 10 годиния нямаме "рецесия"юдо-масонските гадове я сънуват тази "рецесия" от години - иска им се да поизкупят активите на гоимите на безценица .... да, обаче този път това може да им струва главите, мизерията и безработицата в САЩ са такива че този път ще има бунтове а може би и гражданска война