135

Драго

преди 4 години

Следващата среща на Борисов е насрочена за средата на януари, с другарят Ким и ще се състой на слънцето (разбира се - през ноща). Ще се обсъжда въвеждане на севернокорейски комунизъм в България, под вещото ръководства на Борисов!!

134

Анонимен

преди 4 години

ЧЕНГЕНЦАТА БЯХА СИ ВЪОБРАЗИЛИ ЧЕ С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ И АМЕРИКАНСКИ ТЕХНОЛОГИ ЩЕ СИ НАПРАВЯТ ФЕОДАЛНА РАЙСКА КОЧИНКА.

133

Визите???

преди 4 години

Не сега Паси, никога не са били важни за нас визите за САЩ.Важното сега е, че САЩ източват нашия бюджет за:- безполезни за нас изтребители;- скъп газ превозван с кораби;- закупуване и на въоръжение единствено от тях.И най-важното, най-страшното...Планират на за пушечно месо в една бъдеща война която САЩ ще направят, защото тях никой с нищо не ги заплашва.

132

Трагедия

преди 4 години

Нямаше кой да му каже добър ден дори....

131

ФАКТ №1

преди 4 години

Никой българин не е бил унижаван до такава степен в цялата 10000 годишна история на България. Борисов постави Вселенски рекорд по низост и долност.

130

Анонимен

преди 4 години

"Започна наддаването между десни и леви за американската благосклонност."--------------------------------Те слугинските елити живеят с илюзията, че благосклонността на хегемона ще е вечна и ще им отвори вратите на Рая. В трагична заблуда са, но от тяхното заблуждение, страдаме ние.

129

Тато из Правец

преди 4 години

От кого се пазим,след като сме заобиколени само от страни-членки на ЕС и НАТО ???

128

Анонимен

преди 4 години

На Тръмп не му беше трудно да притисне бодигарда на правешкия диктатор и да го постави на колене.

127

Анонимен

преди 4 години

ОТПАДАНЕ НА ВИЗИТЕ НЯМА ДА ИМА ЗАРАДИ РУСКОТО ВЛИЯНИЕ И ДС АГЕНТИТЕ. ВИЗИТЕ ЩЕ ОТПАДНАТ КОГАТО В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДИН СВЪРЗАН С ТОТАЛИТАРИЗМА.

126

Нищо ново

преди 4 години

Твърдо, решително и непоколебимо крачим към военен конфликт срещу Русия и КНР, задава се неотразимо и поредната национална катастрофа. Всичко това го прави нашата деградирала нео-*** върхушка за да угоди на Големия Бял Господар срещу няколко денка шарени стъкълца, огледалца и мъниста.

125

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Започна наддаването между десни и леви за американската благосклонност.

124

До 129

преди 4 години

И как точно да не спря потока и аеца, а разбирач, па и него нали Путин го избра ха, ха, а Бойко ясно уточни координационен център за учения, не база, не флотилияАЕЦ, ха, ха, ха

123

Анонимен

преди 4 години

До BurzumИ ЗЕМЯ ЩЕ ИМ ДАДЕМ И САМОЛЕТИ ЩЕ КУПИМ И БОЙКО ЩЕ СВАЛИМ АКО ТРЯБВА И РУСНАЦИТЕ ЩЕ ИЗГОНИМ. БЪЛГАРИТЕ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИМ ЗА ДА СМЕ СЪС САЩ.

122

Burzum

преди 4 години

Естествено ,по важното е да им дадем земя за база...и да купим още самолети и ракети ....

121

Анонимен

преди 4 години

ВЕЛИКИЯ ТРЪМП РАЗГОНИ МИЛИЦИОНЕРСКО-ФАТМАШКАТА БАНДИЧКА С ЕДНА СРЕЩА.

120

Анонимен

преди 4 години

Тоя говореше за продажба на остров и атомната централа, ако не умре скоро , ще ни закопаване, трябва да го линчуваме

119

Анонимен

преди 4 години

Технологията на търговията с рoби е известна отдавна, но ако си мислите, че тя е забравена и неизползваема, много се лъжете. Видоизменена е. В продължени на 300 години хегемонът-рoботърговец спокойно е седял в бара в Либерия, пиел си е рома и е чакал вождовете на племената да му доведат стоката. Сега, през ХХI век, хегемонът си седи в просторния oрaлeн кабинет, сръбва си кола и привиква вождовете на васалните племена да долетят с правителствените си самолетчета. Само стоката е неизменна и евтина

118

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБойко нищо не постигна, казаха му какво да направи. Америка не вярва на соц поколението. Дали е бойко или друг няма значение.

117

Анонимен

преди 4 години

Координационен център за учения и 8 самолета срещу потока и аеца, аз съм съгласен, е не е баш като Ердо без вазелин ама задоволително за всички, браво на Бойко

116

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов си мисли че е прецакал американците с евтини милиционерски номера - тежкарски стойки и физиономии. Не става номера.