145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 155Ама sex e и секс. Така че, изобщо не се набутвай в синоними, антоними, ононими, лексикални регистри. Просто си кютай. Или пък "воювай" с джендърите до безпаметност. Имаш достатъчно фенове. *** народ, проста държава.

144

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 155Да, бе. Врат не е шия, нали. За синоними не са ли те учили в училище.

143

муспи

преди 4 години

Синедрионът всичко прави за благото на народите, и при диктатурата беше Народна власт и в Демокрацията е Народна. Детето има право да се оплачи само веднъж, - като отиде при приемните си родители, вече няма право, няма да е толерантно, всяко нещо е полезно за Народа с мярка. А Синедриона благодари на народите (белите де), че проявяват разбиране по въпроса. Опити за неразбиране на Истамбулската Конвенция ще се приравняват с отричане на холокоста.

142

Анонимен

преди 4 години

Пол е sex. Gender би трябвало да означава психически пол или социална роля( ама такова нещо няма). Така, че да. *** е нещо неестествено.

141

Анонимен

преди 4 години

До 150Ти май не разбираш какво четеш. Други пробутват думата gender с погрешен превод. Това си е функционална неграмотност "пар екселанс". И май не си чувал за превод. Именно при превода недоучените хора проявяват своите страхове и несигурности. Така думата "маскара" е придобила пейоративно значение през 30-те години на миналия век. А иначе си е просто козметична марка.

140

българина

преди 4 години

До муспи, точно, юдеите са нарочили само белите, заради холокоста и император Адриан, който изтребва 500 хил от тях и заселва палестинците, това е истинската причина. юдеите не се занимават с азия или южна америка, все още. знаят че ако го направят, отговора ще бърз и смъртоносен, никой няма да им цепи басма като тук, фондации нпо та и истанбулски ***

139

До 150

преди 4 години

О, неразумни и юроде,защо се срамиш от своя род и езикНяма в българският език еквивалент на gender. Явно не разбираш какво ни пробутват, но това не е "пол".

138

Анонимен

преди 4 години

Ей, все още има хора с образователни дефицити, които се плашат от думата "***". Всички имаме *** (пол). "Трансджендър" е друго, умници недоучени.

137

муспи

преди 4 години

Евреите са във финалната фаза в унищожаването на бялата раса, и само избиването им ще спаси цивилизацията. Всичко друго като всенародно излизане по улиците е в техните игри, с които владеят света. Обърнете внимание - не става и дума за семействата в Суадитска арабия, Африка, Китай или Мексико или тази турция, - интереса на дявола е изключително към белите. Все още не е късно за Нов Хитлер!

136

Анонимен

преди 4 години

До българинаТи не си българин, а амуджа. Или изобщо нямаш хабер за какво става дума. Айде бегай у Афганистан.

135

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Не и в този и вид!

134

българина

преди 4 години

очаквам А Слабаков да каже кой внесе в ЕП ПАК ТАЗИ СВИНЩИНА? КОЙ КОЙ КОЙ! ДА МУ ПРЪСНА ТЪПАТА ТИКВА

133

Анонимен

преди 4 години

Ами докато булгарСтадото стои уплашено и си трае,не само ще му натрапят тази "конвенция",но и ще започнат поетапно изземване по насилствен начин децата от родителите им и предаването им в еничарски центрове,чрез така наречени "приемни родители"!Стадото не може да проумее,че само всенародно излизане по улици и учреждения и помитане на продажната власт,може да реши този и подобни нему въпроси!!!

132

Анонимен

преди 4 години

До xmmmmНа запад така се налага с терор по единично на несъгласните,затова хората трябва да са единни,и солидарни един с друг.

131

xmmmm

преди 4 години

е, какво значение има какво ние казваме като властта герб баце ще подпишат и дори ще ни преследват че не сме съгласни, няма да се учудя ако герберскoтo НС гласува криминализиране и затвор за несъгласните.още май не сме разбрали какви "инструменти" използва държавата срещу несъгласните и вместо да се фокусираме да се подкрепяме ние си приказваме само.Ами това е да си в европа и сащ, иначе русия и китай.

130

true

преди 4 години

след 20г всички ще имаме деца и внуци със сменен пол, или довели съпруг/а от същия пол, или отнети деца че родителите много критикуват, или сина в затвора за вербално насилие че казал на жена си "кифла", нека е, с герб и ЕС към евроатлантически цености, новата смяна иде, да добавя и евтаназия за нас но не по наше решение а на деца и внуци и държава че сме неудобни, да осбвободим апартмента например.

129

T

преди 4 години

"Хващам се на бас, че нито един от коментиращите тук не са чели конвенцията..."Точно този коментар го чета поне за 20-ти път днес и то в различни сайтове. Едно към едно същия. Правете си сметката как се плаща на хора, които да "пишат" коментари под подобни новини и да се правят на интересни.Човечето от коментара, да, чели сме конвенцията и то на официалния признат език за международни документи - френски. При този език няма двусмислици и си има дума за всяко нещо. Да, става дума за "***"

128

Анонимен

преди 4 години

У нас има решение на конституционния съд и не межем да я ратифицираме - точка по въпроса

127

до анонимен

преди 4 години

Хващам се на бас, че нито един от коментиращите тук не са чели конвенцията.--------А, не съ пръй на интересен!Доста "завоалирано" се опитват да нъ фанат за "тооп киии те".Тоест, ако лапето се оплаче, че тати и мама не го пускат на екскурзия или не му купят нов мобилник, може да им отнемат родителските им права. Е, тогава "кееле шшш чето" шъ види "отде изгрява слънцето", но ще е късноИли Иванчо си поискал от жена си Марийка, пък тя вземе, че го обвини в опит за изнасилване и айде в пандиза

126

Ds

преди 4 години

До 136:Чели сме я! Да напишат една конвенция само за жените по секс и една само за "жените" по ***. Пурвата ще я приемем веднага.