69

Анонимен

преди 4 години

Радев е бил в Китай на ДЪРЖАВНО посещение, а Борисов в Загреб на ЛИЧНО.Май никой тук не прави разликата.

68

Анонимен

преди 4 години

Главан пак ли ни е излагал по света ?Нищо ново.

67

Анонимен

преди 4 години

откога, бе Бочко България е член на ЕНП като държава?Туй една - ПАРТИЯ, цяла държава..Не го ли изживяхме, още га петолъчката махнахме..Или по твоя си член първи от конституцията на БОКОБАШИ - ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ, са ръководиш..И що бе Баце, с партийната субсидийка не си наехте едно авионче от Гела или друг "бизнесмен" от неговата бизнес асоциация КРИБ..Плащате си, па фактурка с ДДС си вземате.. Да докажете, че парите не са на матряла..Щото то това, че матрала ви сбира и партийните субсидии за вас не е от значение и ти е през микрофоня..*** поне в хърватските медии нямаше да "пр

66

Анонимен

преди 4 години

Ако слушате само пет секунди лакърдиите на Бокьо, ще загубите повече мозъчни клетки, отколкото ако изпиете един литър терпентин!

65

Анонимен

преди 4 години

Австрия никога не е имала правителствен авиоотряд,поради бедност.На Бочко трябва да му се купи нов самолет за да не го загубим.

64

Анонимен

преди 4 години

Не е лошо Путин да му подари един АН 124 РУСЛАН за Лично Ползване.Същия превозва около 400 тона.Така всички Дебелаци в Управлението ще могат да се накачулят при Б.Х. !!!

63

до 74

преди 4 години

Именно, тука е заровено кучето. Харчи се държавен ресурс(сефте) за изпълнение на партийни мероприятия и авторът на статията дори не осъзнава, че това е проблем

62

Анонимен

преди 4 години

За партийната среща на ЕНП в Загреб.....с правителствен самолет....Цацаров, спиш ли ?

61

Ха ха

преди 4 години

До Анонимен 59И да дойде по-голямата чума начело с Нинова.....

60

Анонимен

преди 4 години

НЕКА да сме по-точни : Простият Бащица от Банкя Бойко Борисов е мутра-комунист, мафиот и трафикант, бивш СИКаджия, агент Буда, ИПОНец и най-вече НАГЪЛ и безсрамен !!! Групировката ГЕРБ така е задушила България, че вече е късно да се мисли как ще се оправим. НЯМА как !!! Населението се топи, а държавата загива, няма справедливост, няма морал и етика. Те вече крадат и баластра, назначават милиционери за прокурори, а други прокурори - некадърници и слуги слагат за "борци против корупцията", която е тяхна..... Смешно и жалко време !!!!

59

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Бокича използва всички държавни ресурси за да...крепи и финансира феодалната си партийна...структура.Така може да изкара дълги години начело на ...протектората в който превърна гордата и независима държава България,обсебил нейните финансови ресурси.Хубавото е,че времето му...мина и вече никой не се връзва на остроумните му...тъпотии.По принцип,той не отговори на Нинова,ни за Шенген,ни за...безхаберните болници,ни за кризата с водата в Перник,на нито един въпрос,защото е пожарникар с отнет маркуч

58

Анонимен

преди 4 години

Нинова, обича да и е трудно и болно. Колкото повече я бият, толкова повече се натиска за власт. Поне да не приказва много, след като и Бойко започна да я надприказва.

57

Анонимен

преди 4 години

Шенген си е Шенген, а ние сме отвън!Докаато ни управява мутра и избират с назначаване гл.проурор ще сме се отвън!Колкото и да *** Тиквун , че бил изълнил всичко.

56

Ха-ха

преди 4 години

Корнела най-после ще спи спокойно. Откога чака Бойко да се весне в парламента, че да я видят каква "опозиция" Ама на Баце май хич и не му дреме от нейните тиради. До края на мандата на НС, я го види пак, я не. Днес каквото е казала, туй ще и остане :)

55

Анонимен

преди 4 години

Една случка в Хърватска пред 24 часа наложи да отворим темата за ПР-а и неговото приложение у нас. Местна медия - Jutarnji.hr, - написа, че лидерът на консерваторите в Австрия Себастиан Курц е пристигнал с редовен полет в икономическа класа за срещата на ЕНП в Загреб. В същото време българският премиер е долетял с правителствен самолет Airbus A319, предназначен за 140 - 150 пътници.

54

до 61

преди 4 години

Що бе, Бойко е купил 4 снимки, които ще дойдат след 5 години.За това е платил 3 милиарда долара.Кво толкова. След още 10 години може да дойдат и другите 4 снимки.

53

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Харесвам начина, по който Борисов озаптява неистовата и жажда за власт... - спокойно, аргументирано...

52

Анонимен

преди 4 години

Станишев за 100 милиона купил 2 летящи самолета? А Борисов за 2 милиарда купи снимки на макети на 8 самолета. Кой е по -голем бизнесмен?

51

Анонимен

преди 4 години

Дразни ме, когато използвате държавни пари за личните си цели и го смятам за недопустимо !

50

Анонимен

преди 4 години

Верно, да бехте сепребили с тоя Фалкон, та народа да се отърве най-после от тая чума !