27

Анонимен

преди 4 години

И тогава ли е бягала от училище?

26

Деян

преди 4 години

До АнонименИсках да напиша коментар, но ти вече каза цялата истина.

25

Анонимен

преди 4 години

До ИванВаню време е за хапчетата, като гледам двойна доза днес ще ти дойде добре.

24

Иван

преди 4 години

Парадокса е в проявлението на нашите мисли по темата.И нищо не може да се направи за хората с фиксирано ,заземено усещане за ставащото. Калъпа на матрицата ни поддържа плътно в статуквото на настоящия НЕсвят и така не можем да приемем дори едно дръзко послание на едно дете! Посланието обаче е истинско и касае поколенията ,които идват . Не ми пука от къде идва и до кога ще е тук. Детето работи за земята ни .А тези ,които спорят от къде идва ,явно този спор изчерпва изцяло темата. Жалко !

23

Анонимен

преди 4 години

До да ви обадяПърво създаваш изкуствено несъществуващ до момента проблем и после водиш безкрайно дълга "борба" за го решиш, но за целта усвояваш много много пари на обществото - от това живеят една камара вождове на НПО-та.

22

КандидатРеволюционер

преди 4 години

Когато застане начело на порнореволюцията ще я последвам, на половин к.. разстояние!

21

Анонимен

преди 4 години

Има много като нея със Синдром на Даун, но само тя е призваната!

20

да ви обадя

преди 4 години

Понеже войната на жените срещу мъжете вече е добре разпалена, ред е да се насъскат децата срещу възрастните. На фона на "традиционните" черни срещу бели, мюсюлмани срещу християни, бедни-богати, "комунисти"-"демократи", "леви-десни"...

19

Анонимен

преди 4 години

"Изпратена ли е Грета Тунберг от миналото, за да ни спаси?"===Грета Тунберг няма да спаси никого от нищо. Всичко е врява за спорното влияние на човека върху климатичните промени. Тези, които плащат на Грета изобщо не се интересуват от истинските причини за тези промени, защото не са им удобни.Колкото до снимката, със сигурност е фейк.

18

Анонимен

преди 4 години

Типично за всяка секта, си измислиха и месия със свръхестествени сили - зелената секта е зло, най-големия враг на европейската цивилизация, а момиченцето е лицето на тази античовешка религия.

17

ГОСТ

преди 4 години

Да попитам само ,защо едното дете е толкова тъмно и размазано на снимката,а другите две са с бели дрешки и ясни лица ? Аз ,за един приятел питам.....

16

сс

преди 4 години

всеки има двойник, първо да не забравяме че всички имаме общи прародители, второ генома е ограничен като брой комбинации това показва че като в тесте карти рано или късно могат да ви се паднат еднакво раздадени карти, тоест генома да се повтори или да е много близък и затова се получава това, другото са глупости...

15

Ха ха ха,

преди 4 години

много сте забавни ! Някога бабите по пейките пред къщите ,ей така създаваха невероятни истории.Е, разбира се нямаха снимки за доказателство,просто тогава нямаше интернет и фотошоп.

14

Кръвосмешението...

преди 4 години

Е опасна работа...

13

Св

преди 4 години

Толкова съм слаб на Фотошоп, но личи от килметър, че е пипано. Това с БЛЪР-а (размазания фон) отзад го има в съвременната фотография. Как пък точно е акцентирано и е ясна снимката на лицето на Тунберг, а всичко назад замазано ... Фокуса при старите снимки е еднакъв навсякъде, а тук е акцентирано - концентриран.

12

zeus

преди 4 години

Смилете се над горкото момиче, пратете го да се лекува, после обратно на училище, стига сте го разкарвали като атракция.

11

Краси на Наско зетя

преди 4 години

Според мен не е фотошоп. Смея да твърдя, че може наистина да пътува във времето, защото е по- благоприятно за климата и по никакъв начин не замърсява околната среда.

10

фото Шопа

преди 4 години

Не е фотошоп. Някое от безплатните приложения е.

9

Кукуригу

преди 4 години

А стига бе! Хората тотално изпращяха!

8

шведски глиган

преди 4 години

Светът е пълен с откачалки, но напоследък станаха повече отколкото може да понесе планетата и тя ще се очисти от тази напаст и досада. Откачалките са като кърлежите, опасни, досадни и гадни.