25

6

преди 4 години

До АнонименЯ повтори това за независимата прокуратура , че не го разбраха хората !

24

Анонимен

преди 4 години

Браво Радев - това не им е назначеният от тиквата Пу тьо Плевнелиев.

23

Панталей Партизанина

преди 4 години

И този път г-н Радев се изказа много мъдро. Защото подписване на назначение не е лесна работа и изисква значителна мозъчна енергия а именно оптимизиране на разхода за мастило за подписа и печата, избор на правилен лист хартия и папка. Ето защо г-н Радев който е известен със своите оптимизационни умения е казал обозрим срок! За да може правилно да изчисли детайлите и да спести канцеларски разходи! Ето това е истинския президент - мъдър но грижовен с нюх за спестяване но щедър към бедните! Победа!

22

АнонимеН

преди 4 години

ПОМНИТЕ КАК СЕ ДЪРЖЕШЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ И КАК СИ ТРЪГНА ОТ ЦЕЛЕМОНИЯТА ЗА ДА НЯМА НОВ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪДИЯ КОЙТО ГЕРБ НЕ ОДОБРЯВА!!1Е СЕГА НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО!!ЩОМ ПЛЕВНЕЛИЕВ МОЖЕ , ЗНАЧИ И ТОЯ МОЖЕТОВА Е КОНСТАТАЦИЯ ИНАЧЕ ТОТАЛНО НЕХАРЕСВАМ РУМЕН РАДЕВ!

21

Анонимен

преди 4 години

Нямало състезание? Ето един забранен виц за Брежнев:Бержнев се разхожда по пазара в Ереван, за да види напредъка на колхозите. Гледа - сергиите отрупани с продукти, само на една от тях се мярка една една-единствена зелка. Брежнев се приближава и продавачът го поздравява:- Здраствуйте, др. Брежнев, моля, изберете си зелка, ще ви я подаря...- Ама как така да избера? Та тука има само една зелка... - мръщи се Леонид Илич.- Ами, другарю Брежнев, и Вие сте само един, пък на всеки четири години ходим под строй да Ви избираме - отвръща продавачът.

20

Mr.STARBUCKS

преди 4 години

Другарю Радев,на кой му пука,кога ще подпишеш !? Държавата и сега си има главен прокурор.Така или иначе,ще подпишеш.С магарешкият инат ставаш смешен.Ама поне имаш нещо сходно с магарето Марко.Щтръкналите ти уши................

19

жожи

преди 4 години

Приема ултиматуми, но само от Корнелия, Мая и най-много от Деса

18

Анонимен

преди 4 години

Откакто Радев е Президент, създава само прецеденти !Ще остане в Историята като най-черногледият и инатлив Президент, превърнал Президенството в частна туристическа агенция на жена си.

17

Евроатлантик

преди 4 години

Заминавам след 5-6 часа, ако Гешев не е назначен няма да видите еврофондове.

16

Анонимен

преди 4 години

Само глупацити още не са стоплили,че указ няма да има и милиционера ще пие студена вода!

15

Анонимен

преди 4 години

На Цацаров му изтича мандата, не може да остане главен прокурор. Ако няма назначен нов главен прокурор, замместникът му трябва да поеме длъжността. А заместник на Цацаров в момента е Гешев. Така че пак ще е Гешев главен прокурор, дори и по заместване. Радев няма никакъв полезен ход, за съжаление...

14

Анонимен

преди 4 години

Бърже да подписва, защото САЩ няма да ни дадат Ф16, а вече сме ги платили.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз съм сигурен, че неодобренито за *** е по-голямо, отколкото за гл. прокурор. Така че много да не се цепи неподготвен.

12

Анонимен

преди 4 години

Ами докато Радев не подпише, ще си имаме двама прокурори, както до сега - Цацаров и Гешев !

11

Елемаг

преди 4 години

Че то по закон няма срок за одобряване...Нека им е гадно на ГЕШЕФ-тите...

10

Анонимен

преди 4 години

Магарешкия инат на Радев е лош съветник.

9

Анонимен

преди 4 години

Радев наруши конституцията, като се опита да оказва натиск на независимата прокуратура.Явно той още бърка Конституцията с устава на БНА !

8

Анонимен

преди 4 години

Накрая Гешев така ще му свият перките че нищо няма да свърши .Това е и целта.Но какво ли може да направи един главен прокурор .То цялото общество е с престъпно мислене .Видя се че и Радев обича да говори за справедливост срещу разбойниците ,но реалността е такава.Живеем в лош свят на безумни хора с престъпно мислене .

7

Анонимен

преди 4 години

По принцип тоз никога няма думата,за какво се обажда въобще.

6

Анонимен

преди 4 години

Зараждането на кремълския парашутист Радев с юристите е един унизителен гаф, който ще му държи влага дълго време.