70

Елемаг

преди 4 години

до 74 и на всеки протест свързан със социалния патос има повече ченгета,от колкото протестиращи.А хора има,ама нещо явно са доволни.

69

Анонимен

преди 4 години

А защо изходите за Гърция, Турция, Сърбия се задръстват постоянно, кръчмите са пълни и протестиращите повече от работещите !!!?

68

Анонимен

преди 4 години

До 68Защото една голяма част ще отидат да работят в близки европейски страни, друго ще минат на дистанционна работа и крайният резултат ще е, че ще загубиш десетки хиляди души, който са онази група, кяото всяка партия сочи за "модерната средна класа". Ако тези напуснат, ще си тръгнат и редица корпорации, който малко или много добре за страната ни. И преди да кажеш нещо - Не, няма да са нито Billa, нито Lidl.

67

Анонимен

преди 4 години

5000лева за четирима са добре *** кои ти ги дава

66

Счети

преди 4 години

Това е статия от типа разделяй и владей. Значи не може да се търси справедливост от една система, която в основата си почива на неравенството на доходите и потреблението. Единствената и цел е да нагнети още повече напрежението в българското общество с помощта на "независимите" медии. Трябва да разберете, че докато не изринем до основи политическата каста и не започнем да градим наново цялата ни политическа система нищо добро не ни чака. Кой колко харчи и кой колко изкарва в момента е маловажно !

65

пешо Секса

преди 4 години

До АнонименЗащото ще почнат да работят нелегално. А и нека да могат да покажат стандарт!

64

Сладка работа

преди 4 години

Ами....идвайте в Испания. Социалистите и комунистите от ,,Подемос" обещаха след месец работниците да взимат по 1800е, а чистачките по 1500 месечно. Пенсионерите пък щели да получават по 900е мин. пенсия.Работили, неработели. За всекиго да има.Учените щели да взимат по 7000е, а богатите ще им вземат още 25% данъци ....

63

Анонимен

преди 4 години

а програмистите дето вземат 5-6 хиледи левове заплати защо не им вдигнат данъците?

62

Мен

преди 4 години

До пешо сексаНяма да ди пиша. Истината е че колкото и пари да имаш все няма да ти стигат. Чисто правя над 10к. И пак гледам за промоции, само че на различни стоки от тези, които гледат хората с по 2к заплата. Тва е положението има сирене и за 10 и за 30лв килотото и на двете правят промоции.

61

пешо секса

преди 4 години

IT-тата да пишат КАК НЕ МОГАТ ДА СИ ИЗХАРЧАТ ЗАПЛАТАТА. Всичко друго е пунта мара

60

Й.

преди 4 години

То английските пенсионери и немските дето си накупиха къщи по селата преди 10г. да живеят тук, че беше евтино, се изнесоха, че не им стигат пенсиите, какво остава за българите....

59

Анонимен

преди 4 години

С 600 лв живееш като средностатистически бедняк, а не нормално човешки . Без нови книги, без опера и театър, без ресторант или нови дрехи и т.н. Пердашиш с градския транспорт, следиш зорко къде има промоции и се молиш на Господ да не се разболееш. Недоумявам как много възрастни хора същеествуват с 200- 300 лв . Те просто са обречени да умират. Как политиците спят спокойно??? в порно сайтовете ,жилища за групов секс, хотели ,заведения тe са преспани от 100 години!

58

Анонимен

преди 4 години

Беднотията е голяма

57

чичо

преди 4 години

а, в каспичан 4379!

56

Анонимен

преди 4 години

И кой разполага с такава сума в семейството ви. А тия за какви 60 % бълнуват от европейската заплата. А докато достигнете тези 60 % цените на кое равнище ще са на това или отпреди 10 години. Що ви правят на мало, умни. Елате да видите какви цени са тук при заплата от 2 800 евро. За 60 евро пазарувам за седмица и половина храна за 4 човека. Колко храна купувате с 120 лева. За човек и половина ли. Тези наистина ви имат за мало, умни. Усетили са че сте от бавноразвиващите се. Жал ми е за вас.

55

Анонимен

преди 4 години

До 1200 лв на месецНие сме 4 души с 2500.Не пием,не пушим,не ходим по ресторанти.Живеем в собствен дом.Караме от заплата до заплата.Трима с 600лв.....представям си какво ядете,защото ние даваме толкова само за храна.

54

Анонимен

преди 4 години

И какво като я вадят тая статистика БХ му дреме според държавата 500лв. заплата стигат щом ти спират детските те ни откраднаха парите за песия и болнични па вие си вадете цифри на оправляващите не им пука.

53

Елемаг

преди 4 години

Миналата година ГО най-малкият скок беше от 100 лв нагоре...На някойе с 300 лв нагоре,Бонус маус има само Бонуса за Застрахпвателите,мауса за нас изрядните няма.Обаче нито една кола няма спряна ,Значи има актуализации на заплатите.Как па един са не засили към НС да си удари колата!!!Данъка на колата на повечето със 100% от горе.Пак не са спряни.Месото е с 55% нагоре за 1 година,на топлата витриина не смогват да обслужат хората...Не знам,не знам как стават тия неща...

52

Анонимен

преди 4 години

Lol2500 лева ми стягат н мен, около врътленцето, вие з цяло семейство ми говорите. Това Прага на бед остта ли е, какво е?

51

Анонимен

преди 4 години

До 39На мене доход ми е малко над 5000 лева, но пак следя за промоции и се надявам, да не се разболея.