168

П.Петров

преди 4 години

До до всички 204И кой дава власт на "нашите политици" с гласа или пасивността си ?!Докато в България се идеализират и овластяват прости, нагли, селски тарикати, а интелигентните, принципни, съвестни професионалисти се считат за "балъци", все ще живеем в бедна, корумпирана ***!

167

бангалурски българин

преди 4 години

Да очаква протестна нота от Бангладеш за обида, че ги сравни с българите!

166

A

преди 4 години

Aнгличaните кaто cе нaпият нa морето и cе контузят ще плaщaт ли

165

Анонимен

преди 4 години

Ела та прав е поляка,стандарта ни е бангладешки.

164

до всички

преди 4 години

Най-жалки ми изглеждат тези,които обвиняват за такива изказвания Запада,а не нашите управници довели ни до това положение.Защо само България дават за лош пример, а не Чехия, Словакия, Полша.... Явно ни завиждат,защо? Примерни отговори: 1. Само ние имаме такъв лидер.. 2. Само ние не извършихме лустрация и не унищожихме ДС и използваме и до днес нейния кадрови ресурс. 3. Само ние ликвидирахме корупцията, в началото на 2019г., (Цитат на Б.Борисов).

163

Анонимен

преди 4 години

Няма по-големи пияници от английските туристи.Ние също печелим при Брекзит.

162

Циник до Проблем

преди 4 години

Тукашните националистчета.. ко праим ся? Нали му се кефихте на БоДжо? И на Орбан, Салвини и на подобните им боклу.ци. Вие май си мислехте, че има нещо като интернационален национализъм. Клоуни.-----------Що? Вие тукашните мултикулти , ЛГДБ Джендърчета на Садик хан ли се кефите?Орбан и Салвини много ли ви пречат?Да се сношавате безразборно с африканци и афганистанци?

161

Тигър

преди 4 години

Този пък Пинокио тръгнал да говори за България. Абе алланколуу- ти виждал ли си се в огледалото? Смешен гном - лилипут.

160

николай

преди 4 години

Няма по-студени хора от англичаните. Няма по-капризни от тях, когато са в чужбина. Гледат си интереса във всичко. Налудничави са и доста странни. Никога не говорят направо, винаги блъфират. Според мен никой не може да каже какво ще направи Вликобритания и с Брекзит и с останалите проблеми. Непредсказуеми са.

159

Анонимен

преди 4 години

Ако извадим скъпите квартали на Лондон, които са пълни с разни руснацк, китайци, араби и всяква друга гмеж, която е изпрала и обрала парите в собствените си държави, Словения ще е с по-висок среден стандарт от UK.Сингапур пък е смешно да се споменава въобще. Една от най-богатите държави в света въобще. Те са нещо като Монако. БСмешна история като цяло, вероятно говори глупости и заобиколки от лицемерие да не назове направо бай М. Ама бай М вече е там и ще се разнмножава както тук. Късно е

158

Цезар

преди 4 години

Тоя *** да ми се обади след три месеца - тъся си чистач за обора-заплащане по споразумение

157

Анонимен

преди 4 години

"Що се правите на засегнати и луди като някой ни каже истината?!"Български рефлекс си е това.. ние сме си за азия, там така не понасят истината и лъжат себе си и другите за световно.. Европа не движи така

156

Анонимен

преди 4 години

Който не е живял в Англия, той не знае, че източно европейците ги имат за по-долни и от най-голямата им и3мет. Дава им се в повечето случаи най-мизерната и ниско платена работа и все са виновни за нещо. Имали цветен на работа, той е фараона - ***, мързелив и долен. За това и ги назначават източноевропейците - да са виновни за нещо, че Азиатско-Африканската гмееж все е оневинена.

155

Anon

преди 4 години

... ми то не трябва и британците ксто дойдат в родината да се държат като скотове ама ей ги на...

154

Анонимен

преди 4 години

И неговото мнение не е честно, но скоро ще го разбере по трудния начин.

153

Анонимен

преди 4 години

Проблемния, интернационалния наци си ти, казва му се глобализъм. От брекзита губят брюкселските клоуни ще им се наложи да крадат по малко, а да и няма да можеш да ходиш в англия по анцунг както ходиш в мола като си мислиш че си гражданин на света с интермационалната си мутроцигания

152

тук сме си добре

преди 4 години

не ни трябва нито цингапур нито джунгадеш, то в Лондон други няма.

151

Георгиева

преди 4 години

Не трябва да се сряскаме от разсъжденията на пиратите на света.

150

Проблем

преди 4 години

Тукашните националистчета.. ко праим ся? Нали му се кефихте на БоДжо? И на Орбан, Салвини и на подобните им боклу.ци. Вие май си мислехте, че има нещо като интернационален национализъм. Клоуни.

149

Анонимен

преди 4 години

Този човек ни сравнява със Сингапур и Словения! Аз липно се чувствам поласкан! Ако сме като тях ехеее! Нищо друго няма да искаме!!!