80

частник

преди 4 години

Това , че се жалва не значи нищо. Първо той оставянесасви пари не е достатъчно. В ЗЗД /ЗАКОНА ЗА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА И ДОГОВОРИТЕ / е казано " кредитора / в случая е той/ е длъжен да проявява постоянен контрол за разходите и вида на ремонта. В случая той оставя едни пари , като аванс и изчезва. Идва да види покрива да ли е готов!!! Пълна измама е неговото. При мен ако на втория ден не вижда допълнителния проблем и се крие викам службите. Второ такава сума за целия покрив или само за мазилка на комит.

79

Анонимен

преди 4 години

Трябвало е да ги хвърли от покрива и да стане трудова злополука .А иначе те са крадци и изнудвачи които той е задържал в дома си и не могат да го съдят за отвличане , защото те сами са влезли да го заплашват.

78

Грешка

преди 4 години

Вързал ги е със свински опашки за да не паднат от покрива.

77

ЛОШО ПРАВОСЪДИЕ !

преди 4 години

ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНИ САМОРАЗПРАВАТА ! ! !

76

1

преди 4 години

"БОНИСТРОЙ" ЕООД или "БОНИСТРОЙ-71" ЕООД?

75

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! самоков е най-червеният град е б-я. имаше само за година и половина кмет от сдс, през миналия век!

74

1

преди 4 години

Можете ли да споделите името на фирмата? Затото същата фирма прави измами и в столицата. И всеки път се измъкват.

73

Стамат

преди 4 години

Ако ги беше затворил в мазето вързани за 3-4 денонощия с постоянен контрол със сопа, чук и остри ножове, едва ли щяха да се оплачат на който и да е! Взема им личните карти, слага два варела, пълни ги с вода и един по един, докато не върнат всичко, че и отгоре ще дват!

72

Анонимен

преди 4 години

Веднага да се появи и БХК и да защити тия онеправдани poми, които просто са упражнявали културните си традиции да мамят. Този човек им е нарушил основните права да лъжат.

71

Анонимен

преди 4 години

Поуката каква , че когато ви мамят трябва да сте наясно, че те са професионалисти имат адвокат съдия и цяла система зад тях зад гърба си , наистина ли искате война с тях, ако наистина искате война с тях ,трябва да сте готови за тази воина и вие да си имате своята армия от да се противопостави на тяхната армия, без армия не се воюва срещу армията им.

70

Леле

преди 4 години

А да знаете какво правят по гробищата ... никога не се занимавайте с етноса, хора!!! Тези нямат морал, нямат страх от Бога.... и пред мъртвите не се смиряват... казвам го от опит (да не навлизам в подробности тук). Пазете се от тези! По кожата и митизмата ще ги познаете , а после и по делата

69

Анонимен

преди 4 години

това е изпитана схема за измама, първо ти казват ще струва толкова, после те оставят с половин покрив на дъжда, връщат се и искат още пари.

68

Швестер Велко

преди 4 години

С алкохоли не се прави никакъв бизнес или работа... Разбират само от кютек и тояга... Не бъдете глупави! Бате ви Бойку ги защитава!

67

До 70

преди 4 години

Ти па си много убав.

66

Анонимен

преди 4 години

Докато има будали,ще има и тарикати.Тия излязоха по-умни от вас.Мятате им пари през балкона,лъжат ви с ремонти,изнудват ви,и най-важното-добре си знаят правата.А вие лапайте мухи и се оплачете на арменския поп.Дано поне той ви помогне.

65

русофила

преди 4 години

Дали са роми или червени е все едно - лъжливи и крадливи.

64

Роб на влаЗта

преди 4 години

Браво бе.....медийни простотий.Отвлякъл ги да ги заведе в полицията.Предполагам че същият се е жалвал и полицията ще му е казала че да си ги съди сам.Смотано и ненужно мутренско МВР .

63

Анонимен

преди 4 години

А тях за измама?Или електората на ГЕРБ е недосегаем?Като управляващите?Народе.....?

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Самоковските роми са плъзнали из цяла България и се правят на майстори - лъжат, крадат, изнудват и се държат нагло.В Търново министерство на правосъдието им е дало да ремонтират затвора( ТПО-то).Свършиха се българските фирми явно ...Държава има само за българите.За ромите е рай и свободия.Самоковските са най-нагли.Нали са хора на ГЕРБ и градски на Фандъкова ....

61

Георги

преди 4 години

И още нещо.. за тази ситуация сами сме си виновни, защото на никой от младите не му се работи тежка работа. В момента строя къща и се принудих да изгоня работниците и сега аз и баща ми я довършваме. Въпреки че моя надник е колкото на 4 строителни работника, събота, неделя, след работа съм по къщата и всичко става както го искам. Иначе от майсторите вдигнах ръце. Работят през пръсти и само хабят материали. Нашите майстори работят в германия и англия, тук са само паднала маса