102

Анонимен

преди 4 години

Както винаги елементарно и глупаво. Типично по комунистически!

101

Pilot

преди 4 години

Както винаги ясно, кратко и ясно , без просташкия жаргон на Тиквата . Време е за президентска партия иначе загиваме !

100

Безполезен Радев

преди 4 години

Трагичен е ! Едни и същи празни приказки по всякакъв повод! Така и ще му мине мандата без да свърши нищо полезно за обикновенния българин !

99

истината

преди 4 години

Най мн. вие платихте или тепърва ще плащате

98

чичо Гошо

преди 4 години

До Ве Ти кажи колко сметки направиха герберастите откъм заеми,самолети,санирания,апартаменти,които дори и внуците ни ще плащат.А оня герберски *** дето пише "другаре"да каже Боко какъв е-партиец или комунист?

97

ПРЕХОД с ПРЕВРАТ !

преди 4 години

Това е истинският преход под егидата и контрола на БКП.............

96

Радеф

преди 4 години

От както станах президент си купих нова рокля и имам вноска за грипен.

95

Анонимен

преди 4 години

Сам човек няма как да пребори Мафията, чийто октопод е оплел в пипалата си цялата Държава, но чест му прави на Президента, че поне се опитва да отстоява интересите на народа.

94

Гост

преди 4 години

Точно ти нищо не си платил! Ние платихме на Нинова и на БСП-то фирмите

93

Анонимен до Зозо

преди 4 години

Какъвто ни е премиера некадърник такива са и троловете му нали така бе Зозо.

92

Зозо

преди 4 години

Радев: Добър ден. Зимата е студено, лятото е попло, трябва да връщам парите на Грипен, виновен е Бойко, а забравих - спортът е полезен, цигарите са вредни...... трябва да връщам парите на Грипен.....

91

ХА ХА ХА

преди 4 години

Интересно, какво е правил льотчика на 10ти преди 30г?Предполагам: член на ДКМС, кандидат член на БКП, активен в часовете по полит-подготовка....

90

Анонимен

преди 4 години

За който е проста - да. И го намирам за честно

89

С400

преди 4 години

Боко предаде България и НАТО пред СССР като даде въздушен коридор! Тежко му и горко!

88

Свраката

преди 4 години

А високата цена е и с висока лихва, и расте постоянно... А високата цена е договорена едностранно още преди "поемането по новия път"... Което показва неизбежността и предопределеността на пътя, и че всички говорители за пътя са от другата страна, не от нашата!

87

Анонимен

преди 4 години

Никой не е питал България за новия път. Запушиха стария път, загубихме пазарите си, военната защита. Излязохме без сделка от Социалистическия съюз. Запада, Германия завладяха пазарите на Източна Европа и Русия и направиха Източна Европа бедна.

86

Ве

преди 4 години

Някой е направил ГОЛЯМА "сметка" 45години, която ние все още плащаме...

85

Анонимен

преди 4 години

Поехме по пътя на самоунищожението ...

84

Анонимен

преди 4 години

След преврата през 10 ноември 1989г.България след 30 години демокрация е най бедната в ЕС, без ясно бъдеще, с огромна корупция в държавния апарат, с огромна престъпност, ширеща се проституция и наркомания. По време на режима Борисов беше установена авторитарно тоталитарна власт която ще управлява докато поиска. Настоящият режим не може да бъде свален от българите а само от ЦРУ.

83

фатмака

преди 4 години

На 10 ноември 1989г. поехме по грешен път и през 2000 година забогателите крадци на прехода започнаха да обират българския народ чрез измислена "здравна каса" , данъци и осигуровки.Трябваше да се измисли друг начин за крадене,защото всичко беше опоскано и нямаше вече за "лапане". Какво беше построено като заводи и предприятия след прехода не се вижда, защото го няма.