23

Анонимен

преди 4 години

Ф.Д извърши геноцид върху животновъдството. Всички животни бяха ликвидирани, може би защото бяха комунистически *** и крави.Новата капиталистическа раса *** може би трябваше да замени старата.

22

Провалилата се БСП

преди 4 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

21

F5

преди 4 години

До тези, които имат видения, внимавайте, хитреци правят макетно кино да заблуждават вътрешните ни очи!Наистина ли Италия контролира щатските танкове с emp или това някакъв филм, но е възможно, те половиния Холивуд италиянски, голям майтап ако е истина.

20

Анонимен

преди 4 години

Само двама велики световни лидери са връщали земята на селяните - Ленин и Филип Димитров.

19

Анонимен

преди 4 години

На Филип трябва да му целувате краката, че се нави да поеме фалирала държава от руския б0 *** Луканов. Всички ТКЗС бяха на държавни дотации.Когато Луканов фалира, говедата с дни лежаха гладни в калта - нямаше фураж и нямаше кой да ги нахрани.

18

Анонимен

преди 4 години

Ф.Д. върна земята на селяните в града София в реални граници. После селяните я продадоха на строителната мафия, която започна да строи в градинките и паркингите, където били пасли овците през капитализма.

17

Соросоид

преди 4 години

Тоя болен човечеч + Желю някой хитрец го постави за да може да си прави каквото иска.Иначе, България е тотално рухнала след смяната на политическата система.-Липса на човешки ресурси и намаляване на населението-Обезлюдени са огромни райони от държавата, селата и малките градове на практика са необитаеми-Липса на здравеопазване и качествено образование-Съсипано селско стопанство-Разрушена индустрия, да не говорим за технологиите-Държавата крета с пари-подаяния от Европа и държавни борчове

16

Анонимен

преди 4 години

Най-простият премиер министър на БГ. Вестниците се подиграваха с него. Наричаха го Ф.Д. Вестниците смърдяха от воня от тази пасмина.

15

До тодар

преди 4 години

Тодаре, много си прoст, тодъре!Твоя другар Младенивия е същия ***. Това са пpости и тесногръди люде, които слагат своя интерес пред тива, за което трябва да се борят и понеже не им стига куража да краднат просто оставят след себе си купчина ***.. Абе тури му пепел!

14

Анонимен

преди 4 години

Той предложи и прие Закона за връщане на земята в реални граници и ЛИКВИДАЦИЯ НА ТКЗС. -------Ткзс бяха фактически ликвидирани при комунистите, когато държавата фалира. А колкото до земята в реални граници, ела ми кажи, че трябва да ти дам земята си, да ти отсека тьпата глава и да мирясаш.

13

ЛУД

преди 4 години

АБЕ *** *** ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ДЪРТ РЕСТИТУТ ДОЛЕН

12

Анонимен

преди 4 години

Всички първоначални седесари бяха луди и пуснати от лудниците.

11

Анонимен

преди 4 години

До колкото си спомням по негово време се ликвидираха много стопанства и после дойдоха гладните години и празните магазини.-------Зле си спомняш.Празните магазини бяха през 90-91, при Луканов.

10

Анонимен

преди 4 години

ФД не е откраднал 1 стотинка за разлика от ББ, който открадна милиарди.

9

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 11Брей, това комунистите много обичате да лъжете и да се изказвате като последна инстанция! Лично другарят Петър Младенов в доклада си през 1989 по адрес на селското стопанство каза :Руши се, руши се, руши се, руши се, руши се!Пет пъти го повтори! Руши се под строгия поглед на Партията!Социализмът и алкохола не са простили на никого!

8

Един добър приятел

преди 4 години

Не мисля да се причислявам към някое гето по добре сам отколкото такава компания и благодарности на тоя които мия изпрати да му се връща

7

Анонимен

преди 4 години

Над 100 семейства в Русе може да останат на улицата през зимата. Част от жилищата им са собственост на фалирал завод.

6

Анонимен

преди 4 години

Тия дни братята решили да играят на интеграция е братя съм решил да ставам от някои и по тоя повод да попитам братята вие какъв сън сънувате и с кого спите по точно

5

анонимен

преди 4 години

И с право е останал. От малцината е. Кой ли не го обича: антикомунистите, на лустрацията привържениците, САЩ, неговата любов със САЩ е вечна. Америка все е наш отдушник. Оптимист е, защото вкара Америка в България.

4

Анонимен

преди 4 години

Неее... И този ли трябва да го слушаме и гледаме! Вместо да се скрие, но тези крадци, лъжци и престъпници нямат съвест и морал!!!