197

Анонимен

преди 4 години

През последните тридесет години разривът между нивото на България и развитите западни страни се увелечи, а тя падна от 27 място по развитие в света на 54-то. Това се дължи на всички демократуни, които се изредиха на управляват БГ и да "оправят" българите. не ни трябва индустрия- -казваха те - ще развиваме туризма и ще живеем богато като гърците. Е, заживяхме богато като гърците, които едвам си плащат борчовете. Ха ха ха

196

Анонимен

преди 4 години

Пред Борисов зеe пропаст. Остава да направи смело нова крачка напред

195

Анонимен

преди 4 години

Boiko ti si nai gilemia komunist po vremeto na jivkov i sega nd ti li psna da spomenavasch komunisti ne se li sramuvasch 4e di bil bkp komunjaga i sluga na jivkov na kogo sluguvasch ot kakto si gerber ti vinagi schtd si bkp partien komunisst siri4 vse edin i sascht drugar ot bkp plevneliev klmsomolski sekretar baychta mu komunist isvesten a toi mauka kato jena sram njama li rosene

194

Анонимен

преди 4 години

Бай ВИ Живков абсолютно нищо не е направил, само вожда ви Бойко му е бил охрана

193

Анонимен

преди 4 години

215Дали знаеш какво мери тоя индекс?

192

Анонимен

преди 4 години

до 213Къде е отговора на въпроса ми, другарю?Това е твоето изказване, само искаме да проверим дали е точно. Какъв е проблема?

191

Анонимен

преди 4 години

Учил две магистраутири ама му преподавали само дърти професори с комунистическо самосъзнание, напълнили му главата с ненужни глупости и бизнеса не го иска. Естествено, че бизнеса не иска магистратурници облъчени с комунизъм.

190

Анонимен

преди 4 години

до 209Само за информация, какви кинескопи са ползвали "първите чисто български телевизори Опера", и какъв външен дизайн?

189

Анонимен

преди 4 години

Най ме кефи дърти чанти от соца да ***. *** ли ***, а не разбират, че вече не са фактор. Никой младеж расъл в комунизма НЯМА да допусне връщането ви. Знаете си го това ама се правите на голямата работа.Бедни бяхте и бедни си умрете, защото така сте си послали :)

188

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно нищо не е направил бай ти Живков. Абсолютна издънка. Сменил бил имената? Алоо ти знаеш ли, как се подменя население? Ако не знаеш виж, как Гърците прогониха Българите от беломорието. Така се прави.Бай ти Селчо им сменил иманата и какво? Виждаме че цяла Южна България е турска вече. Пълен провал са направили военните по е го време. Грешка, кяото някой ден ще ни струва много.

187

Анонимен

преди 4 години

до 205Как забрави за тоалетната хартия освен за бананите! Започнал е да ти отслабва ентусиазма. Нищо де, то на такива като теб новините че над 200000 българи вземат над 9000 лв месечно лесно им охлаждат ентусиазма.

186

Анонимен

преди 4 години

Нали ги пазеше и си ги знаеш.

185

25996

преди 4 години

До АнонименНе вярвам някой да си е правил илюзията, че в България ще се нароят 8 милиона милионери - 1989 наброявахме дори повечко. Геноцидът, както виждаш, не води до изрвняване по богатство. Остава ти да проетеш на изтезняла глава някои класици от литературата и философията. Може да започнеш от Маркс - сега е модно на запад.

184

22464

преди 4 години

Наблюдаваме пример за основните проблеми на управленеца: съветниците и информаторите. Защо забравя белезите от колониализма или преведно на българдски робството, което е донесло незаслужени богатства на поробителя и щети на роба. А някои държави от ЕС продължават да експлоатират като свои доста поробени територии. Социализмът предполага нравствено устойчви човеци и поради липсата на такива не отстоя справедливите си постулати, а самият комунизъм така и не се състоя.

183

Радул Мисирков

преди 4 години

Абе Боре, с твоето "управление" и срещу Западните държави да тичаме, пак няма да ги догоним.

182

Анонимен

преди 4 години

Прехода беше да си вземат имотите и хубавите местенца в България...нищо друго не е било прехода, всичко беше за лично забогатяване, никой не се е интересувал за хората

181

Активист на БКП

преди 4 години

Оставил е благодарение на пребоядисани комунисти като другарят Бойко Методиев Борисов !!! Слава ! Слава ! Слава !

180

Анонимен

преди 4 години

Сливенският квартал "Надежда" как гласува и знаят ли да четат и пишат...

179

Анонимен

преди 4 години

Знаем, знаем! Виновни са комунизмът, Жан Виденов, Костов, Орешарски, бежанците, турците, рoмите, Макрон, Ердоган, международното положение, климата, Гришата, Кишата... Нищо, че от 10год. една партия е на власт.

178

Един

преди 4 години

Не е от комунизма ( нямаше комунизъм в България, а социализъм, имаше стоки и пари), а от крадливите, алчни и безотговорни политици на прехода, който в стремежа си да вземат повече за себе си и приближените си, създадоха някакво подобие на обществен строй, в който има бедност за голяма част от населението, престъпност в пъти по голяма от времето на социализма и непредвидимост за живота, като цяло.