12

до номер 10

преди 4 години

Това е истината.Познавам много хора завършили туризъм, дето после станаха продавачи в Мола

11

Анонимен

преди 4 години

До 6 Масово руснаците са тук през август на Слънчв бряг - 500 хиляди руски туристи. Ей това правят масово руснаците тук

10

ИСТИНАТА

преди 4 години

Молдовски и украински некадърници, без необходимото образование и ценз работят в туризма. А българите, които имат образование (някои висше) свързано с туризъм се оценят на същата заплата като гастарбайтера. А преди години ни лъжеха как туризма е бъдещето на България хахах Мизерници !

9

ПРАВЕДЕН

преди 4 години

Вижте в едно далечно Чили какво стана за един мавсец: Революция, изпепелиха чак линии на метрото, но постигат тяхното си: минималната заплата е почти УДВОЕНА, цените на градския транспорт драстично НАМАЛЕНИ и редица още неща в момента се преразглеждат и се пренаписва част от конституцията! Запомнете името: ЧИЛИ! Нашите медии разбира се послушно крият какво се случва там за да не събудят *** докато вкусно *** фалшиви предизборни кебапченца и гълточи стуфена бирица!

8

Бау

преди 4 години

Ами нормално. Вършат същата работа, но явно искат по-малко пари. Необразования българин смята, че трябва да взима огромна заплата само, защото съществува ...

7

Анонимен

преди 4 години

13 000 от 3 милиона заети е нищо.

6

Анонимен

преди 4 години

И какво правят масово руснаци тук? Нали в Русия било много хубаво при Путин.

5

Анонимен

преди 4 години

Направете заплатите европейски и ние младите ще се върнем. С Трици мамуни ли искате да ловите. Тук в чужбина с една заплата мога да си купя всичко без да се лишавам от нищо. Какво ще си купя при вас. Като платя тока парното и водата и за храна няма да ми останат. Или викате плащай чрез теглене на бърз кредит от Мутрите. А може ли да се хванете за палците. Никога няма да се приберем и никога млади хора няма да има в Бг. Докато Мутри управляват само бабички старци наркомани и *** ще имате.

4

Българка

преди 4 години

Първо съсипаха селското стопанство,заводи,фабрики.И сега идват незнаещи език,с друг манталитет и култура За 30години България се превърна в едно нищо.38343

3

Анонимен

преди 4 години

един сириец се обеси в арест на германската полиция защото искали да го върнат в държавата в която се е регистрирал при влизане в ЕС , т.е. Бг .

2

ДОЛНА

преди 4 години

И пропаднала държава! Окапала от всякъде!!! Изгони собствените си хора, а сега взели да вкарват от пичковци да им бачкат, обаче със сигурност на по-добри оферти, тъй като няма вече балами!!! Ха да ви е на хаирлия селски *** дето си построихте скапаните хотели и крастави фирмички с окрадените народни пари от *** 90-та година...от оня дърт мошеник луканов, и после ги раздаде на такива като вас приближени шофери на служебни волги и лади и потни мукащи спортисти от школите по борба!

1

Анонимен

преди 4 години

Хаха сега ще истерясат ***