152

:))

преди 4 години

До АнонименАха! Касапи, търговци в БГ колкото щеш с претенции и етикети лекар/доктор, защото нямат точно сърце! / и едното,и др. е важно/!пп. от посоченият ти пример, ми настръхнаха косите! - Лекар без сърце!

151

Аз знам

преди 4 години

ЧОВЕК НАЙ-НАПРЕД ДА ТРЯБВА ДА УВАЖАВА СЕБЕ СИ, ЗАДА МОЖЕ ДА УВАЖАВА ДРУГИТЕ ! НО КЪДЕ ТИ ОТ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ХОРА ! "ЖАЛНА МИ МАЙКА", КАКТО КАЗВАТ ИСПАНЦИТЕ !!!

150

Анонимен

преди 4 години

До :))Правото се отнася към морала и задълженията, както медицината се отнася към лечението и подобряването на зравето. Свсе е до да твърдиш, че няма значение, дали хирурга, който ше прави операция на майкa ти е сертифициран специалист с многогодишен стаж и познания, стига да е с ... добро сърце!.

149

Анонимен

преди 4 години

Е, Иване,така са нещата!За някои и 20 гласа на висши магистрати не стигат,на други стигат 40 хил. р.омски!!!

148

Анонимен

преди 4 години

Да, бе да ...Ако беле в някоя свястна европейска страна, Щеле да откажеш това назначение още преди 3 месеца. Не може, 90% от населението да не те иска, а ти да се натислаш и да се правиш на обществен служител ...

147

Анонимен

преди 4 години

Целият "избор" вече добива все по-комични измерения с всяко едно изказване на лъскавите глави, които управляват територията. Да се смееш ли, да плачеш ли... То е една демокрация, една прозрачност, една безспрецедентна откритост и абсолютно, ама тотално никакво безкулисие не играе тук.За едно съм съгласен с Гешев - това го няма в никоя европейска държава.

146

Анонимен

преди 4 години

До 153. Айде бе?

145

Mopcku_

преди 4 години

Този мутропитек е една *** на властта.

144

при закрити врата

преди 4 години

Така ги избирахме преди!

143

Iozeff

преди 4 години

Гешев не е за този пост! Толкова е зле очите! Не вижда измамите на близките до Борисоффф!

142

Анонимен

преди 4 години

До 145То и Президент не ни трябва, а от както Мая Общата дезертира се вижда, че и Омбутсман не ни трябва !

141

Смешник

преди 4 години

офф направо нямам думи колко са нагли , да отива да живее при тия който го подкрепяхана протестите и фъстъкова и тя да се мести в факултето, да са по близо до тяхните хора те си ги избират при тях да си живеяр за тях да работят.

140

Анонимен

преди 4 години

Гешев беше и бухалката срещу кмета на "Младост" Десислава Иванчева, очевидно "сготвена", защото се противопостави на строежите и се обяви срещу ГЕРБ

139

М, да ...

преди 4 години

До ВъпросчеИмаме крещяща нужда от справедлив, безпристрастен, независим Гл. прокурор! пп. обаче и той е човек и нищо човешко не му липсва, тс. уязвим е като човек от заложените човешки слабости! Дори и да е чист човек, той има роднини, има ... , а 30т год. преход е мръснишки!

138

Анонимен

преди 4 години

Ако България беше демократична държава, след хода на президента ВСС нямаше да му предложи отново Гешев. На ход са гражданите.

137

:))

преди 4 години

До Прозрение Сериозно ! Ще прозвуча наивно, но какво от това! Иска ми се гл. прокурор да разбира от Справедливост /Мъдрост/, а не само от право, щото има и задължения!

136

Въпросче

преди 4 години

А защо ни е изобщо главен прокурор? Никой от досегашните не е свършил някаква работа докрай - само показни процеси без реален завършък.

135

Прозрение

преди 4 години

Този *** разбира от право колкото индианец от пишеща машина.

134

Анонимен

преди 4 години

ал капоне също е бил "избиран" открито и с единодушие точно като гешев

133

Yossarian

преди 4 години

И на тази полицейска диктатура ще и дойде един ден краят. Дай Боже да е по-скоро.