73

Иван Малинкин,

преди 4 години

Много важно е Вашето допълнение, че глупостите на Лили край нямат и току някой им се вързал.

72

Анонимен

преди 4 години

Писал съм го преди, ще го напиша и пак...Ефектът от ваксинациите върху благоденствието на обществото се доказва във времето чисто математически без грам субективизъм. Човекът, който породи истерията с антиваксърството, отдавна се поправи, явно гузната му съвест е проговорила, но духът от бутилката е пуснат и сега слушаме и гледаме всякакви произволни интерпретации.Моята баба също живя 94 години и е преживяла екзотични за нашето време болести, но и социалните и контакти са 1/100 от моите сег

71

До Иван Малинкин

преди 4 години

И кое ти се вижда странното в тези цифри ? Напротив - дори поредното потвърждение, че неимунизираните не трябва да бъдат допускани до градини и училища ! Нормално е когато едно неваксинирано дете хване морбили то да зарази други ваксинирани деца !

70

Om Ram

преди 4 години

За ромските махали - там децата са ваксинирани до едно, защото иначе няма помощи. И има логика да бъдат ваксинирани, защото са уязвима група и живеят при ниска хигиена и лоши условия. Освен това новите партиди се изпробват именно там най-напред. Възникне ли епидемия там, значи е станал някакъв сакатлък с ваксините. Има висока детска смъртност, да. И по-ниска продължителност на живота, но не непременно заради ваксините, имат ниска хигиена на живот, кръвосмешения и т.н.

69

лили

преди 4 години

До Иван - това не съм чела, но да приеме, че е вярно, а вие защо не кажете защо изобщо имаше мащабна епидемия /поради големия брой неваксинирани/, и какво излезе, че застрашават дори ваксинираните!

68

58 Лили,

преди 4 години

И тогава защо споменаваш смъртността при ромите? Да имаш нещо писано?Ми висока е, само че няма общо с ваксините и по-точно с тяхната липса.Нищо не са 36 починали от морбили. Особено като се има предвид, че са основно от тази общност, която не е особено здрава и с развит имунитет, поради вече посочените причини. Остава сега да напишеш, че от вариола са погинали цели села.Плещите откровени глупости. Включително с апокалиптичните си прогнози.Бягай вкъщи и се завия и не отключвай на никого!

67

Анонимен

преди 4 години

До Иван МалинкинТежко *** човек си ти! Ваксината от морбили не те предпазва от заразяване, а те предпазва да не умреш. И вместо да четете простотийте на разни антиваксъри и вегани травестити, вземете да прочетете малко по-сериозни четива. Не ви щъ болнавите изчадия, които се движат на системи да бъдат заедно с моето дете. Като си решил да е болнав и да не искара до първи клас си го дръж у вас. ***!

66

Анонимен

преди 4 години

Специалистите казват, че в най-добрият случай ваксините действат на 95% от ваксинираните. Въпросът тогава е защо държавата не спира от детски градини и тези над 5% деца, на които еаксините не са подействали? Те по нищо не се различават от неваксинираните деца. Колкото са опасни едните, толкова и другите. Човекът се е опарил от ваксините, но според онези 80% ваксините са напълно безвредни.

65

джигит

преди 4 години

Аз пък не харесвам зеления цвят. Като го видя и изпадам в ступор. За това, ще искам от Сливенския административен "съд" да ми разреши да преминавам през кръстовища на червен сигнал на светофара !

64

Иван Малинкин

преди 4 години

До лилиДа починаха 36 деца , от които 30 бяха ваксинирани. Това защо не го казвате госпожо ? И от последната епидемия в Румъния и Сърбия от 60 хил. заразени от морбили 59500 човека за били имонизирани ! Преиначавате фактите !

63

Време е

преди 4 години

Държавата вземе да компенсира и негативни последици от неуспешното ваксиниране. И то в пълен обем.

62

детска учителка

преди 4 години

Подкрепям сливенския съд. Аз също смятам, че е дискриминация спрямо детето, да му бъде отказан достъп до ДГ, защото не е ваксинирано. Самото дете няма вина за това. Решенията ги взимат родителите. А пък те са достатъчно наказани от държавата, като не получават детски надбавки и може би и други неща, които им се полагат. Баба ми, родена 1907 г., като не е била ваксинирана, живя до 96 години. А докторът, който яростно защитава ваксините, за себе си е прав-той от това живее - "ваксинира".

61

До 41 Стамат

преди 4 години

Никой не е длъжен да си жертва живота и здравето като си поставя ваксини, за да предпази такива деца, защото рискува да стане като тях ! Значи за да ги предпази трябва да стане като тях ! Оксиморон !

60

Om Ram

преди 4 години

Странно, какъв е смисълът да бъдеш ваксиниран, ако ваксината не те предпазва от съответната болест?! Луда работа!

59

До всички неверници

преди 4 години

Само да споделя малко информация, и до вярващите в Глобалното затопляне --> потърсете в интернет The Great Global Warming Swindle филма....факти факти и пак факти, а не просто думи или жълти новини

58

лили

преди 4 години

Никъде не съм писала, че ромската смъртност се дължи на тези заболявания, не ми преиначавайте коментара, изобщо общо снижения имунитет се дължи на много причини! И ако вие сте още млад, ще бъдете свидетел на доста епидемии, да сте чули, че в Румъния м. г. починаха 36 деца от морбили?

57

малоумие

преди 4 години

Бойко пак настъпва мотиката с поредната калинка, тоя щял да съди детето?! Първо ще трябва да докаже в съда че детето е "опасно" което няма как да стане. А може детето да е заплаха за цялото общество или дори за правителството? Клати стабиноста, пак ли намериха враг на партията?

56

бг

преди 4 години

Поредно доказателство, че в българските съдилища работят самозабравили се "магистрати", които взимат решения абсолютно некореспондиращи с правните норми и фактите по делото. Т.н функционален имунитет означава, че "съдия" може да постанови да си смените името на Карлсон, да си поставите перка отзад, да летите, досаждате на хората и изяждате храната им. И ако не изпълните решението, да Ви осъдят за неизпълнение на съдебно решение !

55

Замислена

преди 4 години

До ЗамисленМНого си зле! Родените преди 60-та не са ваксинирани за МПР - значи са бомби. Преди 2000 и незнам си коя година ваксините са едновалентни, значи всички всички ние сме ходещи бомби. Сега децата са по-болни от всякога (не само заради ваксините). Това да компрометираш имунната система на новородено на 24-час от раждането му какво е? А чувал ли си за жива ваксина? Кой според теб е ходещата бомба?

54

До всички неверници

преди 4 години

Така и не разбрахте, че всички тези глупости от тип Глобално затопляне, Плоска земя, Месото е вредно, ваксините са вредни и т.н са пълни ГЛУПОСТИ ! Всичко това е доказано, а не лежи на думите на хора, които имат лични каузи ! Конкретно за "вредните ваксини" - прочетете малко за Андрю Уейкфийлд, от него тръгва всичко, той просто си е разработил негова ваксина и се е опитал да забогатее бързо, като урони престижа на РАБОТЕЩИТЕ ваксини. Но все пак всеки е свободен да си прави своеволията !