53

Анонимен

преди 4 години

ако гледаме троловете в днес, трябва БСП да е с 95% победааа!ама реалността е друга...

52

до баш трола

преди 4 години

червен *** да се наричам първа гордост е за мене.------------И аз съм червен *** не мисля да напускам, че от както орязаха парите на БСП и започнаха да плащат само жълти стотинки за написан коментар по опорна точка. Ако искате да се обединим всички червени *** и да направим стачка докато не вдигнат парите.

51

63

преди 4 години

а ти си не грамотен, иначе имаш компетентно мнение))):

50

-

преди 4 години

Гнусно е това представление! Гнусно е наличието им изобщо в политиката на България!Гнусно е синоптичката да говори за генералска битка през 21 г. Гнусотия до шия!Отвращение до небесата! СРАМ ме е че има такива "българи"!

49

ДА

преди 4 години

Фандъкова е не легетимен кмет тя е избрана от малцинството и с купени гласове,как такъв кмет ще управлява след като 80% не са гласували за нея?!

48

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Българското ДПС- ГЕРБ.Само парите имат значение- сбогом на тази територия

47

Наблюдател до 44

преди 4 години

Добавям Мианмар и Монголия щом искаш. Не съм гласувал за ГЕРБ, а за едни други дето им станаха патерица, така че не пиши глупости. Но заради такива агресивни комунисти като тебе другия път ще се замисля дали да не гласувам с отвращение като протестен вот точно за тия.

46

Анонимен

преди 4 години

девиз на БСП: 10 години плащане на ***, 10 години изборни загуби на всички фронтове!

45

Анонимен

преди 4 години

Както е казано в библията "по апартаментите ще ги познаете".

44

Анонимен

преди 4 години

Перник мрази герберските гадини! Ше им бъде направена по една пернишка мартеница. С гнусните си далавери в 21 век оставиха града на воден режим, само и само да се нагушат с пари! Ооотрепкиии! Източиха язовира, за да си направят сух ремонт на стената, а да им св плати за подводен... гнуснаи гербврскиии изчааадияяя! За вас даже затворът е налко наказание! Махайте се!

43

баш трола

преди 4 години

червен *** да се наричам първа гордост е за мене.

42

Анонимен

преди 4 години

Тия, дето ви правят първа политическа сила, днес пак бяха в автобуса без билети и контрольора ги подмина.

41

Sichtpunkt

преди 4 години

Господин Борисов е велик ръководител и държавник! Води България към мир, просперитет и благоденствие.Слава во ВЕКИ името Борисово!

40

Анонимен

преди 4 години

Празни приказки които слушаме вече над 10 години. Въздух под налягане

39

Victimized

преди 4 години

ГЕРБ, не са ПОЛИТИЧЕСКА партия, те не правят политика, те са БИЗНЕС ОРГАНИЗАЦИЯ занимават се с преразпределяна на държавни и европейски пари, докато имат келипир ще се купуват гласове, ще се гласува под ред в махалите, докато институциите се овладяват от корумпирани "наши хора" които установяват контрол върху всеки аспект от живота ни. Това не е партия, това е ГРУПИРОВКА

38

.......ето

преди 4 години

ако дойде и електората от секции в кварталите Хр Ботев , Филиповци , Факултета.. а именно секции с номера от две две четири шест едно едно нула седем пет до последни цифри две пет..та ще стане една , шведи шведи , каруци ..да ги оканят де , благодарение на тях спечелиха а не ги канят на КОН-ГРЕС.. ето и кон и грес за каруците

37

ха-ха

преди 4 години

Хвалби, фукня, хвалби,фукня и нищо повече!

36

Анонимен

преди 4 години

Софиянци сами са си виновни, че позволиха купения "ромски" вот да реши съдбата им. Ако бяха излезли да гласуват сега в София можеше да има някаква промяна. Така, че още 4 години щe се спъват в безумията по Графа което разбира се е най-малкия им проблем...

35

Калеко Алеко

преди 4 години

До ГЕРБ ЗА ПОСЛЕДНО ... За да си отиде ГЕРБ първо трябва да се помине столетницата, че докато тя присъства на политическата арена, хората винаги ще гласуват за по-малкото зло и щат-не щат ще възпроизвеждат ГЕРБ ... !!!

34

ХММММ

преди 4 години

тези строените отред за разстрел ли са ?? или ще им дават ключове за апартаменти