114

реалност

преди 4 години

До ПотърпевшТака е. И в Германия даже в Източна вече от 20 години така се строи. Сградата почти не я отопляваш, но е така запечатана, че даже на минусови температури поддържа 15-17 градуса без отопление. Което де факто ви трябва много малко да я стоптите. И така, хората с къщи от порядъка на 120-140 кв.м плащат за отопление около 100-150 Евро на месец, което за бедна България е непостижима цена. А имайте в предвид, че в Германия в тази цена са заложени средно 3,5 по-високи заплати

113

Анонимен

преди 4 години

Това вече е извращение. През следващите 10 дни прогнозата е средно:21 градуса макс +13 минимална=34:2=17 градуса 6 градуса над изискването за включване на Топлофикцията.Нямат граница тяхната алчност и грабеж!

112

Анонимен

преди 4 години

Не ревете щом гласувате за Фандъкова.Жената която искаше да реши проблема с Топлофикация е Манолова.

111

Ще кажа само

преди 4 години

Аз си продадох апартамента заради кошмара наречен "Топлофикация София"- юридическа кантора!

110

Анонимен

преди 4 години

Ако бяхме избрали Мая , трябваше да отглеждаме бебето си на 13гр.С,щото така правят в Сибир

109

Анонимен

преди 4 години

Какви рекордни температури?От 1 месец у дома климатиците не се спират.

108

Чипът

преди 4 години

Просто питай някой, който се топли на газ. Той ще ти обясни за какво иде реч. Цената е х3 на централното парно. А до иновативни ми е много интересно как точно си докара вода до 7етаж без ВиК

107

Очите

преди 4 години

До ЧипътСъс 100-150лв на месец топля 110 квадрата апартамент на газ. А ако бях в къща с двор, една тремопомпа и приключваме. Тия феодалните изпълнения с топлофикация така и не се свършиха, баси...

106

Анонимен

преди 4 години

До Топло-студеноВремето работи топлофикация да фалира.Всички чакаме освобождението))

105

Анонимен

преди 4 години

Някои много искат да плащат двойно повече за отопление и да им е по-студено и затова искат топлофикация да фалира. При това ще трябва да дадат и солена сума за друг вид отопление. Явно имат излишни пари.

104

Супер

преди 4 години

До ПотърпевшНо ако живееш в еднофамилна къща, или малка жилищна кооперация, в която всички приемат изброените технологии.

103

Топло-студено

преди 4 години

До 112Чудя се дали първо ще изчезне зимата или Топлофикация ще фалира.

102

Анонимен

преди 4 години

Зимата е на път да изчезне като сезон тук.Но това няма да спре кошмара топлофикация да надува сметките.

101

Потърпевш

преди 4 години

Виждам, че привържениците на централното парно отопление са хора без визия за бъдещето и не виждат алтернативата.Мили хора, светът се развива. Четете! Учете и мислете!Алтернативи има.Пасивни сгради, PVT системи, газ, системи за съхранение на енергията. Не са фантазии!Една част от това съм реализирал съм на практика и това напълно ме устройва. Сега съм свободен и независим от ТЕЦ и ВиК.

100

Кралете на Бетоня

преди 4 години

Сякаш някой ми кара... Отказ и сте готови

99

Чипът

преди 4 години

Кво ревете бе - парното е по 100-150лв на месец. Интересно с какво ще си стопли кочинката на тая цена?

98

666

преди 4 години

Защото отоплителния сезон се "сви" до 4 месеца.Господ е с нас,топлофикация-не.

97

Потърпевш

преди 4 години

През 1999 г. подадох заявление от пълен отказ от топлоенергия. До тогава плащах безумни сметки, защото куцо, кьораво и сакато си бе изключило по няколко радиатора и разликата се трупаше на моя гръб.От топлоизнудвация ми казаха ми, че не може и като искам без парно, да си продам панелката.Спрях да плащам и ме осъдиха два пъти. 2010 г. ми писна и продадох тъпият апартамент. Сега живея в къща в северните покрайнини на София. Родих се!

96

Чипът

преди 4 години

Ми от централното парно отопление по-добро няма и едва ли ще има в обозримо бъсеще. А относно панелките - не всички живеят в панелки.

95

Хипотеза

преди 4 години

Наказание свише заради опитът на софиянци да изринат модела Фъндъчкова от столицата.