71

Анонимен

преди 4 години

Има две страни в света - СССР сега Русия и бойколандия в които всяка година парното се спира и се пуска. В страните с бели хора парното се пуска когато се построи сградата и се спира при авария или когато сградата се сваля от експлоатация.

70

Анонимен

преди 4 години

Какво му обяснаяваш на този гербер? Суджука в Кауфланд удари 43 лев, а обикновената наденица минава десетачка.

69

Анонимен

преди 4 години

Парите за изборната реклама на Данчето и компания трябва да се избият от някъде.Изборите минаха, така че не се оплаквайте.Миналата седмица имаше законовата температура от 3 последователни студени дни, но ако го бяха пуснали тогава Юрданка щеше да е вече в Злокучане, а не кмет за 4-ти пореден мандат. Да сте си опитали акъла пред урните.

68

Анонимен

преди 4 години

До BotoВеднага ще ти дам пример :). В моя магазин за месо (истинско, българско, не опаковано в лидл, мидл и тем подобни магазни, в които не ходя), пушен врат от 11.10 на 15.60. Преди свършаваше до 14-15 часа, сега не мога да го продадат. Мога да си го позволя, но просто им правя бойкот, както и всички около нас, Шунката, от 10.80 на 14.50 , бут, плешка, всичко 25 % отгоре. Аз почнах да купувам телешко. Нали ти казах, че си Пикльо :)

67

Анонимен

преди 4 години

До BotoЕххх значи-Майната му на закона, балъците да го мислят.БРАВО

66

Анонимен

преди 4 години

Законите са да се спазват. Изобщо не ме интересува колко газ са заявили топлоизолация.

65

Анонимен

преди 4 години

Ехооо, ноември месец е! През деня може да е топло, ама през нощта е 5 градуса. Който иска да мръзне без отопление, е свободен да го прави, останалите искаме комфорт. *** все е недоволен - с парно, без парно - дай му да мрънка и да обвинява останалите, че му е крив животът.

64

Boto

преди 4 години

До АнонименЕми споконо сега може да заведете иск, че не се спазва закона. А за сетките айде да не драматизираме хващам на бас, че над 80% от хората плащат сметка след изравняването на края на сезона. Както казах или си вземете къща извън София или се преместете в некое ново строителство те така или иначе повечето парно нямат. Аз съм със топломер на входа на апартамента и ми е все едно - хабя плащам не хабя не плащам. Как па всичко Ви е виновно.

63

Анонимен

преди 4 години

До BotoПффффф луканката на Тандем е с 4лв. по-скъпа на килограм от Декември 2018

62

Васо

преди 4 години

До BotoКлиматика със сигурност излиза по-евтино но това е друга тема. Въпроса е ,че има закон и той не се спазва. "За масово пускане трябва да бъдат изпълнени законовите изисквания-три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от 12 градуса"

61

Аз

преди 4 години

Изборите минаха и кражбите трябва да започнат веднага, че няма време.

60

Boto

преди 4 години

До АнонименЯ дай некой пример, че не се сещам нещо да е така драстично поскъпнало. В ланиарнизата до нас от 3 години поне не са пипали цената. Освен вчера да е скочила щото последно в неделя пазарувах. И кой траен колбас пък така се е увеличил?

59

Анонимен

преди 4 години

До УнуфриТи другарю си 100% провинциалист. Има едно нещо наречено ЗАКОН.Разбира се хора като теб,които се сметат за най-миродавните не са наясно защо съществуват законите."За масово пускане трябва да бъдат изпълнени законовите изисквания-три последователни дни със средноденонощна температура по-ниска от 12 градуса". Освен това разбира се, че не сме длъжни да си пускаме парното но сградната инсталация и прогнозните сметки започват да си текат.Ако някокога беше плащал парно щеше да знаеш.

58

Анонимен

преди 4 години

Поскъпването от два месеца насам е 30% за сладкиши и закуски. За клобаси: малотрайните с 40%, за трайните 50%.

57

Boto

преди 4 години

И каква е драмата не разбирам? Ако Ви е още топло намалете радиаторите. В нас е студено и почти цял ден работи климатика заради децата. Е сега се радвам, че ще пуснат парното едва ли ще ми е по-скъпо от климатика като работи на по-ниска температура. Като Ви не аресва парното села около София колко искате вземете нещо под наем и се топлете как искате. При тон пелети на 400 лева да не мислите, че излиза без пари.А разбира се Бойко е виновен за всичко ако не Костов.

56

Унуфри

преди 4 години

Селяни живеещи в София, това, че ще Ви пуснат парното, не значи, че Вие сте задължени да си ползвате радиаторите и да калкулирате сметки. Селяни живеещи в София, замислете се, че във вашия блок може да има семейства с малки деца, които не могат да си прекарват деня завити под три ката родопски одеала, докато гледат Планета или турски сапунки. Осъзнайте се селяни, живеещи в София !

55

Анонимен

преди 4 години

До този дето защитава тиквата и закуските. Слушай какво ***, първо не се гледа 30 стотинки, а с е гледа процент. Ако една баничка е струвала преди 1 лев, а сега е 1.30, това е 30 % увеличение на баница. Аз пазарувам от 20 години, и мога да ти кажа, че увеличиха всичко поне с 50 % общо. Говоря за основни храни, не черен хайвер и авокадо. И точно тивката е виновен, дето изби 2/3 от свинското месо, и сега вкарваме замразените резверви на запада, 20 годишни. Пикльо

54

Анонимен

преди 4 години

хахаха, тези и през лятото ще ви отопляват май

53

Анонимен

преди 4 години

Кога бяха тези три последователни дни със средноденонощна температура от 12 градуса?????Не ,че на някой му пука за закона, но аз все пак да попитам-и отговор не чакам.

52

Анонимен

преди 4 години

Чакаме още два-три апарати да спрат парното и спираме абонатната.