78

Софиянец

преди 4 години

Бойко, я се разходи около Женския пазар в София, пък и не само там. Пълно е с араби.Стига си манипулирал хората. То и с изборите беше пълна манипулация с екзитполовете, които нарочно се пускаха за това кооолко голяма била разликата, а тя се оказа малко, при това с купен вот. Чудя се на членовете на ВМРО, които масово подкрепят опозицията, пък ръководството им на национално ниво е в коалиция с ГЕРБ. Време е за промяна и тя вече започна.

77

Анонимен

преди 4 години

С нула миграция сме, защото по-голяма част от хората нямат пари да емигрират. Идеята е да си събереш за наем за два месеца в някоя държава и да си пробваш късмета да си намериш работа, но уви..

76

Анонимен

преди 4 години

Сцепи се направо от лъжи тиквата. Този някога изобщо казал ли е истина през живота си?

75

Анонимен

преди 4 години

Хахахха само дето Динко вчера публикува клип как талибаните шетат край магистрала Тракия.

74

Анонимен

преди 4 години

Царят на ромите, какво очаквате повече от такъв?!?

73

Анонимен

преди 4 години

МИ ТАКА Е ТИКВА; НИКОЙ НЕ СЕ НАТИСКА ЗА БЪЛГАРИЯ - САМО ТРАНЗИТ МИНАВАТ..СЛОЖИ ИМ ТОЛ ТАКСИ

72

Анонимен

преди 4 години

Последния път като се изцепи така, хванаха 50-на мигранти навътре в държавата.

71

анонимен

преди 4 години

0 миграция, ама Динко вчера пак ги хвана, и то на Ихтиман, в сърцето на България!

70

Анонимен

преди 4 години

Той се хвали денонощно пред цял свят, а цял свят вижда истината и пише критични доклади, които опровергават лъжите му.

69

Анонимен

преди 4 години

Да не се хвали много, защото шефовете му в ЕС, начело с онази долна *** Сорос, искат в Европа да има масова ислямизация. Така че да не рита срещу тях ако ИСКА алкохолика да го тупа по рамото. Много пари е дал Сорос и много политици е купил за осъществяването на плана му, така че Бойко като добър техен слуга, трябва да е по внимателен с господарите си

68

ай сиктир

преди 4 години

Винету е патологичен лъжец това, че скакалците не са чак толкова много не е негова заслуга, а това че като разберат на какъв хал сме веднага бягат от тук. Преди време доколкото си спомням един който беше стигнал до мечтаната Европа след като разбрал, че ще ни го връщат се самоуби..

67

Анонимен

преди 4 години

Баце, къде са ти калпака, потурите, елека и мускалите? За един чех питам...

66

Анонимен

преди 4 години

И с хиперинфлация! Но стадото му ще го разбере с идващата зима и огромните безкрайни увеличения на всичко. Ще следват пак поредните глад, студ, безпаричие, болести, кредити с високи лихви и самоубийства от безизходица.

65

Анонимен

преди 4 години

Я как го е хванал за ръката и стиснал за вратлето! ***, ***....Чехът, фин и възпитан човек си мисли: Як се маа, кат некий дикар.....

64

Анти ГЕРБ

преди 4 години

Както винаги Тиквата се изказва непосготвен. Само преди 4 дни заловиха 3 мигранти в с. Дрангово общ. Кикрово обл. Кърджарли. Аз на очите си ли да вярвам или на този клоун.

63

Анонимен

преди 4 години

Понеже съм роден и израстнал в комунизмът на Тошо и сега живея в "демократичен" комунизъм мога да изброя хиляди маниери на измами и хвалби от управлението на ГЕРБ които са пълно копие на същите от времето на развитият социализъм на правешкият ид'иот, а тези които вярват на този бандит от снимката мога да им кажа само едно: - много сте изостанали в главите, затова и така лесно ви манипулират и мамят мутрите превзели властта, затова и в България няма растеж на заплати, а расте само беднотията !

62

Марина

преди 4 години

За 10 и повече години не научи нито език, нито спазва етикет, поведение, облекло и обноски при официални срещи, които са задължителни за поста му. Как няма да му се смее целия свят и да го коментират чуждите медии с пренебрежение ?! Отблъсква от километри.....

61

Sichtpunkt

преди 4 години

Миграционната политика е изцяло заслуга на господин Борисов и неговите преговори с Доганя. В Стамбули на крака му ходи.

60

Джедай Мастър

преди 4 години

До Анонимен 30 "Защо като позира за снимки винаги си слага ръка на рамото на другите - това някаква ченгесарска хватка ли е?"______Не е хватка, а липса на възпитание и обноски. Затова и много българи го харесват.

59

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бах тоз чех той още по-голям дармон от нашта кратуна !