35

помислете

преди 4 години

Да обещят още "мерки" при положение че бяха стегнали страната в железен юмрук за едната изборна победа, какво ли може да значи? Милиционерски режим с вечерен час и лагери за политически затворници ли?Замисляли ли сте се защо тия печелят с по 90% в най-малкиите градчета и селата? Ами замислете се...

34

Анонимен

преди 4 години

ВЗЕМАНЕТО НА МЕРКИ ЩЕ ВКЛЮЧВА ПЛАН ЗА ЕВАКУАЦИЯ ВРЕМЕТО ИМ СВЪРШИ И ТЕ ГО ЗНАЯТ, ЗАТОВА СА ЗЛОБНИ

33

свиквайте

преди 4 години

Как преднина от 77 гласа цифром и словом се превърна в 10 процента според вкзитпола? Шумен да не е село с 500 жители? Всички видяха, че ГЕРП без медиите, социолозите и братята от махалите не могат да спечелят избори.Еле в София ДБ ги помля 9-2. А това е само началото.

32

Анонимен

преди 4 години

Вечв на никой да не е чудно защо е толкова раздут държавният апарат.

31

Нане

преди 4 години

Аве, тия май не разбраха, че народа Български им показа червен картон...

30

Анонимен

преди 4 години

Тук не става въпрос кой е пйч и кой не. Герб са мизерници. Нямат капацитет да раздвижат "икономиката", до колкото я има изобщо. Убиха предприемачите от средно ниво. Където пипнаха само батаци, феодали , апартаметчици, суджуци. Мисъл няма, мисъл. Молим се за пет пари инвестиции. Няма, няма, защото хората не се будали.

29

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък каква е мекица. И мозъкът му е станал на мекица.

28

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е организирана престъпна група за ограбване на народа!

27

Анонимен

преди 4 години

Нищо, на другите избори ще има и друг играч. Да ви видя тогава.

26

Анонимен

преди 4 години

На косъм бяхте. Само корпоративният вот ви спаси и до някъде продажните индийци.

25

Анонимен

преди 4 години

Само с мерки, "магистрали" и лъжи няма да стане. Иска се и повишаване стандарта на живот. Пътници сте.

24

Анонимен

преди 4 години

ТЕ САМО ВЗЕМАТ, И ПАК СА ГЛАДНИ И АЛЧНИ

23

Гробокопач

преди 4 години

Томиславе, еврейче, как бешве "целта оправдава средствата". И вие говорите за честни избори. Въпросът е дали този тип политика е ефективен срещу вас;))) Ефективен е, макар и да не дава бързи резултати, а не щата се променят бавно. Аха, вие сега се сетихъте да говорим за предизвикателствата на бъдещето. Защо трябваше да се стига дотук? Бутането на "Борисов 2" бе сигнална лампа, нима не го разбрахте? Трябваше ли, да разбием ПП ГЕРБ отвътре, за да се стигне до желанието за разговор?

22

Иван

преди 4 години

"Имаше нужда от истински политически дебат с политически аргументи, липсваше изобщо разговор от гледна точка на предизвикателствата на бъдещето, изтъкна Дончев. По думите му всички се обединили срещу ГЕРБ, а тезата против, не е теза. Освен това основни партии се криели зад Инициативни комитети и така няма шанс да са загубили."Та вие продължавате да плашите с БСП за да узурпирате властта.Това теза ли е!? Правите коалиции с малките за да рушите истинското дясно.Колко е добре това!?Дончев Дончев.

21

Анонимен

преди 4 години

и тоя и горанов все гледат по мутренски страшно ,*** като застанат до Бойко треперят всички като ученички -жалки с-ва

20

Анонимен

преди 4 години

Кви десни,какви леви,къф център,бе аланкоолу.Всичко е един и същи тюрлюгювеч,Безкрайна кохорта от индивиди гледаща да се докопа до КОКАЛА.Всичко останало е ЛЪЖА.Къде са опашките от гласуващи,каквито бяха в първите години от подарената ни демокрация...???А,тогава в първите години след 10.11.1989 хората наивно вярваха в демокрацията исвободата.Мечтите обаче за съжаление,не винаги се сбъдват.В България те не се сбъднаха,затова сега и хората не гласуват,не виждат смисъл,ТОВА Е.Поздрави!

19

Анонимен

преди 4 години

Томииии и ти ли започна да лъжеш бе?Поне за теб не се беше чуло.Започнеш ли да лъжеш обаче следващото е кражбата!А почнеш ли да крадеш следва убийството!Спри се и излез от политиката докато си чист!

18

до 9

преди 4 години

До Анонимен РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА ПОДЧЕРТАВАМ

17

А Дончев

преди 4 години

Какво точно работи?Прахоса един милиард за електронно правителство и нищо.Да се махат.

16

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 9 Ами то от вътрешно партийните мерки на Нинова , БСП стигна до победата.