156

Курнелия е абсурд

преди 4 години

*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...

155

гражданин

преди 4 години

Следващата стъпка ще е импийчмънт на пРезидента който престъпи свещенното правило да бъде безпристастен.

154

Анонимен

преди 4 години

Извода е че Позитанската Престъпна организация започна бавно, но безвъзвратно да губи позиции в България.

153

до 156

преди 4 години

Ами властта е доста сладка. Не е тайна, че Фандъкова отдавна е милионерка. С тези ремонти на петорни цени и тези Обществени поръчки, които раздава на герберастки фирми, естествено срещу върнат солиден кеш.

152

F5

преди 4 години

И така, влизат по домовете ви, разбиват вратите понякога ако нямат ключове, подменят паркет, циментират, мебели, маси, тоалетни чинии, плочки в банята и всичко с некачествено, бойлерите да са гадни да тече вряла вода, печките, хладилниците да е мразовито да се разваля храната, казанчетата прецакват, подменят телевизорите с нискокачествени, защо щще гласувате за фъндъчката бе????

151

Анонимен

преди 4 години

Чудя се на Фанъдкова, колко нагъл трябва да си за да продължаваш да се правиш на кмет, след като виждаш, че хората не те искат.

150

Бсп е в будна кома..

преди 4 години

Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...

149

Анонимен

преди 4 години

И къде Манолова видя разлика под 3% ??? Тази жена трудно се разделя с лъжите!

148

БСП е мъъртвец

преди 4 години

А за БСП-то защо нищо не пишете ? Отговорът е *** - за мъртъвците или хубаво или нищо... Та така и с БСП...

147

-

преди 4 години

Все пак, въпреки неуспеха -браво на софиянци! ГерП се пропука - следва разрухата му!!!

146

F5

преди 4 години

Долу тикквата, цвъ цвъ и геййберастите!

145

Мая губи яко

преди 4 години

В София Мая нямаше никакъв шанс. Майчето беше грозно употребена от БСП в местните избори и след голямата им загуба ще бъде захвърлена в забрава като по този начин хитрата ***(г-жа Лъжа) ще реши в своя полза лидерския си проблем в БСП .

144

F5

преди 4 години

Децата на България са си имали проблеми с полицията само защото са отваряли порнографско съдържание, че какво от това, че законът е *** никой не обсъжда. Къде са децата на България, по затворите, по социалните домове?? Само визуални макети на деца по улиците!

143

реалист

преди 4 години

Софиянци отново избраха пребоядисаните комунисти от ГЕРБ. Те се съгласиха с всички гейтове, далавери, корупционни схеми, *** идеологии, стратегии за детето и да не продължавам. С избора си на практика дадоха разрешение на Шайката от ГЕРБ и тримата дебели, да си изберат Гешев. Софиянци цяла България ви "благодари", че сте безхаберни и незаинтересовани. Утеха за мен и много други, че в нашите градове изхвърлихме Мутрата като мръсно куче. Дано и вие някой ден узреете за това.

142

Анонимен

преди 4 години

ДЕСНИТЕ СЕ ОБЕДИНИХА И НАНЕСОХА СЪКРУШИТЕЛНО ПОРАЖЕНИЕ НА КУПЕНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ РОМСКИ ВОТ В СОФИЯ

141

F5

преди 4 години

На тикквата психиатрите изкарали половиния народ луди и невмееняеми и под запрещение, нямащи право да гласуват, да преразгледат тези случаи и да добавят гласовете на Мая!

140

F5

преди 4 години

Я вижте какво правят с жилищата на хората бе, кой е този луд, който ще гласува за фъндъчката?! И на колите подменят частите със стари такива.

139

F5

преди 4 години

Не може ли да се събере недоволна групичка, гласували за фандъчката, които обаче не са доволни от нея, и да подновят изборите? Но какво е направила фъндъчката за София, та да я преизбирате?

138

F5

преди 4 години

Че какво е направила фандъчката за софия, вижте борисовата градина на какво е заприличала, кой бил замърсявал въздуха.

137

изнервен

преди 4 години

До 140. Глу.пак червен, става дума за цялата страна, а не за София. Вий колко области града, колко общини и колко ОС имат ГЕРБ и колко БСП? И тогава пиши глу.пости.