314

Василев

преди 4 години

Мигрантите от Африка може да тушират революцията на жълтите жилетки!!!На Макрон не му е лесно!!!Агент Лайла Кандрела!ЦРУ!!!

313

Анонимен

преди 4 години

65% oт французите не го харесват Макрон.

312

Василев

преди 4 години

Гешовица няма ли и тя да се изкаже против Макрон!Гледайте националната лотария, може да спечелите милионче, селяни прости!!!Пеевските медии да се активизират и да плюят по Макрон и Франция, ама по така, защото яко Франция спре парите в българскитв фондове и българската икономика увисва като прани *** на балкон в санирана панелка!!!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!!

311

Анонимен

преди 4 години

Хаха.. Елате хиляди висшисти от Кот Д'Ивоар и Гвинея,че тук от българските и украински *** лекарства няма открити, няма открити.....

310

Анонимен

преди 4 години

Много е прав Макрон! Идващите от Кот Дивоар знаят добре френски език и не са като българските каналджийски банди.

309

Анонимен

преди 4 години

Когато покрай живота с баба,ти се е съсухрил мозъка,ефекта е този.В интервюто Макрон по нищо не се различава от българските футболни фенове, обвинени в расизъм, още повече утежняващо е позицията на поста му.Но всъщност тази марионетка продължава да върши мръсни дела,като наложи в ЕС рестриктивен план срещу автофирмите ни,замислен от едно друго задкулисие.

308

Анонимен

преди 4 години

До Ден за размисълНапротив, в Киев са привикали френския посланик в украинското външно министерство. Пенчо бре, чети!

307

Да мълчи !!!

преди 4 години

Този геронтофил да си затваря устата. Те не случайно бразилския президент му лепна хубави епитети.

306

Ден за размисъл

преди 4 години

Никъде не излизат данни за протести от украинска страна по повод изреченото от Макрон. Дали в Киев никой не е научил за неговото изказване или никой от техните управници не го е разбрал така, както са го разбрали колегите им в София? Едва ли... Просто днес и утре в Украйна са обикновени почивни дни...

305

Анонимен

преди 4 години

Що ли Паисий е напсал:"О ,неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш на своя език? "

304

УЕФА - мафия

преди 4 години

Емо Костадинов!

303

Василев

преди 4 години

Франция дава на България, а не обратното!!!Който дава, той има право и да говори и да отсъжда!!!Какво дава България на ЕС???Какво???Да вчера имахте мониторинг от ЕК по правораздавателната система, и по милост и по политически причини го махнаха!!!На кой се сърдите, че френския президент говори истината!!!Една от причините Великобритания да напусне ЕС, е същата която и Макрон казва, а това е много плохо за българските селяни прости!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!

302

без пардон

преди 4 години

След тоталното насъскване на българи срещу българи от страна на пожарникаря, българите вече не могат да се понасят помежду си. И се разделят на банди, пардон, на партии. Това иска да каже Микрон.

301

Анонимен

преди 4 години

До Богомил Е и до къде сме стигнали? Какви сме били а какви *** плашливи, мързеливи, неграмотни и продажни сме сега.

300

Албанеца

преди 4 години

Преди седмица расисти ,според Чърчил,а сега каналджии!Бойко Бойко, кво те направиха Европа ????Нъле ти бяха приятели Шенген Менген!!!Евро зона нам си кво !Бойко Бойко

299

Богомил

преди 4 години

До 258Всъщност България, с това име е с 515години по-стара, без да броим тракийските държави като Одриската, която е по-стара от РИМ и е била най-голямата в Европа, Македония, Фригия, за която вече се доказа, че е имала писменост преди гърците.Името българи е последното, наложило се над останалите траки. Още по-интересно е българското влияние върху французите, дошло главно от нашите богомили което е началото на Възражданет и дало лозунга на френската революция:"Свобода, равенство, братство".

298

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно е прав Макрон. Нима не сме бандитска държава? Справка настоящите избори. Така ще е вече. Като смачкахме медийте и си мислим, че навън не ни знаят? Знаят ни и ни се присмиват открито на междудържавно ниво вече. До там се докарахме.

297

маде ин Булгари

преди 4 години

Заобикалям българите в Чужбина, защото те най-често са алкохолици, криминални, бият жените и децата си, или са откачалки, или са от Добрич.

296

И аз (258)

преди 4 години

До ОтвратенаИ аз живея извън България. Никога не пропускам да се идентифицирам, че съм българка.

295

mdaa

преди 4 години

явно макрон ни връща за Северна македония че ние най-бързаме да ги да набутаме в ЕС, а той иска уж да минат всички "процедури" а не айде хоп и в ЕС, пък и всеки в ЕС има право на негово решение. Иначе и на макрончо му дърпат конците, и той изпълнява поръчки.2-те големи в ЕС не са независими, чрез тях пък се диктуват "решенията" на останалите марионетки в ЕС.