80

Анонимен

преди 4 години

В едно предаване по БГ- телевизия,лекар с дългогодишен опит и практика,каза недвусмислено,че много хора в България вече имат увреждане на черния дроб и общо взето,отслабен имунитет,като това се дължи главно на храната която масово се консумира по капанчета,от супер маркерите и частните магазини.С една дума,лоша храна,лошо здраве и болести.И аз започнах да се питам с каква храна и от къде се снабдяват,депутатите и министрите,че така доволно и добре изглеждат и "пращят"от здраве?

79

Сериозно?

преди 4 години

Поне да ми беше прочел коментара докато го копираше :) Както казах качеството е под всякаква критика. Но изглежда критериите ни за качество се различават доста.

78

Анонимен

преди 4 години

До Сериозно?"Не знам колко трябва да си зле (финансово?) за да ходиш точно в Сърбия да пазаруваш за няколко лева разлика. Качеството е под всякакви критика."Не схващаш или трябва да ти се говори баааавнооо... Не става въпрос само за цените, а за КАЧЕСТВОТО, което е несравнимо! Явно не си пазарувал в Сърбия! Тук храни с подобно качество има на много малко места, предимно специализирани магазини или фермерски пазари, които не са всеки ден, но на много по-високи цени...

77

Сериозно?

преди 4 години

Не знам колко трябва да си зле (финансово?) за да ходиш точно в Сърбия да пазаруваш за няколко лева разлика. Качеството е под всякакви критика.

76

Анонимен

преди 4 години

Ами сравнете хората в съседните държави с хората в България.Посърнали,огрижени,изнервениболни и изнемощели са поне 2/3 от българите,за разлика от хората в другите съседни държави.И добре че са "контейнер шоповете"че не са тръгнали боси и голи.Напоследък и в тези"магазини за дрехи втора употреба"цените скочиха двойно и троино.Даже в съседна страна(която може да се счита че е във война)цените на дрехите и обущата са вече по-евтини от тези в"контейнер шоповете" в БГ-тото,внос изключително от ЕС.

75

Анонимен

преди 4 години

До Сериозно?Ами пазарувай си "качествена" храна от родните хипермаркети и не се кахъри и възмущавай от "селяните" в Сърбия....

74

Анонимен

преди 4 години

Преди да дойде баце на власт сърбите пазаруваха като луди в "Метро". След десет години на власт нещата се обърнаха.

73

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"...размери но БВП на България е почти 50 милиарда евро а на Сърбия е почти 40 милиарда.."Това стъкмистиката на Боце ли ти го пише?! Защото аз тоя БВП не мога да го усетя реално.... Той сутринта спомена дори за БВП "над 100 млрд.", но не виждам кокво стои зад това, освен бетонен туризъм, чужди "инвеститори", но все в сферата на услугите и концесионери изнасящи природните ни богатства навън!

72

Анонимен

преди 4 години

Ако не се ориентират тотално към "лошия"Запад ще си останат аутсайдери за в сега и особено в бъдеще!Но понеже са ни съседи и нямаме кои знае какви различия е по добре да са добре!

71

До 81

преди 4 години

Никой не говори за природни дадености,климат,природа,а за устройството на една държава---мин. председател,абсурди,корупция,цени, покупателна способност,безперспективност......и.т.н

70

Анонимен

преди 4 години

Някога Сърбия беше по добре от нас но сега не е така!Няма да пояснявам подробно само ще кажа че държавите са ни почти еднакви по население и размери но БВП на България е почти 50 милиарда евро а на Сърбия е почти 40 милиарда!Сами направете разликата и кйои се развива по добре и кои е с по големи преспективи като се има впредвид че ние сме в ЕС а сърбите още драпат към раша!

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Хей ,в България има в пъти повече хубави места от колкото в Сърния!Това че там ни харесва и е добре за нас не прави България по лошо място!!!"Статията не е за красотите на страната, а за качеството на храната, напитките и други продукти...

68

Анонимен

преди 4 години

Българският туризъм губи почитатели главно заради лошите услуги,лошото обслужване и най-вече поради лошата храна.Тази година се заговорих случайно с естонци на моретоТе изказаха възхищението си от морето,слънцето и водата,но си премълчаха за храната,обслужването и за цените на стоките,като недвусмислено показаха,че въпреки природата,не са доволни от почивката си в БГи следващата година ще ни"подминат"и ще отидат в Турция или Гърция.Е какво по добро доказателство от това за състоянието на туризма

67

Анонимен

преди 4 години

Хей ,в България има в пъти повече хубави места от колкото в Сърния!Това че там ни харесва и е добре за нас не прави България по лошо място!!!

66

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига с тая мантра бе, ! По тошово време по 180 лв. взимаха само мързеливи хрантутници, които ги мързеше един пирон да забият и по цял ден подпираха столовете в канцелариите! Баща ми взимаше около 600 лв. /понякога повече/, а майка ми около 500 лв. Работиха на национални обекти, много командировки! С тези пари за 20 г. - две нови коли, 3-стаен апартамент, стегнаха стара къща на село, всяка година на море! Сега за 20 г. колко могат да направят това бе, ...

65

Ха ха ха :D

преди 4 години

До Анонимен 76Ха Ха Ха!!! - Ходи да бачкаш келнер тогава. Какво пишеш по тези форуми?

64

Анонимен

преди 4 години

Аз живея в чужбина и да ви кажа каква е истината:в Сърбия съотношението цена-качество е на много по-високо ниво от Народна Република БОКОВИСТАН!!!!В МУТРОЛАНДИЯ скъпотия,ниски заплати,престъпници на всеки ъгъл,корупция,абсурди,намръщени физиономии и хора потънали в заеми.Не казвам,че Сърбия е "цъфнала и вързала",но в много отношения са по-напред.Все пак тях не ги управлява БАЙ ***(ЦАР ТИКВА)!!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Половин Сърбия, Албания и бивша Югославия е в Швейцария. Там един сервитьор изкарва повече от "супер квалифициран" ИТ специалист в БГ.

62

Анонимен

преди 4 години

Незнам на какви цени пазаруват в Сърбия но сигурно са по ниски от мутренските. Но ако отидат в Македония не само хранителните продукти и цигарите са евтини но и горивата. Бензин и дизел на лев и пдесет за литър. Всички които живеят около границата с македония пазаруват храна цигари и зареждат евтин бензин и дизел.

61

хохо

преди 4 години

Ако не сме ние,сърбите са умрели и без това !