295

Далаверев

преди 4 години

Подготвен е нов сценарий за подмяна на вота тази неделя в София роми са вербувани да се снимат как "гласуват под строй за Йорданка Фандъкова, обяви пред bTV премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.Тоя нали беше сърдит на бтв?

294

Па не знам

преди 4 години

Отидете в ромските махали и вижте във всяка къщурка, как свети ликът на Борисов

293

Анонимен

преди 4 години

по-скоро Борисов е уговарял роми,които уж да гласуват за Фандъчката,за да кажа после,че Мая Манолова ги е накарала да гласуват за ГЕРБ и това да бъде използвано срещу нея...Много нагла и дърта лисица е Боко и същевременно много проста ,ако мисли,че някой ще се хване на неговите измишльотини...да кажем плоски лъжи като него.Той самият е изпечен лъжец и манипулатор,а и най- вероятно някой му е дал акъл да говори така.То си личи,че е скалъпено отвсякъде.Надали ще му се хванат и това е плюс за Мая

292

Значи си дишал

преди 4 години

| <чистия въздух> когато имаш два часа ток два нямаше през зимата.. И хората извадиха печки... Това по мъдрото соц. ръковпдство

291

реалист

преди 4 години

Мутрата е много предвидлив. Има бъдеще за ГЕРБ, защото се превърнаха в ромска партия чиито електорат все повече ще се умножава благодарение на тях. За Евророма не гласуват така масово както за другарите от ГЕРБ. Аз не мога да разбера какво правят патриотите с такива продажници като ГЕРБ? Явно парите са заглушили патриотичните им възгледи.

290

Анонимен

преди 4 години

До 305 не съм социалист бе тъпан ар. Не е нужно да си социалист ако искаш да прецакаш гробарите. Омръзна ми да ми приписват политически идеологии, които не следвам. Аз съм просто един човек, който иска да живее в красив и чист град. За жалост не мога заради такива като вас промити мозъци. Не разбра ли дървена главо, че всичко е алтернатива на Фандъкова.

289

сиромах

преди 4 години

Освен всичката простотия на др. Буда и голямата му религиозност предлагам да го издигнем и изберем най-малко за Патриарх на Българската православна църква,а ако е възможно и за световен такъв!То не беше кръстене за щяло и нещяло и призоваване на Господ,а този *** би трябвало да знае,че не се се споменава напразно името господне!Каква наглост,какво безсрамие и безскруполност трябва да имаш,че да се държиш като комунист на разпит и при очевадни истини да отричаш некомпететността си?!

288

TT

преди 4 години

До 300 Кремълските храненици пак сте измислили "велика" схема...

287

До 295

преди 4 години

Ако смяташ , че има образовани комунисти-социалисти е вярно, че няма да гласуват за Фандъкова, но няма такива. Максималното образование на бай Тошовите наследници е основно или някакво мижаво средно, но с висше няма нито един. В неделя чакам да напишеш как вота е купен и затова Манолова или сестра Галева е загубила. Нещастници.

286

Анонимен

преди 4 години

До 299 аз съм роден в тоя град. Но ти можеш да извлечеш всякаква лична информация от някакъв коментар в интернет. . Дишай си отровни изпарения като желаеш бе, то насила хубост не става, явно същото се отнася за здравето.

285

До идиота под мен !

преди 4 години

Един и същи *** ни засипват със спам по всички новинарски сайтове . Колкото и да се зорите червени паткани такива пак няма да спечелите . С тролене по сайтовете не се печелят избори

284

Анонимен

преди 4 години

Хубава работа, но "българска"!Никой нормален политик от "високото ниво" няма право да се изказва неподготвен за местните избори!Това е 100 процента натиск върху избирателите!!!ГЕРБ и БСП трябва да ги забранят като партии, които през последните години унищожиха републиката както икономически така и политически.Пълен политически "батак"!

283

Анонимен

преди 4 години

До 297 така е, но не може да се допусне статуквото да продължи. Всички знаем, че дори и да спечели, Манолова ще има ограничена власт и няма да изкара втори мандат. Но като я избираме отслабваме властта на ГЕРБ, което е много нужно. Социалистите са гадни, но гербарите не са по - долу. Те обаче умело прикриват своето бездействие и ни заблуждават, че правят нещо. Абе осъзнайте се хора. Всички са едни и същи - мафиоти. Просто едните се крият по - умело от другите.

282

До 295

преди 4 години

Ми пали москвич и обратно на село... И си дишай на воля... Ба си писна ми от Столичани в повече!

281

Анонимен

преди 4 години

Хахахахахахахахахах!Нечистоплътни хора има в управлението, всъщност там други няма.Ама и услужливи журналисти с лопата да ги ринеш.

280

Гн. Борисов

преди 4 години

Започна изграждането на държава върху пепелището останало от червено-синята мъгла... Приватизирала без пари и нарязаха на скраб цялата индустрия на социалистическа България, построена с кървави робски труд на родителите ни! Гласуваш за Мая - получаваш приватизаторката на Импекси, уволнена за корупция от Станишев... Българино????

279

Патриот

преди 4 години

имаше еда песен от 80те tell me lies ,tell me sweet little lies!Предлагам я за химн на ГРАБ

278

Анонимен

преди 4 години

Абе вие живели ли сте в София за да ми давате минуси или просто ви е платено? Защото аз се намирам в София в момента, и ви казвам: като отворя прозореца вече не се диша. като погледна пътя виждам само дупки. АЗ ГО ВИЖДАМ С ОЧИТЕ СИ. В МОМЕНТА. Освен центъра в тоя град нищо не е оправено, а дори там има много какво да се желае .Никой умен човек, който познавам не гласува за Фандъкова.

277

Hg

преди 4 години

Ми те винаги за бокко си гласуват,не е излъгала

276

Анонимен

преди 4 години

До 291 е тосега не прилича ли? поне в дълбоката провинция въздухът е дишаем. А какво да кажем за разбитите пътища, които се кърпят всяка година? Ами крайните квартали(в какъвто живея) , които приличат на централноазиатски? Ами цялото затваряне на очите за изцепките на ромите, от горене на пластмасарии до надуване на чалгии през нощтта? А безразборното строителсто, което прави блоковете да изглеждат като повърня(всеки си санира квото иска). Ами Грозните архитектурни проекти, които никой не спря?