41

Анонимен

преди 4 години

Дам.... Затиснат от живота - всеки малък нeщастник си търси идоли като Дpишо...Да се "приобщи" и той някак към "Дъ брайт сайд ъф Лайф"... Дава му чувство за собствена значимост. На реалистите е ясно, че жиголото Дpишо - ще си остане средняк... На реалиста - не му дреме - колко пари прави хасковския прованс... Нито с кои гювeндии се търкаля.Реалиста има за постигане собствени цели... Не се "грее" от успехите на егоисти - за които българската (софийска) публика - е безинтересна. Автографи няма

40

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се напъва Григор Диитров никога не може да постигне успехите на генерал-академик-тенисист-футболист Бойко Борисов.

39

Борис Бекер

преди 4 години

Аз съм фен на футбалерката от с.Банкя защото я смятам за най великата тенисистка след Големия Взрив..

38

Анонимен

преди 4 години

До 34А ти какво полезно си свършил в жалкия си живот освен да смърдиш и да плюеш?

37

Анонимен

преди 4 години

Айде стига с тоя Григор бе. Досадни сте вече. Напишете когато наистина постигне нещо голямо.

36

сара

преди 4 години

Тука има големи литератори, които обичат думата несретник и мислят, че впечатляват с това. Григор бил несретник, подкрепящите го били несретници. неудачник, непрокопсаник, човек без късмет, *** - ето това е значението, драги ми несретнико, който обичаш тази дума, но не я разбираш.Радвай се повече на живота и ще се измъкнеш от несретното си съществуване.

35

Анонимен

преди 4 години

Федерер е номер 3 в АКТУАЛНАТА АТП класация, на 1200 точки над 4-тия.В класацията на смешника АнонимеН обаче не фигурира.

34

до 32

преди 4 години

И какво като е играл - чудо голямо. Да не играе само той.Освен това на него това му е работата - да играе тенис.За това му плащат. Едва ли е свършил нещо полезно през живота си.

33

Пената от Мировяне

преди 4 години

До АнонименДо 31: Аааа не !!! На ГМО ФК,,Леффка Драгойчева-Лаффчис ,,1992 !!!

32

Анонимен

преди 4 години

Във въпросното незначително турнирче участват анонимниците Джокович, Надал, Циципас.

31

Анонимен

преди 4 години

Колко от Уважаемите коментатори са играли на Мастерса в Париж ?Сано питам !

30

Анонимен

преди 4 години

По-жалко от това да си фен на Григор или Кобрата е само да си фен на Андреа и Николета Лозанова.

29

DO :

преди 4 години

Анонимниците,които плюят Гришо да побързат към Била и Кауфланд за да си купят промоционални кюфтета и кебапчета,за да не гладуват с мизерните заплати !!!

28

Анонимен

преди 4 години

Така наречените фенове на Григор са една точно определена група от несретници.Добре че от време на време и той побеждава някой анонимник за да получат и те своята доза радост в животеца си.

27

Анонимен

преди 4 години

Типично за комплексарите и лузърите е да се прехласват с чуждите успехи.Така си мислят, че и те са постигнали нещо в жалкия си безполезен животец.Ако бяхте нещо, нямаше да пишете в ранния след обед по форумите.Аз пиша, защото тук сега е рано сутринта и покрай кафето, преглеждам сайтовете да видя докъде е стигнало падението в Тикволандия.

26

Анонимен

преди 4 години

До ФенъВсъщност разбирачо смотан, последните 3 години точно този турнир не са го взимали нито Джокович, нито Федерер.

25

Sichtpunkt

преди 4 години

Защо сте толкова злобни?Направете вие повече,ако можете.Ама освен да стоите пред компа и да плюете,май за друго не ставатеАз лично не съм злобен, но Гриша като бие и при нас трети ден дъжд вали. Ти не искаш ли хубаво време?

24

миранда

преди 4 години

Някои в злобата си на дребни душици даже не могат да разберат какво ни радва в това момче . Браво, Григоре! Все така усмихнат и чаровен!Успехи ! Ти най-добре знаеш, че щастието е и в малките неща !

23

Анонимен

преди 4 години

По жалки от Гришата са т нар му почитатели ,които постоянно се заяждат с хората по форумите .

22

Анонимен

преди 4 години

Ти си просто един нещастен злобар,а аз се гордея с всеки българин,постигнал нещо в своята област.Дано има повече такива и по-малко като теб.