274

преди 16 години

272 има закон за държавния служител на Р България. Вчера на дисциплиния съвет на МВнР са разглеждали слуцая и ден трябва да се произнесат. Така, твоите познания по законодателно право ама хич никой не го интересува. Щото не си ти този който ще каже, кой кво е нарушил и дали го е нарушил. Пък ако се имаш за адвокат моля гледай да не прдставляваш гореупомената дама в съда. Щото дупе да и е яко / а пук то е яко като гледам/ във съда ако ти си и адвокат

273

преди 16 години

За пореден път повтарям: не обиждайте и не обругавайте трътляка. Ако имате претенции съдете я за морална обида, за нам кво си, но не обиждайте и обругавайте. Ако ви е обидила, има си за това съд и за това всеки им право да я съди за квото си там иска. Но не падайте на нивото на простите хора, които могат само да пригласят на обидите и не знаят, как да си потърсят правата по законов път.

272

анонимна

преди 16 години

Абе вие добре ли сте!? Знаете ли кой е фотографа на тези снимки!? Знаете ли че автора е голяма професионалистка която си разбира от работата и никога не би направила нещо пошло! Първо със пълно право могат да се наричат изкуство. Второ от сайта имат ли право да качват снимките тук. Трето научете определението за порнография и след това говорете простотии в интернет пространството. Четвърто тя освен че е политик, е и жена, личност и има право да качва в собствения си интернет сайт каквото си пожелае. Аман от разбирачи!

271

DiPlOmAt

преди 16 години

Момичето което всички вие съжалявате,изпитва непреодолимо желание да предизвика всеобщ интерес, излагайки на показ ( не искам да коментирам, дали е хубав или грозен, кльощав или дебел)своя ***.Ако това го беше направила някоя *** , никой тук нямаше да коментира,нито да "жали",но тъй като въпросното момичесе занимава с дипломация( думата занимава може би е много правилна) в М.Вн.Р. на България , се разгоряха толкова коментари.И как иначе? Българска дипломатка с визия на прости-тутка. Ако някой апелира да не убиваме с камъни блудницата, аз апелирам да убиеме с камъни дипломатката, а блудницата да продължава да си блудства.За всичко си има хора.

270

Първанката

преди 16 години

Първанов да си качва лични снимки на сайта, или Кондолиза да се опъне по прашки :). Аз не. Недопустимо, по този начин уронва престижа на институцията.

269

преди 16 години

Права си Северинче, спора с теб е безсмислен. Ти си точно от хората които много говорят но нищо не казват. Имаш си мнението твое си е, но не обиждай и не критикувай останалите от форума защото не ги познаваш а това показва и твоята собствена ниска култура /липса на ниво!/. След като на Лилчето се плаща от нашите данъци то имаме право да изискваме от нея. Това е факт. Като не и харесва да си намери друга работа.

268

агент на ДС

преди 16 години

Аха,личния й сайт не е широкодостъпен,така ли? ЗАПОМНИ - В ИНТЕРНЕТ НЯМА НИЩО ЛИЧНО! ТОВА Е ПУБЛИЧНО ПРОСТАНСТВО! АКО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ ЗЯПАТ-НЕ КАЧВАШ СНИМКИ В САЙТА,АКО ИСКАШ ДА ТЕ ЗЯПАТ-КАЧВАШ СНИМКИ! Още да ти обяснявам ли?!!!!? Още повече,че тя е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ,ако и това нищо не ти говори,не знам как да ти изложа ФАКТИТЕ!

267

преди 16 години

ДА ТИ ИЗПАПАМ ДУПЕТО!!!

266

агент на ДС

преди 16 години

ioshi,тъкмо щях да го напиша,напълно те подкрепям!

265

анонимен

преди 16 години

Всички коментари са логични - и със знак + и със знак - ! Не може да се даде еднозначно определение за това - има и чисто човешко в него, има и малко неразумно и не тактично. Просто вечния въпрос за разума и чувствата - това е. Много хора знаят 6 езика, много хора имат високопоставена работа. Ако всеки от тях залитне в някой по-розов бранш обаче това не ги накърнява - просто ги прави по подвласни на клюки - вечно са в устите на хората....като пръстчето на Лила :)Благородно е да й простим! Това е моето мнение.

264

Chvor

преди 16 години

Тя е държавен служител, и като такъв е длъжна да спазва някакво формално благоприличие. Какво прави извън служебните и ангажименти си е нейна работа, но с тези снимки уронва името на всички нейни колеги. Наблюдава се тенденция за чалгаризация и в политиката.

263

Мимка

преди 16 години

Важното е човек да е честен и да помага, а не да не пречи на другите. Дали снимките се харесват или не на някой няма значение, нали до скоро не са били натрапвани на никой. Важното е, че момичето никого не е излъгала, нито е направила нещо на някой. Сложила е свои снимки на личния си сайт, на който е по бельо. Това си е нейно решение и не виждам какво има да се обсъжда. Има толкова важни неща като корумпирани политици и т.н. Кой знае какви са в обществото - от примерни по-примерни. Супер лицемерие е това. А момичето какво направило - сложило си снимки по бельо на сайта и си показало ***, че и сложило един виц за дипломати. Поне е честна. Никога не съм писала коментари, ама направо ми дожаля, като прочетох статиите за нея. Много грозно ровичкане в личния и живот. Все едно е забранено да си сложи профил в сайт за запознанства. Защо хора всички трябва да са еднакви? Как всъщност е навредила тя на нас и на страната ни? Не разбирам. Тъжно е. Тя повече няма да си прави личен сайт с подобно съдържание, вероятно и може би ще крие това, че иска да се запознае с някой през нет-а, и това ще направи ли по-добри вас, мен, нея, страната ни, света? На мен изобщо не ми харесват списанията и въобще цялата индустрия, която ни е заляла с полуголи снимки на жени, но не са виновни моделите, нито фотографите. Цялото ни общество е такова. Това е външен израз на определен начин на мислене. Важното е първо онова което е отвътре и после онова което е вън. Полуголите снимки са най-малкия проблем. Те са резултат. Това което е много по-порнографско в случая е отношението към нея. Решили с камъни да убият блудницата. Не виждате ли колко по-грозни са коментарите и ровенето, от самия факт, че е публикувала снимка по розово боди? И веднага изкараха момичето каква ли не. Ами ние не я познаваме. Хора, нека да мислим повече, преди да хвърляме камъни!

262

Анонимен

преди 16 години

ЛИЛА - В ТЕБ ИМА НЕЩО ПОРТУГАЛСКО - ПРАШКАТА В *** ТИ НАПОМНЯ КАБО ДА РОКА :о)

261

преди 16 години

Колко пъти да ви разправам да оставите трътляка на мира. Като искате съдете я за обида и ли там квото си искате, ама не обиждайте. циплинарният съвет на Министерството на външните работи е заседавало вчера и ще и налагат наказание, какво искате повече? Ако имате претенции съдете я, но не я клеветете и обругавайте, щото падате на нейния, който и без друго не е много акъл.

260

ева

преди 16 години

нищо против секретарките да си правят еротични снимки и да ги показват, но ако имате дебел *** като тая, не го правете

259

Huko

преди 16 години

добре бе, хора. защо сте толкова ограничени? представяла БГ на международно ниво, нямала право да се появява по прашки.. абе вие нормални ли сте?първото което е - това е единствената такава снимка на сайта й.. и ако това е за вас нецензурно съдържание- *** ви и задръстеняците. плюс това те не са пльоснати на някой широкодостъпен сайт, а са в ЛИЧНАТА й страница. и ако не се беше вдигнало толкова шум около това, този сайт едва ли щеше да бъде отворен от някого.. освен може би от някое скучаещо онанистче.изкарвала била пари с тялото си, нямала други качества- нима? и как го решихте това? нима я познавате? *** комплексари- искате ли най- накрая да загърбите принципа "щом не мога да стигна гроздето, значи е кисело"? щом като е сравнително секси, значи е ***, така ли? желязна логика, няма спор.лапнала била пръстче, показвала ***.. аман от простотия и завист..понякога ме е срам, че живея в толкова задръстена държава, честно!

258

Eва

преди 16 години

Говорите за Лила, че е не знам каква си, а каква е Илияна Йотова, каква е Юлиана Дончева? Че нали с женските си чарове и разпуснатото /меко казано/ поведение направиха кариери - от журнаристка и баничарка в политички! Защо тогава жените да не го правят? Имат добър пример!

257

bez zna4enie

преди 16 години

abe vie dobre li ste vsi4ki,ne mislite li,4e vseki si ima pravo na li4en jivot,za6to taka zapo4nahte da opluvate momi4eto,za6toto i zavijdate,ami taka e re6ila taka e napravila.Stignete vie do tam do kudeto i tq i togava mojete da kazvate kakvoto i da bilo.

256

преди 16 години

ЕЙ ама хич не чувате! Колко пъти да ви разправям да оставите трътляка на мира! Кво и е направило девойчето! като имате претенции я съдете! Вески може да го оклепат. Има си закон за държавната администрация, като искате я вкарайте в съда не само да я плюете. Ако съда каже че е виновна ще си носи отговорноста. Че не и е мястото там това е горе долу сигурно, но и за това си има съд, админитрация, комисии. Ако само плюете трътляка, най-много да му направите хубаво, като искате да йа съсипете го направете по закон, а не по селския.

255

ioshi

преди 16 години

Северина, не знам речникът ти колко е "богат и колоротен" и за какъв "конгоански х*й" говориш, но виждам, че мненията ти дотук съдържат само високопарни фрази и клишета.И не ми говори за Бойко, Бинев и т.н. - една простотия не оправдава друга - демек не ме интересува, че примерно Гъзис си е снимал *** и го е сложил на билборд, тази простотия ни най-малко не оправдава простотията на Лилата, която все пак е държавен служител. Що се отнася до CV-то на въпросната госпожица Лила, моля не ми го цитирай като толкова успешно, защото освен че е била сексретарка няколко години и че сега е "експерт" в Министерството на Външните работи, Лила не е била нищо повече. Много по-млади от нея хора имат къде-къде по-внушителни CV-та. 6-те езика, които владее, са също много спорен въпрос - всеки знае, че човек справя ли се добре с един от трите: испански, португалски или италиански език, ще се справя съвсем прилично и с останалите два езика. Със същия успех Лила може да добави към списъка си и 7-ми език - Македонски: "Писмено и говоримо, добре".Виж, за едно нещо признавам, че си права - "има хора които нямат база за сравнение - недостижи ми са, защотото нямат лимит!". И наистина за пореден път се убеждавам, че простотията няма лимит и е безгранична.