121

Чиновник

преди 4 години

До ГробокопачВ България робство няма. Има обаче мързеливи тарикати, които по цял ден плюете по всичко и по всеки. И все Бойко ви е виновен, че сте некадърни и мързеливи.

120

Анонимен

преди 4 години

Купуването и продаването са поредните успехи на Герб и техните фенове ги подкрепят. Щом е за делото - и Пеевски става добър, и ромските гласове са добри.

119

Анонимен

преди 4 години

Не му понесе на БСПту, че половината им хора се насочиха към ГЕРБ. Така е, драго БСП, като не разпределяш средствата правилно ...

118

Анонимен

преди 4 години

Тая има харизмата на невротична, дърта и грозна даскалка, която е девствена, ама си го изкарва на децата :)

117

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 126Ще кажа - Кой номер искаш да зачеркна и на втория тур, тарифата същата ли е?

116

Анонимен

преди 4 години

Хората препочитат мутри и шоумени, пред комунисти, които с пламък в очите и с гордост разкаваха, колко велико нещо е било народния съд... които си беше чисто и просто реваншизъм от средновековен тип. Комунистите станаха царе и боляри, ама ни приказваха, какви сме равни, доакто едни 20-30 парчета живееха в резиденции и ги возиха в лимузини, едни 8 милиона бачкаха като ненормални в нерентабилни заводи по 6 дена в седмицата. Не мерси ...

115

Анонимен

преди 4 години

И къде са ти доказателствата г-жа Лъжа, или това е поредната твоя манипулация. Защото пък на мен ми казаха, че вие от БКП сте давали по 500лв. на глас. !!! Какво ще кажеш сега???

114

Чиновник

преди 4 години

Слабо Нинова, много слабо. ГЕРБ има подкрепата на голяма част от народа и няма нужда да купува гласове.

113

ТКЗС Крушовица

преди 4 години

Другарката да не се прави на разсеяна, а да идва да рони кукуруза.

112

Пенсионер

преди 4 години

За какъв страх говори Нинова ? Страха е при БСП, че няма да са на софрата.Бойко им взе баницата , а не МВР.

111

Гфх

преди 4 години

Къде ги дават? За един приятел питам.

110

Анонимен

преди 4 години

За такива изказвания без доказателства , ДАНС трябва да се самосъзира веднага.Сутринта па БТВ Андрей Райчев каза, че в София имало между 10 и 20 хиляди купени гласа. От къде знае и как ги е преброил ?Демокрацията не означава всеки да говори глупости , без доказателства. То и за Пабло Ескубар и Бойко Борисов се говори че имат милиони , ама никой не ги е виждал.

109

Анонимен

преди 4 години

ДРУГАРКАТА Е ПОЛИТИЧЕСКИ МИГРАНТ, МИГРИРА ОТ ПАРТИЯ В ПАРТИЯ, КАЗВАТ ИЗГОНИЛИ Я ОТ НЯКЪДЕ ЗА КРАЖБИ, ТА ОТ ТАМ ПОЛУЧИЛА ФИКСАЦИЯ ВЪРХУ КРАЖБИТЕ- А В БСП СЕ КРАДЯЛО НАЙ СЛАДКО- ТАМ СЕ РАДВАЛИ НА ЧУЖДИТЕ ПАРИ НАЙ МНОГО- 1.1995Г/2.1997Г- 13 ФАЛИРАНИ, ОПОСКАНИ, ОБРАНИ БАНКИ И ТОГАВА ЕДНИ ДРУГАРИ ОТ ПАНЕЛКА В ДВОРЦИ И ЯХТИ, АМА НЕ МОГЛИ ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ СЪС СЕЛЕНИЯТА, ТА ОТ ТАМ ПОЛИТИЧЕСКИ КИЧ.

108

Изземвач на баници

преди 4 години

Виждам дъртия интернационал и докато се усети съм му иззел баницата. Га фърляше пачките не рива.

107

Курно,

преди 4 години

Няма логика бедните българи да гласуват за шайката ви мулти - милионери на наш гръбИ това вие много СвиквайтеОт тук нататък ще се борите за третото място

106

Гласувах за ГЕРБ

преди 4 години

Без париЗа хрушовянската делвнка и стещу 3 000 не бих гласувалАре у левоИли у Сибир където име мястото

105

Анонимен

преди 4 години

Нинова завижда на Бойко, че не може и тя да дава по 300 лева.

104

Чочо

преди 4 години

На червенотиквеничковчетата любимите герои от разкази са : " Лъжливото овчарче " " Андрешко " " Хитър Петър". И така от откакто са се пръкнали без лъжа , кражба и кръв не могат да живеят . Някой да е разбрал от 9 септември 1944 г до края на пършивото им управление колко хиляди изтрепаха без съд и присъда - разбра се след 10 ноември грозната истина . Позеленяли са от безпомощност , че не могат вече да манипулират и лъжат народа , както по времето на господството им . Баницата им е постна .

103

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

БАНИЦАТА НА БСП---САМО ЗА ИЗБРАНИ "ПРИВАТИЗАТОРИ" ОТ КРУШОВИЦА.

102

Анонимен

преди 4 години

ЗАКЛЮЧВАЙТЕ ВРАТИТЕ, ПРИБИРАЙТЕ ДОБИТЪКА, СКРИЙТЕ КАШКАВАЛА- КОМУНИСТИТЕ СЕ ЗАВРЪЩАЛИ.