7

Първанов

преди 16 години

Станишев е уникума за комунистичска представа. каквото и да става с държавата на него винаги му е смешно. и как не като не му пука. Може ли такъв търтей да управлява правителство като той дори собствено семейство не може да управлява. Всъщност дали той управлява страната, като не знае на кой свят се намира и изобо какво става в държават. Защо най-добре не ходи на село да пасе патките. май и за това не го бива. най-некадърният министър председател управлявал някога България. Благодарение на помоща на Гоце.

6

papi

преди 16 години

кои проблеми на тази държава решихте, че ще се усмихваш? Не си ли правиш сметка, че скоро ще уморите и тези, които ви подкрепят? И после? Не дай си боже оцелелите мислещи да ви съдят за причиненото заради лакомията ви. Е, тогава пак ли така гадно, мазно и самодоволно ще се хилиш?

5

viks

преди 16 години

Хей Организатор!Тикво зелена! Коя ли учителка те е учила! Горко на такава държава с такива некадърници като теб.! върви учи , но си личи , че нямаш умствен багаж за това ! Стачка до дупка ! Успех!

4

преди 16 години

Така е трият.А как според Костов ще станат реформите,след като искат в споразумението да пише изрично,че запазват стачна готовност?Всяко съкращение на излишните ще бъде незаконно.Догога ще ни мислят за по-слабо грамотни от тях?не им ли е ясно,че другите лекари и инженери са учили повече от тях?

3

xexexe

преди 16 години

Какво значение има дали стачкуват интелигентни хора , а не пролетарии?Нима така наречените пролетарии ако стачкуват няма да им се обърне внимание ?!?!?!Или щом сме учили всичко е ОК, а другите които не са да му мислят??!

2

marvelis

преди 16 години

Защо си кротуват и гледат сеир преподавателите от Университетите,те нямам ли задължение да обучават?Или,после плачат,че идващите били неграмотни и нищо не знаят,а те какви кадри бълват,дали са специалисти някакви или стават само за....ченгета,ама и тяхната бройка е ограничена???????

1

Иван

преди 16 години

Е как няма да е усмихнат и щастлив ?!:). Като излезе убедителен победител над това непроизводително съсловие търтеи нарекли се даскали !. След като общественото мнение изцяло го подкрепя !. Всеки би се 4увствал морално удовлетворен и усмихнат като него !