14

Анонимен

преди 4 години

Нищо подобно, никой не тръби, че камионът е български.Не си измисля и не лъжи.

13

Клих

преди 4 години

Незнам какво се пише и казва в България, но в цяла Европа се говори и пише че камионът е български. Живея в Германия и работя в Швейцария, по немските и швейцаеските радиа и телевизии 3дин от главните анонси е че камионът е български.*** после обеснявай че нямаш сестра. Много жалко за ужасната смърт на тези бедни хорица. :(

12

info205

преди 4 години

Причината е, че Англичаните са расисти. Ще подам сигнал в ООН. Гълфстрийм и гринуичкия меридиан също са се оплакали от расизъм и са подали жалба в съда в Риад за правата на нещата.

11

men

преди 4 години

спокойно. дали има тела и жертви не е много сигурно. в днешно време всичко е дим и огледала. най вероятно ще изкарат сега някаква голяма драма, ше има филмчета след това а мама мюркул преди да си тръгне ше направи безплатни полети еър европистан от пакистан, афганистан, индия, африка, близкия изток до европа. ше се лети нон стоп докато не остане бял човек в европа.

10

Анонимен

преди 4 години

То май и шофьора няма никаква вина. А намесването на България вече е по навик.

9

Анонимен

преди 4 години

Чудно ми е, защо новината е, че камиона е с Българска регистрация. Тя регистрацията не е убила хората. Собственик е поданик на Кралството, шофьор е поданик на Кралството. ААА. Или за да може да се насъскат още повече срещу расистите Българи. И външно защо мълчи, като тая тетка от английската полиция 100 пъти заяви, че камиона е български?

8

Анонимен

преди 4 години

Нашите журналисти къртят мивки със знанията си. Телата са в стандартен контейнер който може да се превозва с кораби и камиони. Контейнера е разтоварен от ферибота натоварен е на шасито на камиона и телата са открити 1 час след натоварването. Няма как да са умрели за един час и шофора да е виновен за това. Трябва да се установи от къде идва контейнера. И стига все ние сме им виновни за нещо на западняците.

7

Анонимен

преди 4 години

Едно време плащали за робите - да ги примамят, да ги превозят. Търговците имали и разходи. Днес робите си плащат. Търговците са само на печалба. Ама незаконно било, голяма борба пада с търговията и търговците... Милиардери станаха с помощта на "елита". И да знаете, климатичните промени са виновни!О, времена!

6

Анонимен

преди 4 години

на които адрес е регистриран в България тои му оправя всичко

5

Анонимен

преди 4 години

Безпросветници, телата са в ремаркето, не в камиона. В камиона или влекача, както е правилно да се каже се качва само шофьора.

4

Русенец

преди 4 години

И като не е влизал в БГ как е преминавал ГТП?

3

Анонимен

преди 4 години

А как е минавал ГТП? Или пункта е на наш чуек КАТеричок или даяджия и думка печати като изоглавен.

2

ogin

преди 4 години

Бог да прости горките хорица

1

Анонимен

преди 4 години

Не става ли да ги натикат в пещите на някоя ТЕЦ и да ги размразят?