36

Чао

преди 4 години

Айде всички предатели,***, сдружения и партии който се финансират от САЩ зада предават и грабят България,да се готвят да бягат. Не искаме да сме съюзници с държава предатели и терористи.

35

Бай Петко

преди 4 години

Руснака и турчина прецакаха много галантно американците на техните протежета кюрдите им оставиха само избора на кой.... Да се нанижат на руския или турския

34

Анонимен

преди 4 години

предаде ги Тръмпела, САЩ влязоха в Сирия по времето на Обама, така че предателят тук е Бай Дончо, защото е персонално негово решение това, а не на народа на САЩ

33

Позор

преди 4 години

И ния виждаме че сащ предават всички,и нас някой ден когато не сме им нужни вече...

32

Анонимен

преди 4 години

Ако някой предаде България на Турция, това ще бъде Русия, а не САЩ!

31

Ф.С.В.

преди 4 години

И спокойно мога да кажа че---- ТРЪМП е американският "ГОРБАЧОВ" Честито на САЩ !!! хахахаахахахахха

30

Евалла на ЕРДО

преди 4 години

ПЕРФЕКТНО РАЗИГРАНИ КАРТИ!!!СЕГА ЩЕ ИЗРИТА ВСИЧКИ КЮРДИ ПРИ АСАД,ТОЙ И РУСИЯ ДА ГИ ХРАНЯТ. ЕРДО, ПАК ЩЕ ПОМАГА.... АМА СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ... ХАХАХААААА.. УМЕН, ЕРДО.... УМЕЕЕЕН.... ХАХАХААААА!!!

29

Цола Драгойчева

преди 4 години

А СССР - комунизма в България!

28

Бай Петко

преди 4 години

Другарки и Другари всичко върви по план скоро ще се освободим и ние от фашистко иго

27

ХА-ХА-ХА!

преди 4 години

Червените неудачници са се развихрили

26

Тошо Тъпото

преди 4 години

Кремъл---СЪЩО!

25

майорски

преди 4 години

До Ф.С.В.да да знам за Газтта в Кипър ..и за израелската компания ...и не са 50 години а 100 .....и земята е плоска нали !?

24

Бай Петко

преди 4 години

До ХахаЗАЩО ГИ СЪВЕТВАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ??!!!УТРЕ, ТАКА ЛИ ЩЕ СЪВЕТВАТ И НАС.... ХАХАХААААА....???!!!!!!!!Напълно нормално така ще съветват всеки съюзник на американците

23

Анонимен

преди 4 години

След време така ще ги замервате и Вие.????????

22

Ф.С.В.

преди 4 години

Ябълката на раздора е --- ГАЗТА В КИПЪР И ЕВРЕЙСКАТА КОМПАНИЯ ПОЛУЧИЛА ВСИЧКИ ПРАВА !! ГАЗТА ТАМ Е В ТАКИВА КОЛИЧЕСТВА ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАХРАНИ ЕВРОПА 50 Г НАПРЕД !!

21

Ф.С.В.

преди 4 години

Турската армия за съжаление е -МОГЪЩА_ Ердоган е едно пинчърче в ръцете на Русия и Китай - Но той ще поправи всичкото зло идващо в Близкият Изток - ЗЛОТО наречено Израел -ТО дори е изтрило в Гугъл МАп държавата си "майка" Палестина -Тя не съществува там !! Турската Армия ще смаже всичко до себе си -Ще отвори път към Ирак и близо да Озраел -Армиите на Сирия и Ирак са слаби -изморени от войни -Срещу себе си имат много силен съперник -Армия която може да воюва срещу всички дори и с Гърция -

20

Император Путин

преди 4 години

Целостта на Сирия е гарантирана, какво ще става с кюрдите не ме интересува

19

Хахахааааа.

преди 4 години

АМИ, ЗАЩО РУСНАЦИТЕ НЕ ЗАЩИТАВАТ КЮРДИТЕ ОТ ТУРЦИТЕ. ХАХАХААААА.....ЗАЩО ГИ СЪВЕТВАТ ДА СЕ ИЗТЕГЛЯТ??!!!УТРЕ, ТАКА ЛИ ЩЕ СЪВЕТВАТ И НАС.... ХАХАХААААА....???!!!!!!!!ТАТАРСКИ ХИТРОСТИ...... ПО ПУТИН СКИ!!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Никой не остана срещу Ердо.

17

НЕбългарин

преди 4 години

По думите му е очевидно, че ако кюрдските сили не се изтеглят, тогава от районите по границата с Турция ще трябва да се изтеглят сирийските гранични сили и руската военна полиция. По този начин кюрдите ще останат сами срещу турската армия, предаде БТА.-Май за кюрдите полезен вход не остана от всякъде шах и мат!