32

Анонимен

преди 4 години

Едва ли може да е изнасилен.Явно го е сърбяло?

31

Фалш

преди 4 години

Само за днес 2 негативни новини за Русия. Нещо ще става, и тъй като в Сирия има екшън, и в Украйна националистите искат "конфликтът" да продължи ... И при нас има избори .... И аз мога да се оплача, че са ме изнасилили, дали е верно или не и къде точно и дали приятелят не ме преби, всичко е толкова съмнително.

30

Анонимен

преди 4 години

Това сигурно е отговорът на убитите българи в САЩ, трябва да се черни Русия ние грантажиите обичаме убийците на българи в САЩ и мразим Русия.

29

Анонимен

преди 4 години

Няма такава новина в сайта на рен тв. Сега гледах. Дайте линк.

28

българин

преди 4 години

Братушките от край време са впиянчени , а сега го удариха и на манафлък !

27

Анонимен

преди 4 години

До: 23Ти четеш ли изобщо статиите?Никъде не пише кой на колко години е.Цифрата 16 е дата от календара, а не възраст.

26

Анонимен

преди 4 години

Единият от насилниците е бил баща му - пишман руски зет, а другият - вуйчото алкаш, брат на рускинята. Мухахахаха! Той да се благодари нашият, че снегорин с пиян водитель не е излязъл на пистата, когато излита от Шереметиево.

25

Анонимен

преди 4 години

Наисина не разбирам защо по д...те трябва да ходите да уяите там?! Нито дипломите се признават, нито образованието им е на някакво космическо ниво, нито житотът там е по-лесен отколкотот в България. То и в Еврпоа за бедните студенти е трудно, но поне после с тази диплома, особено ако е от малко по-добър университет, имаш шанс за хубава работа. А с диплома от някакъв измислен университет в Русия направо си за никъде. Гладуваш и студуваш напразно.

24

Анонимен

преди 4 години

Основно има два варианта: Или новините за Русия да са верни, представящи страната в много черни тонове, или пък да са фалшиви. И в двата случая обаче са повод за изява на русофилите и руските ***, което работи в полза на Русия.В първия вариант новината идва от нашите медии. Във втория вариант е изфабрикувана от някоя *** фабрика в Русия!

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя сигурно е от семейство на заклети русофили, отишъл да се запознае отблизо с евразийските ценности

22

Маяковски

преди 4 години

До При толкова...Нали, и аз това си казах, като влязох в едно приложение за онлайн флирт, пълно с рускинчета, мацки от беларус, украйна, молдова, даже и от грузия, и румънки имаше. Почти всичките бяха като излезли от списание, а тия видиш ли се хванали с някакъв студент. То че има извратени типове е ясно, ама момче да си признае такова нещо, не ми се вярва много. Не съм русофил, ама вече май се чудят само какво да излислят за да мятат по Русия.

21

Q

преди 4 години

Хм,там е доста оживено и има голяма видимост отвсякъде!Интересен случай-малко не съвпадат обстоятелтвата ....16 годишен и в Русия на общежитие ...кой ги изпраща там на 16 години .... и какво ли учи там !?

20

Анонимен

преди 4 години

А какво е търсил нашия студент в такава държава?

19

Бау

преди 4 години

Еми като ги мразят гейовете в Русия и се правят, че ги няма, така ще става. Горкото момче. Силно се съмнявам, че е случайна жертва де ... Сигурно самия той е хомосексуален и за го "наказали" ...

18

Анонимен

преди 4 години

Културни особености.

17

Диплома

преди 4 години

Че те нашите дипломи имат по-голяма стойност в Света, отколкото руските, за какво му е да ходи при хора живеещи в землянки и скрити педа...

16

Сата НАТО

преди 4 години

Супер, още един русофил стана жертва на собствените си заблуди. Да се дигнеш от България с кебапчетата, Балкана, Пирин, Банско, Несебър, Павел баня и да се завреш на майка сив гз в СПб, трябва да си пълен *** или от смесен брак.

15

Дани

преди 4 години

*** статия ...

14

Анонимен

преди 4 години

Фейк нюз и пропаганда.Евтино другари бойковисти.

13

Анонимен

преди 4 години

А какво ли се случва със студентите ни в Нигерия!!? уау