72

Анонимен

преди 4 години

Тази стратегия,която сега я готвят много закъсня.15 години спаха,ядоха,пиеха, танцуваха, пътуваха и накрая заради тях ни съсипват с критики от цял свят.Бяха добри футболисти, но какво да очакваш от едни момчета със спортно училище? Трябва да се намерят умни, морални и волеви хора за да излезем от този Батак, а те не са такива.Ако трябва да се извикат чужденци, не е срамно.

71

:):)

преди 4 години

еее Ице ,изложи се в каталунските събития и ся се правиш на големия европеец, аде знаем се от село.....цесекар съм радвал съм ти се с топката ама по далеч от полутиката

70

Гошо

преди 4 години

Ла**ногорец не е отбор, а болната амбиция на един гелосан наркоразпространител и колбасов магнат. Кренвирша е изкупил половината бразилски футболисти и пак ще се оакат в Лига Европа. Ако я спечелят - тогава да се бие в гърдите тоя зандан! Разградските помаци мразят всичко, щото не е мюмюн, а аз трябвало машалла да правя за умрялото им селско отборче. ДГД. Не ви Щем. Както и Перуката и Камата и останалите камъни на шията. А Стоичков е ***. Очевидно. Вижте дъщеря му...

69

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще си остане най-големият про'стак играл футбол ! Сигурен съм, че дори не знае каква е дефиницията за "расизъм", но да се прави на циркаджия проявява талант ! А дали не граничат с расизъм неговите обиди и употребата на нецензурни думи относно Реал / Мадрид / ? Останал е във "фонда" на забравата и неуважението та сега е стигнал до състояние да се прави на клоун, а дано някой се сети кой той ! Разплакал се, ха ха ха до къде го е довела вродената му про'стотия !

68

Анонимен

преди 4 години

Ходи си реви по мексиканските телевизии и не ни занимавай. И това думи на най-великия ни футболист! Що искаш да ни закриеш футбола? Да ти вземат медалите и отличията тогава...

67

ники

преди 4 години

Твърдо съм за!

66

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо викаш 4-5 години да не падате от вафли, а Левски от поредния анонимник в турнирите докато столичните грандове закърпят положението евентуално? А за да не личи реално мотива ти, набутваш и Лудогорец и другите в кюпа, а? Умно, умно.

65

Дош

преди 4 години

Този селянин - *** пак се изказва неподготвен..

64

Анонимен

преди 4 години

От целият Изпълком на БФС,само Костадинов не се занимава с престъпления.Иначе Боби трябваше да стане този резил,за да напусне.Беше си създал такъв гръб,че щеще да е президент на БФС още 15 години.

63

Анонимен

преди 4 години

Имам странното усещане, че "Златното поколение" изпитват някакъв страх и ревност някой да не им мине успехите и затова след поетата от тях власт преди 15 години бавно и сигурно затриваха футбола ни до изпълнение на целта. Поколението на Марто, Стенли и Бербатов ги изплаши и мерите бяха налице и резултатите а видими.

62

Наблюдател

преди 4 години

Атаката е срещу Лудогорец, нали досега ревяхте че нямат публика. Викащите със сигурност нямат нищо общо с Лудогорец.

61

Българина

преди 4 години

Футболисче, расизмът не е лошо нещо. Той ни е спасил 500 г от генетични увреждания. Като не си расист, защо не живя в сащ в гетото с нег рите? А защо белите не живеят с тях или пък черните не искат да живеят с белите? Ти като беше в сащ, що не каза няма да играете, докато белите и черните в гетата не станат по равно! Изгубил си връзка с България! Ела в Кърджали и Сливен да видиш от толерантност кафе не можеш да си купиш

60

Анонимен

преди 4 години

Добре бе Ицо те Левски и ЦСКА отдавна са си наложили "вето " да не играят в Евротурнирите!

59

Бай Коко

преди 4 години

Къв ти Ливърпул бе поканен е от Ман. Юнайтед. За Бербатов става дума. Тук има хора дето се дразнят май бизнеса загива.

58

Анонимен

преди 4 години

Стоичков винаги е бил болезнено честен и това му попречи да стане политик и мафиот.Остана си футболист, но затова пък най-великият български такъв.Пожелавам му да си живее добре старините във Флорида. Хич не му трябва да се връща в блатото, пълно със злобари и управлявано от тикви и мафиоти.

57

Анонимен

преди 4 години

Няма как да го наричате вече легенда на българския футбол. Не може да е легенда на футбола, щом иска официално закриване на футбола в България.

56

Шефа

преди 4 години

Не е много умен тоя бивш.

55

УЕФА

преди 4 години

Тука един *** твърди, че бербатов бил в ливърпул.общото между Бербатов и ливърпул са едни 3 гола.

54

Анонимен

преди 4 години

Ица, ти бая псуваше и чупеше крака, но не са ти отнели златната топка. Ай не така сеньор Стойко. Ако в наши дни блещиш "Айн цу цвай цу дрън", найш кога ще видиш терен?

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Е че те турците цял джип му дадоха да кара безплатно за дъщеря му.Как няма да е даде?