225

мълвата

преди 4 години

До ПЕНКОНали германските съюзници ни наричаха баварците на балканите а шопите - шваби?Нали Тато искаше накрая да станем баварска колония и преговаряше по време на лов?

224

до 251

преди 4 години

До АнонименИ Фердинанд бе одобрен от Кремъл и пожертва двамата си сина преживе-православни!

223

до 251

преди 4 години

Какъв цар е сегашния - некоронован от светата църква? Баща му се пожертва за нас!

222

Анонимен

преди 4 години

До 248Е нали се имаш сега "български цар" на комунистите избран от Кремъл !

221

Анонимен

преди 4 години

До Жулиен - психиатърЗа твое съжаление, в западноевропейските монархии има див капитализъм, както и многобройни неевропейски малцинства - потомци на онези племена, чийто европейци са ги колонизирали. И те също духат супите, та даже се задавят.

220

Жулиен - психиатър

преди 4 години

Монархията е най-добрата форма на държавно управление- Справка - Белгия, Нидерландия, Швеция, Дания, Норвегия, СА. Обединеното кралство също. Всички са си добре и с висок стандарт, а републиките духат супите.

219

Анонимен

преди 4 години

До ПЕНКОПрав си, че Кобург НЯМА нещо общо с нас, българите и България! Прав си, че и самият Симеон Втори гледа по- скоро на властта в България само за СВОЯ ЛИЧНА ИЗГОДА! Той НЕ е българин и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ българин! Да наричаш *** Християнската Вяра, която изначало учи за Царската власт като установена и благословена от Бога, с това НЕ съм съгласен!Българите имаме нужда от цар, но този цар да е българин, а НЕ вносен!

218

Анонимен

преди 4 години

До Що е партияПрав си, подкрепям твоето мнение! Истинската Държавна власт е Царската! Царската власт е от Господа Бога, а демо(но)крацията е дело на революционери, престъпници. Но при нас, българите положението е много отчайващо, защото ние, след Освобождението НЯМАМЕ българи за царе, а имаме вносни - от чужбинаФренската революция и Руската революция- това са дело на злото. Ако е имало макар и малка заслуга в подобряване на живота на хората , тези революции все пак не водят до нещо добро.

217

Анонимен

преди 4 години

Аре, друм към главната квартира на Г Р У, и сметките за дълговете от хазарта ги представи там....

216

коментар

преди 4 години

Разликата между гръцкия крал и теб е , че бащата на Константин е отказал всеки имотен подарък предложени му от гърците и си ги е купил . докато твоите .този народ и пари ги е построил.Плащаш ли наем за БРАНА?

215

шопендар

преди 4 години

нема отърване и от теб,мине не мине и изпълзиш отнякъде.явно още не си разбрал , колко надежди попари,и т .н.

214

Анонимен

преди 4 години

Симеоне , о ти до един суверен - да ти падне шапката ... Говориш за марксизъм и комунизъм , а ти дойде и точно с тези марксисти и комунисти измами , предаде и ограби народа ! Трябва да се срамуваш от себе си !

213

До 241

преди 4 години

Да, ама цар Симеон е "добър" политик, без него няма ЕС и НАТО. Той се е доказал и не е нужно да го мислим. Като им омръзне демокрацията на хората, идва ред на монархията.

212

Dinosaurus

преди 4 години

До До 235Ако баба ми беше мъжка, щеше да има дръжка.А Царо разбира от икономика, колкото баба ми от черни дупки... ама стана премиер, т.е. изпълнителна власт. И си изпълни плана за лично облагодетелстване, наравно с марксическите български политици

211

До 238

преди 4 години

При султана сме имали право на едно огнестрелно оръжие на главата на семейството. То е било с цел защита на личната собственост и на своя живот. Вярно, това го е позволил, за да има хора да плащат данъци. Това в България сега го няма. Единствените свободни хора са тези с пушки в ръцете. Щото вече държавата нищо не може да ти каже. Ти, ако нямаш огнестрелно оръжие, независимо демокрация или не. Си "роб".

210

мишо

преди 4 години

Симеон обича да си прибира това-онова и да приказва това-онова. Ама потен вода не е пил никога през живота си и като дойде да управлява България я доразсипа.

209

искаме си робството!

преди 4 години

Така е , когато сами не можем да се управляваме, ще си търсим робовладелци отвън!!!Да се гордееш, че си роб - това е българина! Слава на нашия 5-вековен господар!

208

ПЕНКО

преди 4 години

КОБУРГСКА ХИЕНА !!!! ВСЕКИ РОЯЛИЗЪМ Е ПЛОД НА РЕЛИГИОЗЕН КРЕТЕНИЗАМ !!!!! КАКВО ОБЩО ИМАМЕ С КОБУРГИТЕ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОТИТЕ !!!!!?????!!!!!

207

Що е партия

преди 4 години

До АнонименТова е мръснa дума - параван на сатаната! Като без партии няма демокрация, има Теокрация - каквото Господ е рекъл а не отделни хора да си измислят конституции!

206

кой га знае за жив?

преди 4 години

До дърт простакМекере на болшевишко СССРе и БКП-ДС...........