20

Коментиращ

преди 4 години

Такова ограничение и през комунизма не е било!А какво ще стане, ако някоя от кравите напр. си има малко? Ще се броят като 2 крави и половина, или ще се изчаква определено време преди да се конфискува???Ще бъдете наказани от народа! Всички вие, които прилагате геноцидна политика над българите! Помнете ми думата!

19

Брюксел

преди 4 години

*** на прасетата трябва да има перденца и подово отопление плюс минерална вода- и трябва всеки месец Ветеринарен Контрол (БАБХ) да проверяват дали прасетата са щастливи!!

18

Ако...

преди 4 години

Кажем, че са домашни любимци?

17

Ф.С.В.

преди 4 години

Имам въпрос - Ако прасенцата са МИНи порода- може ли да са 6 броя??

16

оставка

преди 4 години

тая танева е сложена в министерството такива глупости да прави

15

ОСТАВКА калъфи

преди 4 години

Още малко диктатура от ГРОБ, скоро ще имаме право само на 5-7 пръцкания на денонощие.

14

Дед Хасан

преди 4 години

Това даже при комунизма беше временен експеримент и като се видяха резултатите го отмениха. Изглежда сегашните управници не са запознати с историятя или ако са запознати тогава са престъпници.

13

диди

преди 4 години

Скоро ще ни забранят и да си готвя манджа у дома! С изпаренията от теджерата увеличаваме парниковия ефект!

12

Тато из Правец

преди 4 години

При комунизма разрешавах да се гледат повече животни ! ГЕРБ води България към ликвидация ! СДС почна ликвидацията,ГЕРБ я завършва !

11

Елемаг

преди 4 години

На практика нищоправене е това.Масовия дядо и баба(които са останали все още) не гледат 3, а дори само 1 гъцка.Но това няма значение, по селата контрола е като КАТ-аджия върху мутра с джип.Тоест нулев.Познавам хора,които дори при чумата трябваше да си умъртвят,до тяхната къща в селото даже не бяха и ходили.А те на месец колят по 3.То не ,че и от чумата не беше ясна рабоатата каква ще е.Колкото ограничиха ракията и виното.Безсмислена работа...Но пък заплати и бонуси и почивки по Гърция!!!

10

Ветеринар

преди 4 години

Такива ограничения и при Живков не е имало. Примката около шията се затяга.

9

безродници

преди 4 години

това е пълна съсипия на земеделието ни ... ами за лозарите програма даим плащат да берат гроздето зелено и да не разширяват площите с повече от 1 процент и нови лозя не можеш да засаждаш дори на собствен терен , това защото нашото вино излезе на световните пазари и е по добро от блудкавото божоле

8

Оруел

преди 4 години

За зебри и алигатори нищо не пише .отглеждайте зебри и алигатори да се чувстват милите бежанци като у дома си, също и жирафи гледайте, расисти месоядни и вегани ще станете, къде ще идете.

7

Анонимен

преди 4 години

Строим гробове за чyмaви прасета EC е най-велликото нещо на света и не се бърка в личния живот на хората колко прасета да си отглежддат аз се обърках вече в ДЕМОКРАТИЧНА СЕВЕРНА КОРЕЯ ЛИ ЖИВЕЕМ ИЛИ В ЕВРОГУЛАК управляван от рахитични вегани и тикви.

6

Анонимен

преди 4 години

Не са познали нещо тия 240 хрантутници безполезни. Какви са тия, че да ми дават наклон на .... какви и колко животни да имам в двора си. Измислиха си чуми, болести и прочие - само и само да си избиях хората животните. Нали трябва хората на Тиквата да внасят месо и от него да взимаме - да ама не, няма да познаят тук. Аман от тия крадливите, ....... ви ***! Няма ли кой да ги затвори в някоя *** тия и .... на суджук.

5

факт

преди 4 години

Депутатите и администрацията трябва да се увеличат тройно. От 240 до 720

4

Турчина

преди 4 години

Ние имаме свинско няма къде да го пласираме няма да ядосвате Ердоган и да гледате прасета ще купувате от Турция свинско, иначе Ердоган пуска бежанците.

3

Анонимен

преди 4 години

Геноцид над българските граждани!

2

Иванчо+Марийка

преди 4 години

А да намалим депутатите на 120 ?! Както и администрацията на 50%.

1

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се въведе норма и за отглеждане на депутати.