70

Анонимен

преди 4 години

ДРОГАРЮ КРАЛЕВ ТАЗ КОРУПЦИЯ СЛЕД МАЧА С А НГЛИЯ ЛИЗАПОЧНА НЕ СТИГА ЧЕ ПАДНАХМЕ НЕ СТИГА ЧЕ СТЕ РАСИСТИ В МИНИСТЕРСТВО НА СПОРТА А НА ТУЙ ОТГОРЕ СИ ПРИЗНАВАТЕ И ЧЕ СТЕ КОРУМПИРАНИ ДОКОЛКОТО ФУТБОЛЪТ Е СПОРТ ПРЕДПОЛАГА СЕ ЧЕ Е СПОРТ ВИЕ КАК МИСЛИТЕ Г-Н КРАЛЕВ СПОРТ ЛИ Е ФУТБОЛЪТ ?

69

Долу Радев

преди 4 години

Дано имаме скоро възможност да свалим тази матрьошка Радев

68

Анонимен

преди 4 години

Радев пита къде е държавата, а Кралев се прави на неразбрал. БФС няма да разследва сам себе си, то е ясно - къде са държавните разследващи органи, защото корупцията не е от вчера, Кралев!

67

Анонимен

преди 4 години

И тоя от свитата на дебелите суджуци, боковисти недни

66

крим не е руски

преди 4 години

какъвто е президента такъв е и бг футбола...Като не му харесва държавата да ходи при Путин и Янукович.

65

РВ

преди 4 години

Алоууу, 49, карач на самолет казваш? Виж ся, аз съм любител пилот на едномоторен самолет и за мен да кажеш че съм карач на самолет ще се съглася, при положение че нямам ценз дори и за двумоторен турбовитлови. Но за ген. Радев,който е ИНСТРУКТОР на файтър джет, докато ти най-вероятно чакаш трамвая е доста смешно,не мислиш ли?

64

Анонимен

преди 4 години

Абе ей мишок анонимен къде се скри бе Радев ще го скъса туй ниско плешиво кюфте и по коремни и по бягане, залагам 10 бона на Радев.

63

БДЖ София

преди 4 години

Дебел да си ходи уволенен,защитава интересите на ГЕРБ.Ходи моли се на този и оня да развива спорт.То хора няма за работа,те строят пари яки за спортни зали а те празни.Отчитаме дейност.Държавата има други сериозни проблеми нерешени.Ние ще се бием сега колко сме силни и можещи,това време спорта беше при Живков.

62

пак казвам

преди 4 години

Държавата трябва да спре всякакво финансиране на футбола ! - това е частен бизнес за Милиарди !порутени болници, деца просят по медиите за лечение,гладни пенсионери -кЪф футбол ?

61

Ей дебелак,

преди 4 години

колко предложения направи за да изчензат *** от стадионите. Колко пъти полицията влезе за да покаже на наркоманизираните *** че това тук е правова държава и не може всеки да си прави каквото поиска. Колко души вкарахте в затвора за хулиганско и антиобществено поведение...за изпочупени автобуси и тамваи и за бити и обиждани мирни хора попаднали на пътя на агитките...КОЛКО питам а дебел? ...Николко затова освен дебел си мнго нагъл..такъв какъвто е неграмотния ти шеф...

60

Нуке

преди 4 години

как може министър на спорта, пък дебел.

59

акъл

преди 4 години

Да изгоним англичаните.Така както изгонихме руснаците май е най-добре.*** не търпи чуждо мнение.

58

ай сиктир

преди 4 години

Тоя антипатяга сега ли разбра за корупцията, за расизма си е чиста измишльотина и няма как да го пришие на съдиите, а между другото какво става с онова световно по футбол през 2030 г.

57

Анонимен

преди 4 години

Това Кралев от `крадене` ли иде?

56

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА закон няма тук забраняващ нацистки символи.верно ли бе? *** ти си бил по-пpocт и от *** бе!Верно я. Може дори да си татуираш свастика на челото, ако има място разбира се. Предполагам че е два санта. Гаранция, че никой няма да те задържи или глоби

55

Крал левове

преди 4 години

Ех добре си крадях и живееех мирно сред корупцията и ширешащата се анархия в спорта ама дойдоха расиcтите и ми развалиха рахатлъка. Cега ще туря Боби Михайлов на топа на устата за да си запазя постчето Търсете расистите и не закачайте нас вашите достойни и заслужили министри, които ви носим невиждани спортни успехи, титли боксови, световни купи. златни обувки. Аха, пръц ?

54

Анонимен

преди 4 години

Просто България е обречена на скандали и излагации. Няма случай да не се проявим с някоя простотия. Един *** мач, приключи със скандален резултат, и скандали по всички медии. Един Южен поток, Белене, Фолксваген, корупциите ни, продажби на паспорти ли не бяха, скандали с трафик на бежанци ли не бяха, скандали с олимпийския комитет и допинг ли не беше........ Безкрайни тъпотии!! Тази страна е прокълната от някой да бъде уникална, но само с негативни неща.

53

Анонимен

преди 4 години

Интересна вълна от реакции и актове на държавници и институции следствие на поведението на шепа футболни фенове. Всеки търси медиите и се прави на умен и влиза в косвени дебати с представители на политически лидери. Търси известност. Дори футболисти и държавници от трети страни имат мнение по въпроса. Дори аз. :)

52

крад лев

преди 4 години

До АнонименХа ха-шампион на 20 м бягане,след като е свил мангизи....

51

Анонимен

преди 4 години

Питам министъра Кралев, дали вчера е разбрал за корупцията и подкупването на съдиите. Къде беше той през последните няколко години?