124

Анонимен

преди 4 години

До До hzМного ясно, че иронизира расистите. Кой ги покани на трибуните да участват в режисирания театър? Те някакви предатели ли са, ако правят схемите на англичаните да успеят? Това някакъв бушон за дълбоко осъзната некадърност ли е?

123

До hz

преди 4 години

От български на английски ще ни спретнат тамошните таблоиди заради подобно изказване на Бербатов в официално интервю.Това е причината за тези коментари.А що се отнася за резултата - напълно закономерен и заслужен.Едно време при такава загуба казваха, че е дошъл моментът да хвърчат глави.Мисля, че днес моментът дойде и ако не глави, то поне перуки!Ще бъде добро начало.

122

Аз

преди 4 години

До 124Много хубав коментар. Ти си от тия хора които "долавят нюансите"..

121

До hz

преди 4 години

Ние си знаем какво е имал предвид Бербатов.Знаят го всички.Футболът обаче отдавна не е само игра, а за да оцелява на световната сцена като най-масовия спорт му трябват каузи. И отхвърлянето/отричането на расизма е една от тях.Англия знае много добре как да елиминира противника си и в нашия случай беше добре подготвен и режисиран театър.В този ред на мисли е безотговорно да се говори за ген изобщо и то от известен ( в миналото) футболист играл на Острова.Само си представи какъв превод от

120

не

преди 4 години

не, не нещата са изпуснати много отдавна. И Боби и другите просто си личи, че нямат никакви идеи. Едно празно подаване на топката. Най-добре е Стоичков да поеме БФС и да има малко екшън иначе съвсем ще заспат и по трибуните и по терена. Едва ли е толкова трудно да направиш боеспособен отбор от 11 човека!!!

119

софиянец

преди 4 години

Трябва нов национален стадион/ с капацитет не повече от 300- хайде 350 места/ , че този непобира желаещите да гледат наш'та чалгаджийска банда

118

Анонимен

преди 4 години

Няма ли кой да накаже Бербатов за расистко изказване! :-))))))))

117

987

преди 4 години

До Анонимен 123А ти какво си бе,кикиморо!?На геврека дупката,а!?С Бербатов ще говориш със заявление подписано от двама свидетели и заверено при нотариус!

116

Анонимен

преди 4 години

Че той мързелът не е генетичен :D

115

аааа не

преди 4 години

До бай КольоНяма такива работи!Другите трябва да знаят,че има и по-слаби от тях!Така повдигаме нивото на световния футбол!

114

Анонимен

преди 4 години

Що не ни превъзхождаха англичаните на Уембли, когато Гунди им завря парцала с пунт и пластика и невероятна техника?

113

Анонимен

преди 4 години

Млъкни бе футболен търгаш!

112

hz

преди 4 години

Мисля, че грешно интерпретирате думите му. Защо разбирате това за "гена" буквално? Никой не казва, че сме Untermensch или по-малко хора от англичаните. Смисълът според мен е, че онези са футболисти до мозъка на костите си - здрави, атлетични, движат се като футболисти, подават си и просто играят играта. Това не може да се каже за нашите. И в този смисъл онези наистина ни превъзхождат във всяко отношение. Не става въпрос за ген, а за подготовка, която на нашите липсва много сериозно.

111

тито

преди 4 години

Естествено че няма да спят цяла нощ, нали на бар ще ходят, Преслава щяла да им пее

110

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали ни превъзхождат генетично, но ние удавихме мъката в Син Сити френетично, и по това ги бием с 16-0 открай време!Освен това, крайно време е българските данъкоплатци да отделят средства за един чисто нов стадион заслужаваме го!Как инак да имаме успехи на световната футболна сцена?Нали тъй, министър Крадлев?

109

художника

преди 4 години

Ми то и "Царя" ни каза в прав текст, че трябва да сменим "чипа", ама кой да го чуе! Футбола е спектакъл, а не надпсуване, сбиване или нагрубяване. За да не виждаме само калта по обувките си, трябва да се изправим и да видим че има хоризонт пред нас, а не дъно!

108

бай Кольо

преди 4 години

Най-добре ще е УЕФА да ни изключи от всякакви турнири за 5 години напред. Поне да не се излагаме.

107

Наблюдател

преди 4 години

Интересно как може Митето да няма позиция относно расизма. Всеки нормален, средно интелигентен човек, особено популярна личност като него, би трябвало да има.

106

Живеещ в Лондон !

преди 4 години

ахахах Вие сте срам и позор за България. Тук и селския отбор на Милоу ще ви бие !! Вие трябва да ходите на село и да копаете царевица , ама с шпакла че да ви доиде акъла .Балъци !!!

105

Цитат

преди 4 години

По-добре да изглеждаш тъпо и да замълчиш, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всяко съмнение за това!Митко, горното са го казали по-умни от мен и теб.Понякога е по-добре да замълчиш.Въпрос на класа.