45

Анонимен

преди 4 години

"Вас ви освободиха Русия а нас Българските турци в Османски корени кога ще ни освододят , Ердоган да праща войската към България"Никой не те държи насила тука, че да те освобождават. Събираш багажа и заминаваш за Турция, толкова е лесно в днешно време.

44

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

турците са техните си чавета нямат училища в сирия ще строят. турция освен истамбул е леш един западнал свят без училища, болници и градини. 90% от турция е по зле от третия свят

43

до 45

преди 4 години

Вас ви освободиха Русия а нас Българските турци в Османски корени кога ще ни освододят , Ердоган да праща войската към България

42

Василев

преди 4 години

Това е държавник, който милее за турските граждани е чужда държава и да мзащити собствените си граждани от чужди враждебни сили, като кюрдите!!!Ердоган е държавник, направи Турски поток,руска аец, купи и руски противовъздушни системи , които са в ощърб на Турция ,загроби няколко десетки милиарда долара, така върза ръцете на Путин и Русия!!!Когато някой български държавник го е правил през годините,освен Тодор Живков, елате да ми се обадите!!!Агент Маки Девъроу!ЦРУ!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Чудя се къде се скри "великото" НАТО и защо не си контролира членката.

40

Анонимен

преди 4 години

Помните ли турската операция в Африн? Хората там излизаха и прегръщаха турските войници. Който не е гледал, може да си намери клипчета в Youtube. Цивилното население подаряваше цветя на армията. А войниците даваха хляб, вода и консерви на хората с цели камиони. И за Африн вдигахте врява, че уж геноцид става, а то нищо не стана реално. Там в момента е една от най-мирните зони в Сирия. После турците организираха училища там, защото никой друг досега не им беше строил училище на онези деца там.

39

Анонимен

преди 4 години

Вече кйурдите бягат гато изоставят подареното от американците 3 000 тира оражие от най модерното.Ето защо Трамп казва че от кюрдите нищо не става и че натразно са изхарчени милиарди долара.

38

Анонимен

преди 4 години

Турците с лоши хора..

37

Анонимен

преди 4 години

До 5Ба ти си мноо ***. И д г 5 век робство и едни турци се мъчийха да ме излъжа с едно пари... Затуй че. - ВРАГ НОМЕР ЕДНО!

36

Наблюдател

преди 4 години

Очаквам Ердоган да получи Нобелова награда за мир.

35

Анонимен

преди 4 години

Турското нахлуване в Сирия е същото като турското нахлуване в България преди шест и половина века, така, че Ердоган си е топ терорист паракселанс !

34

Анонимен

преди 4 години

"Аз на кюрдите се кефа. Щот правиха проблеми на турците... Сейш са нали - врага на мойту враг"Можеш ли да дадеш едно зряло и логично и обосновано обяснение, защо Турция ти е враг? Нещо направили ли са ти?

33

Василев

преди 4 години

Koя друга държава, освен Турция, си е позволявала да не се съобразява с интересите на САЩ ,Русия и Израел, и с войска да предприеме офанзива, за да защити националните си интереси?Турция е държава, силна и просперираща, защото винаги е гледала собствените си интереси, това е присъщо за бившите велики сили и империи, независимо през какви перипети минава в историята, винаги манталитета на победител стои в характера на турските граждани!А колониите ,санджаците и губерниите винаги са слуги!ЦРУ!!

32

Наблюдател

преди 4 години

Ако Турция реши да прави 30 километрова зона за сигурност в България и да засели тук 3,5 млн. бежанци , нашите приятели от САЩ ще се изтеглят от страната ни .

31

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Зад Ердо стои - Дейвид Родшилд, Китай, Русия,==========с две думи зад ердуганя са само западнали държави от третия свят. то и на русия нямаше да се отрази и като и набиха санкциите и стана 1 рубла -5 стотинки и сега половината руснаци се чудят как да избягат от хубавата путинова русия. хахаххахаххаах та и с турция ще е по същия начин.

30

Анонимен

преди 4 години

Дойчето е еврвйска медия която само и само пише антитурски статии.А днеса незнам защо, постоянно ги преписва.Всички знаят че тоя район е само арабски.

29

Анонимен

преди 4 години

Ердо удари през просото и няма начинда не настъпи големите асове с тънкиполитики.Да нестане световна коалиция,след ,което да си вземем проливитебезплатно.Де късмет.

28

Анонимен

преди 4 години

"Идеално ,значи конфликтът кюрди/турци се разпалва.Ние нямаме никакъв интерес да се сдобряват обединяват или нещо подобно."Това въобще не е така. Проблемът е, че западните държави, които досега наливаха масло в огъня и палиха войната, сега реват и пресата им пише пропаганда с която да създава настроения против Турция сред хората. Иначе истината е, че Турция убива терористи в момента, а не обикновени хора. Обикновените кюрди посрещат турската армия като освободители в момента. Помнят и Африн.

27

Анонимен

преди 4 години

Такива шамари се шляпат в Сирия, че чак от наз се чува

26

Анонимен

преди 4 години

До 24Аз на кюрдите се кефа. Щот правиха проблеми на турците... Сейш са нали - врага на мойту враг