45

Анонимен

преди 4 години

Не фантазираите. Този няма никакъв опит в политиката нито в ЕС нито в страната. Той по може да слуша Москва за пари и друго нищо. Освен това за забавления в Бг. ни идва в много.

44

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименпърво трябва "Славчо" да се влее в редиците на пенсионерите,да поживее с техния стандарт, и тогава нека търси подкрепа от тях!за сега само чалгарите му се радват..

43

Анонимен

преди 4 години

Дано пенсионерите се откажат от Бсп и гласуват за Славчо.

42

Трол началник

преди 4 години

Хайде всички дружно. Да се спазват опорките. Днеска давам плюс 5 лева на всички пишещи. Минимум норма 20 коментара. Ние сме модератори на обществено мнение

41

Анонимен

преди 4 години

До ХейтърПърво да ги вкара,а ние после ще си признаем. За сега според нас ти бъркаш.

40

НТД

преди 4 години

Що Бойко може, а Иван, Слави, Драган - не може....Единият такъв салам, пък другият кренвирш и не трябва да се яде........ ама все статуквото да казва кой да и кой не ????!!!!

39

смешни сте

преди 4 години

Нищо общо няма с Тръмп този ***.

38

Анонимен

преди 4 години

Слафчооо,нищо не мойш напрайш брат.Положението е международно и най-много да ти разрешат да скачаш на място.

37

Анонимен

преди 4 години

Кой би гласувал за такава партия ? Да - с плюс , Не - с минус !

36

Шопо

преди 4 години

Не че ми е много драг Учиндолския ,но сегашната политическа хунта /ГЕРБ,ДПС,БСП, АТАКА,ВМРО/ спешно се нуждае от коректив ! Оядоха се и продават България в буквалния смисъл.

35

Анонимен

преди 4 години

До36. Такова чудо да вкара тоя политиците в затвора няма как да стане. Не фантазирай.

34

Хейтър

преди 4 години

Много ама много ми е интересно всичките хейтъри който хейтите срещу Слави. Дали (АКО ПРИЕМЕМ ЧЕ ПО НЯКАКВО ЧУДО ЗАРАБТИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ВКАРА ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА) тогава ще имате смелоста да си признаете че сте сбъркали ИЛИ ще се изкарате че сте му били най големите фенове!!!!!!

33

...

преди 4 години

Честно казано не мисля, че Слави трифонов ще успее в политиката! Но но но има една мноого голяма разлика тука! И тя е, че всичките дето са сега в парламента не са такива бизнесмени както слави! А именно сите "бизнесмени" дето са сега в парламента и правителсвтво и такива "държавни" "институции" като излезнат от тях и изведнъж почват да фалирват! Докато слави е доказъл, че пари може да прави! Та това е положението! Не харесвам слави ама сега тия дето са пък с удоволствие бих ги избил!!! До един!

32

Анонимен

преди 4 години

То има . свестн хора *** нашти са толкос смотани, че не биха гласували за някой, освен ако не е от известнити ...

31

Край

преди 4 години

В ЕС истинските демократи - т.е. тези които искат политиката да е по волята на мнозинството от хората ги наричат популисти. / по Оруел - войната е мир/Популизъм е че не ви казват че в София няма място за около 1/3 от колите ви, а не това че Слави иска да ви даде възможност като гласувате да избирате.

30

Анонимен

преди 4 години

Аз па ша гласувам за Славиту, па да ва сасипи!

29

Край

преди 4 години

С мажоритарните избори Слави иска да даде шанс на българите да избират. Ако не го разбират или ги мързи да го наложат на политици - да се сърдят на себе си.Слави пари си има. Човек дето продава стадиона за 2 часа може да си купи каквото си поиска. Лумпенята може да си брътви колкото си иска. Това дето Слави го няма с пари и политика не може да се получи.

28

Анонимен

преди 4 години

На хората толкова им е писнало, че просто гледат да е някой друг. Въобще не чакат нито месии, нито нови политици, просто са се нагледали на всякакви.Добре, а тези в студиото какви са? Хора проповядващи всеизвестни мантри на гърба на някой?

27

Анонимен

преди 4 години

Най-сетне Славчо ще си купи гръцки остров!

26

Нане

преди 4 години

славча си изпя песента с онова злощастно за него интервю...Лъсна му истинската същност...