41

човек

преди 4 години

Само забравих да добавя, колкото да не ви се вярва, и в Китай има руси китайци със сини очи! Гледах документален филм за тях.Ми, те самите говорят на китайски и се смятат за китайци. А различният им външен вид буди учудване сред всички разбира се, но като се опознаят свикват с тях.

40

човек

преди 4 години

Не виждам за какво е този спор каква била, дали българка, дали туркиня?Нормално е в една империя да има всякакви смесени етноси, не само български.Ако вземем за пример и Руската империя, там са още повече омешани!Чеченци, дагестанци, тувинци, чукчи, какви ли още не!Обаче сме свикнали на всички тях да викаме "братушки".Смятаме ги за славяни, каквито не са. Руснаците със сини очи и руси коси пък са с викингска кръв.Всеки е такъв, какъвто се чувства в крайна сметка.

39

Браво

преди 4 години

макар че до победиш мустакатата, дебело.... женска общост в анадола не е много трудно

38

АнонимеН

преди 4 години

СИМАЙ РАСИОГЛУ Е 75% БЪЛГАРКА!ДЯДОТО Е БИЛ ТУРЧИН ВЗЕЛ БЪЛГАРСКА ЖЕНА А ПОСЛЕ СИНА МУ ВЗЕЛ БЪЛГАРСКА ЖЕНА ПАК И ТЯ Е ДЪЩЕРЯ НА СИНА НА ДЯДОТО ТУРЧИН!ТОВА Е СЪЩОТО КАТО ЛЕКОАТЛЕТИТЕ ДЕТО СИ СМЕНЯТ НАЦИОНАЛНОСТТА И СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ!ПРИ ТЕЯ КОНКУРСИ ТРЯБВА ДА ИМА ДОКАЗВАНЕ ОТ КЪДЕ СА *** И БАЩА ТИ И НЕ СИ ЛИ ПОНЕ 50% КРЪВ ОТ ДАДЕНА ДЪРЖАВА НИКАКВО УЧАСТИЕ!!!

37

интернет

преди 4 години

Не пишете глупости журналистите и вие полудяхте това момиче е туркяна,няма нищо българско всички изселници са с турци с турско самосъзнанеие.Имат друга религия и език.

36

човек

преди 4 години

До: номер 33 (12)Евалата бе! Ти изби рибата в Световния Океан!За твое сведение, много българи, в това число Васил Левски и Захарий Стоянов са говорили перфектен турски.Лично съм чел едно от ранните издания на "Записките по българските въстания".В него Захарий Стоянов описва подробно как е оцелял по турските затвори - като е говорил на турски са го мислели за техен човек и въобще не са го заподозрели че е бил комита, войвода, или нещо подобно. Така и Левски е бил.

35

АнонимеН

преди 4 години

НА ВРЕМЕТО СА ОТВЛИЧАЛИ БЪЛГАРСКИ МОМЧЕТА И СА ГИ КАРАЛИ ДА СЕ БИЯТ ЗА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ!! ГЕНИТЕ НА ТЕЗИ МОМЧЕТА СА ПРИМЕСЕНИ С ЛОШИЯ ИМ ГЕН!В ТУРЦИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА МНОГО БЪЛГАРСКА КРЪВ !!А ОЩЕ ПО ЛОШОТО Е, ЧЕ В ТУРЦИЯ ИМА БЪЛГАРИ ЧИСТИ БЪЛГАРИ КОИТО СА КАРАНИ ДА ПРИЕМАТ ИСЛЯМА !!! ТО МАЙ И В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКИВА!

34

До НЕбългарин

преди 4 години

Как "живееш" с тая злоба бе???

33

Анонимен

преди 4 години

Абе хубава работа ама

32

Анонимен

преди 4 години

Тук да няма ранна смяна на пола?

31

Анонимен

преди 4 години

Щом този хорс е най-хубавата жена в туркия смяяяятай!

30

НЕбългарин

преди 4 години

НЕбългарина всъщност си е българин. Турчин няма как да пише така добре на български. Всичко в турския език е съвсем на обратно на българския. Един турчин няма как да научи български и един българин няма как да научи турски, защото е невъзможно да накараш мозъка си да мисли точно наобратно на начина, по който е мислил досега.-Значи, ако научиш китайския ставаш китаец?Желязна логика евалла!

29

Анонимен

преди 4 години

Ама това жена ли е?

28

12

преди 4 години

НЕбългарина всъщност си е българин. Турчин няма как да пише така добре на български. Всичко в турския език е съвсем на обратно на българския. Един турчин няма как да научи български и един българин няма как да научи турски, защото е невъзможно да накараш мозъка си да мисли точно наобратно на начина, по който е мислил досега.

27

Анонимен

преди 4 години

"...Родена е в Бурса през 1997 г..."За какво българско говорим???Тази статия няма място в централните новини на Република България! В "жълтите" може - като информация;)

26

Анонимен

преди 4 години

Дали знае български?

25

НЕбългарин

преди 4 години

Логиката на българина гласи:Ако се прочуеш с нещо положително си българин!Ако се прочуеш с нещо отрицателно си НЕбългарин!Както Наим Сюлейманоглу така и сега Симай Расимоглу.Абе вие нямате ли си, че все от чуждото искате да присвоите?

24

Анонимен

преди 4 години

Хубави туркини няма.

23

ГЕОРГИ ДИНКОВ,СОФИЯ,

преди 4 години

Гордея се,че момиче с български корени,завършира престижен университет в Бурса е спечелила титлата "Мис Турция".Честито и с пожелание на нови успехи .В Родопите се раждат високи и красиви хора,за пример Момчил Войвода,чиято височина е била 230 см и е бил предмет на възхита от свои и чужди владетели!23997

22

Анонимен

преди 4 години

Интересно що за Дезинформация е това Българските турци били потурчени в България , а Истината съвсем друга не българските турци са потурчени а Помаците а освен това Българския Народ е насила християзнизирън от Византия през 866 г пише си точно и ясно за тези които могат да четат и знаят как се работи с гугъл