73

До MN

преди 4 години

Амчи извинявайте, че ви засегнахме лиричната струна.Само че съм ***, и поради туй, а къде са Източна, Южна, и Западна Македония?За протокола падам си леко прос"тичък.:)

72

Анонимен

преди 4 години

Карантина за античките. Евала на албанците, че им го слагат.

71

mn

преди 4 години

Знам, че е навик, но моля коментиращите да изписват правилно името на новата изкуствена измислена държава, а именно Северна Македония :).

70

Анонимен

преди 4 години

Македонците никога няма да се съгласят да признаят че някога са били българи. Камо ли да си променят измислената история. Ако го направят то щее само временно колкото да ги приемат в ЕС и след това пак ще си започнат същите номера. Доверие на македонец колкото на прости, тутка.

69

13

преди 4 години

Прегледах няколко стотин свободно достъпни исторически карти на Европа, 25 века назад. От времето на племената. Македония преди ВСВ не съществува, това е изкуствено създадена държава според принципа разделяй и владей. Ако някой има карта с Македония преди ВСВ да я покаже.

68

Анонимен

преди 4 години

???

67

Анонимен

преди 4 години

Простото не се напъвай. Като буташ разговора в политиката трябва да си готов да говориш и назад и напред. Ако нямаш тая умствена подготовка, не се прави на оратор. Какво, ще направиш... Айде направи нещо? Война ли ще обявиш на Македония или какво? Ще излезеш от ЕС ли и какво? Седиш само и бля бля бляТова е сериозна политика, не е за квартални бекове.

66

Историк

преди 4 години

До Анонимен 66Виж маке, знам че се чувстваш обиден, разбирам те.Колкото за бай ***, това е анти герой създаден за да опише отрицателните качества на българина.Тоест, ние българите осъзнаваме лошото и доброто, затова се самоиронизираме, за разлика от българските макета.Вие сте изкуствен народ и дължите съществуването си само на нас.Каква ирония. тези които ви помагат са най мразени.ЕС ще видите през крив макарон.

65

Анонимен

преди 4 години

Радев е президент на място !!!

64

хахахах

преди 4 години

На кой му пука за Македония. Ще изчакаме албанците да ги превземат окончателно и след някоя година ще поделим територията им с албанци и гърци. за всеки по малко и да се свършва с тая глупост Македония.

63

обратното е

преди 4 години

ЕС трябва да благоволи да се присъедини към велика македония, че макадония е имало много преди ЕС и ще има много след него.

62

Ф.С.В.

преди 4 години

Ние сами си създадохме това зло наречено Македония - Костов първи призна пред Целият Свят държавата Македония -натискан от САЩ!! дори стотици танкове и подарихме с цел да стане пак война -така жадувана от военните сенатори в САЩ

61

Анонимен

преди 4 години

Простото пак се прави на умно :) Що не разкажеш и от кого започна отделянето на Македония и бутснето и в сръбската орбита?Отделно никой в БГ не го интересува къс поляна, без никакви ресурси и море. Се там. Да седат буфер между Албания и нас.

60

ПроСоТо

преди 4 години

"Късно е либе за китка"!!!След като "Великия балкански миротворец"-добре известния "Тъмен балкански субект" от Банкя си скъса д-то да се мазни на макетата,сега вече нищо не можете да направите!така наречената "Сев. Македония" е "ЗАХАПАНА" вече от НАТО и изпускане нема.Каквито и пируети да правите,ще бъде както искат макетата..Защото тя /"С.М."/ е желан "кокал" както от Московския "питбул",така и от Вашингтонския "ротвайлер",така и от немската овчарка...Националните ни предатели-ДО СТЕНАТА!!

59

Анонимен

преди 4 години

До 59Много по умни хора от тебе мислят за Европа успокой се. Това, че си член на съюз неозначава пълна самостоятелност. Това са политики за десетилетия напред да се избегнат конфликти. Се им е там на големите за твоята история. Защото накрая те ще трябва да оправят евентуални проблеми, а не ти бай ганьото. Преди ЕС изобщо не говорихме с Македония и какво направи? Върна Македония ли? Или оправи историята? Нищо.

58

Spas Spasov

преди 4 години

Браво, момчета! Единни да запазим историята на България!

57

Тервеле

преди 4 години

Термоядрена, миниатомна или водородна муха ти е взривила малкият мозък.Освен ако не си на 2000 километра от БГ.Ай... самоцензурирам се.Инджирлик в БГ, докарай Пентагона и ЦРУ - централите да спиш спокойно, виж под леглото нямаш ли чиния с извънземни руснаци и скачай от 5-ти етаж.Да не си Соломон Паси - ей, разкрихме тъ.

56

Ква Македония

преди 4 години

Ква Македония, ква Украйна, кво Косово.Изтрещяхте, другия пък ми сравнява СА - държава с петрол и разчленяваща журналисти за пример - като довод.Истината е следната, Бог пази БГ, имаме жив щит срещу албанците и косоварите.А външнополитическите решения се взимат от Вашингтон.Всяко друго твърдение на Главанаците е Пунта Мара.

55

Анонимен

преди 4 години

Историята не я краде Македония краде я Кремъл.Щом харесвате Русия,значи харесвате и политиката на Македония и историята и

54

Интриганти

преди 4 години

Руската простотия отново взима преимущество в България,българските ментета слугуват на Москва и ще провалят еврочленството а Македония